Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@08:08:33 GMT

۴۰ درصد مدارس گناباد در برابر زلزله آسیب پذیرند

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۰۲۳۴۴

۴۰ درصد مدارس گناباد در برابر زلزله آسیب پذیرند

حامد قربانی روز دوشنبه در حاشیه مانور زلزله در هنرستان نمونه علم و صنعت گناباد طی گفتگو با خبرنگاران افزود: این مدارس اغلب در مناطق روستایی و قبل از سال ۱۳۷۰ ساخته شده‌اند و واحدهای آموزشی و اداری بعد از این سال با پیوست پدافند غیرعامل و مقاوم در برابر حوادث غیرمترقبه ساخته شده‌اند.

وی ادامه داد: با توجه به وضعیت جغرافیایی این شهرستان باید همیشه آمادگی لازم در برابر بلایای طبیعی از جمله زلزله وجود داشته باشد و ایمنی ساخت و سازها در اولویت همه بخشها قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار گناباد گفت: آماده سازی جامعه برای مقابله با حوادث غیرمترقبه در دستور کار قرار دارد و از چند سال قبل تفاهمنامه‌هایی بین وزارت آموزش و پرورش و ستاد هماهنگی مدیریت بحران منعقد شده و همه ساله مانورهایی برای ارزیابی عملکرد بخشهای مختلف امدادی، مدارس و دانش آموزان برگزار می شود.

وی افزود: فرهنگ سازی و آموزش برای ایمنی در برابر حوادث و به خصوص زلزله باید از کودکی انجام شود و برگزاری چنین مانورهایی نقش مهمی در این زمینه دارد.

قربانی نقش بانوان و خانواده را در این فرهنگ سازی بسیار مهم دانست و ادامه داد: همانگونه که در زمان شیوع ویروس کرونا با آموزشهای همگانی مخاطرات آن برای مردم تبیین شد، باید خطرات و آسیبهای حوادث غیرمترقبه و ضرورت آمادگی در برابر آنها هم بین مردم نهادینه شود.

وی نقش رسانه های ارتباط جمعی را در فرهنگ سازی برای ایمنی در برابر زلزله مهم دانست و خواستار افزایش توجه در این زمینه شد.

از مجموع ۱۷ هزار  و ۶۱۴ نفر دانش آموز که در قالب ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد مشغول تحصیل می‌باشند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره متوسطه اول و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره متوسطه دوم هستند.

مرکز شهرستان ۹۳ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

برچسب‌ها مدارس آسیب پذیری گناباد زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس آسیب پذیری گناباد مدارس آسیب پذیری گناباد زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۲۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق نداریم مدارس خیرساز را تغییر نام دهیم

به گزارش خبرنگار مهر، سیدحامد عاملی شامگاه چهارشنبه در جلسه هماهنگی بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه ساز در استانداری اردبیل اظهار کرد: باید شرایطی را در استان فراهم کنیم تا عقب ماندگی‌های گذشته در حوزه مدرسه سازی جبران شده تا با استفاده از ظرفیت خیرین مسئولیت اجتماعی کارخانجات، بانک‌ها و بحث مولدسازی سرانه فضای آموزشی را ارتقا دهیم.

رییس شورای آموزش و پرورش استان اردبیل خاطرنشان کرد: با اعتبارات دولتی تغییر وضعیت موجود و بهبود سرانه فضای آموزشی وخیم فعلی امکانپذیر نیست و بهتر است از ظرفیت‌های خیرین و کمک‌های مردمی بهره گرفته و این سرانه را به میانگین کشوری ارتقا دهیم.

عاملی ضرورت برگزاری جشنواره پرشور و آبرومند خیرین مدرسه ساز را در اواخر اردیبهشت ماه امسال یادآور شد و بیان کرد: خانه اردبیلی‌های مقیم تهران ظرفیت خوبی است تا با دعوت از متمولین اردبیلی ساکن در تهران به ویژه اهالی بازار تهران بتوانیم از توانمندی مالی آنها برای ساخت مدرسه و تکمیل و تجهیز واحدهای آموزشی نیمه تمام استفاده کنیم.

وی گفت: در خود استان نیز باید از ظرفیت نظام مهندسی، جامعه پزشکی، اصناف و بازاریان، اتاق بازرگانی و دیگر فعالان اقتصادی استفاده کرده تا با دعوت به این جشنواره بتوانیم انگیزه‌های مادی و معنوی آنها را در کمک به مدرسه سازی تقویت کنیم.

استاندار اردبیل از علما، صاحبان تریبون، صداوسیما و رسانه‌ها و … خواست؛ در هفته منتهی به برگزاری این جشنواره ارزش و جایگاه علم آموزی و کمک به مدرسه سازی را به خوبی تبیین و تشریح کرده و تلاش کنند تا جریان افکار عمومی را به این سمت و سو سوق دهند.

عاملی با انتقاد از تغییر نام مدارس خیرساز تصریح کرد: این کار در سال‌های گذشته و به دلایل متعدد رخ داده که یک حرکت مذموم و ناپسند است و باید جلوی این کار ناشایست گرفته شود.

وی ادامه داد: همان طوری که در استان‌هایی نظیر اصفهان در محلات و کوچه‌ها به همت خود مردم خانه‌های فرهنگی راه اندازی شده ما نیز چنین الگویی را باید در توسعه و رونق بخشی به مراکز فرهنگی و آموزشی مورد توجه قرار دهیم و با نامگذاری این مراکز به نام افراد خَیّر انگیزه معنوی و فکری کار آنها را به نوعی تبلیغ کنیم.

رییس شورای آموزش و پرورش استان اردبیل اظهار کرد: در کنار برگزاری این جشنواره شایسته است آئین تجلیل از خیرین نمونه و فعال، کلنگ زنی و یا افتتاح واحدهای آموزشی و بازدید خیرین از مجموعه‌های آموزشی موفق مورد توجه قرار گیرد تا انگیزه بیشتری را در خیرین برای امر مدرسه سازی شاهد باشیم.

عاملی خاطرنشان کرد: از صداوسیما و شهرداری درخواست خواهیم کرد تا در ایام منتهی به جشنواره کارهای تبلیغی و فضاسازی مناسب را در دستور کار قرار داده و به برگزاری شایسته جشنواره بیست و ششم کمک کنند.

وی افزود: مهمترین عنصر قطع زنجیره فقر توانمندسازی دانش آموزان این خانواده هاست تا با تحصیلی شایسته و مناسب بتوانند خانواده و نسل‌های آینده را از فقر و نداری نجات دهند.

کد خبر 6081584

دیگر خبرها

  • افزایش درصد فوتی‌های ناشی از حوادث کار در سال گذشته
  • حق نداریم مدارس خیرساز را تغییر نام دهیم
  • شاداب سازی ۲۰ درصد مدارس چهارمحال و بختیاری
  • تعطیلی مدارس جنوب استان کرمان همچنان ادامه دارد
  • اختصاص ۳۰ درصد از مالیات واحدهای تولیدی به عمران گناباد
  • رفع بیش از ۵۳ هزار حادثه آب و فاضلاب همدان 
  • افتتاح طرح‌های هادی در ۷ روستای خوی
  • استقرار ۴۳ تیم‌ عملیاتی برای مقابله با سیلاب در سیستان و بلوچستان
  • کشته‌های سیل عمان به ۱۷ نفر رسید | مدارس تعطیل و کارمندان دور کار شدند
  • رفع بیش از ۵۳ هزار حادثه آب و فاضلاب در همدان