Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت دانش بنیان با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی، موفق به ساخت ربات صنعتی در کشور شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، سهیل آهنگریان، رئیس هیات مدیره شرکت ربات پارس در مورد فعالیت این شرکت گفت: فعالیت شرکت ما در زمینه تولید ربات‌های صنعتی و خطوط تولید رباتیک از سال ۹۰ ثبت و در سال ۹۳ با ساخت ربات صنعتی، دانش بنیان شدیم و تاکنون نیز پروانه فعالیت‌مان طی سه مرحله در سطح فناوری تمدید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با دریافت زمین از شهرک صنعتی استان تهران، جذب سرمایه و نیز اضافه کردن یک شریک تجاری در حوزه سهامداران، در حال گسترش فعالیت‌های خود هستیم و در سال گذشته نیز جواز تاسیس، دریافت و اقدام به گسترش کار خود در شهرک صنعتی شهریار کردیم.

رئیس هیات مدیره شرکت ربات پارس در مورد ویژگی‌های ربات صنعتی، ساخت این شرکت گفت: این محصول از ۶ درجه آزادی به طول دو متر و ۹۰ سانتیمتر، دقت ۵ صدم میلیمتر در موقعیت‌یابی و انجام حرکات و ماکسیمم سرعت آن یک متر بر ثانیه برخوردار است و برای ساخت آن از قطعات معتبر استفاده کرده‌ایم.

آهنگریان، طراحی، ساخت و سیستم کنترل ربات صنعتی را متعلق به این شرکت دانست.

وی به بازار هدف این محصول نیز اشاره کرد و گفت: ربات صنعتی در صنایع خودروسازی، لوازم خانگی، تولید مصالح ساختمانی، پتروشیمی‌ها و هر صنعتی که از کارخانه‌ای برخوردار است، قابل استفاده است و جوشکاری، برشکاری، جابجایی قطعات و... از انواع کاربرد‌های آن به شمار می‌آید.

رئیس هیات مدیره شرکت ربات پارس در مورد صادرات ربات صنعتی نیز اظهار کرد: قصد صادرات این محصول دانش‌بنیان را داریم، اما در حال حاضر نیاز به ساخت چندین دستگاه در صنایع داخلی است تا کیفیت محصول به حد رقابتی برای بازار خارج برسد.

آهنگریان بهترین راه فعالیت اقتصادی در حوزه تولید ربات صنعتی را علاوه بر رفع نیاز داخل، صادرات اعلام کرد.

وی درباره دریافت تسهیلات و خدمات این شرکت از صندوق نوآوری و شکوفایی نیز گفت: ما با استفاده از تسهیلات لیزینگ صندوق نوآوری توانستیم ربات صنعتی خود را به تعدادی شرکت تولیدی به فروش برسانیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: صندوق نوآوری و شکوفایی ربات شرکت دانش بنیان صندوق نوآوری و شکوفایی ربات صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۳۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراهم آوردن زیرساخت های لازم به منظور تحقق شعار سال ۱۴۰۳

تین نیوز

نایب رئیس اول کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، در مورد تحقق شعار سال ۱۴۰۳ مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» و نقش مردم و فعالان اقتصادی در توسعه اقتصاد دریامحور، اظهار داشت: برای تحقق شعار مقام معظم رهبری در سال ۱۴۰۳ نیازمند ایجاد زیرساخت های لازم از سوی دولت، تسهیل شرایط و بهبود فضای فعالیت هستیم که باید از سوی دولت مردان مدنظر قرار گیرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، محمدعلی محمدمیرزائیان با بیان اینکه توسعه فعالیت های تولیدی و صنعتی در پسکرانه بنادر، از عوامل جهش تولید است، گفت: جهش تولید و توسعه اقتصاد دریامحور مکمل یکدیگر هستند.

وی افزود: دولت باید زیرساخت های لازم را برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان فراهم کند و یکی از این زیرساخت ها ایجاد کارخانجات تولیدی و صنعتی در پسکرانه بنادر به دلیل نزدیکی به نوار ساحلی است که مزایای بسیاری از جمله کاهش هزینه حمل ونقل، رونق فعالیت های در حوزه دریایی و بندری با توجه به ظرفیت های ویژه کشور در این بخش و انتقال تمرکز جمعیتی به سوی سواحل، دارد.

نایب رئیس اول کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران تأکید کرد: باید بازارهای صادراتی موثر تعریف شود و بتوانیم سهم خود را در این بازارها داشته باشیم. ضرورت دارد تولیدکنندگان و به ویژه صادرکنندگان برتر را به میدان رقابت اقتصادی بازگردانیم و بتوانیم با فراهم کردن شرایط مورد نیاز، زمینه ساز رونق اقتصاد کشور شویم.

محمدمیرزائیان افزود: یکی از مسائلی که در کنار فعالیت های صنعتی و تولیدی در پسکرانه بنادر برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان باید مدنظر قرار گیرد، رفع چالش تعهد ارزی است، حداقل این تعهد ارزی باید در مورد محصولات کشاورزی برتر شود زیرا شرایط فعالان بخش خصوصی با شرکت های دولتی متفاوت است.

وی ادامه داد: فعالان بخش خصوصی آمادگی همکاری با دولت در راستای جهش تولید و انجام فعالیت های تولیدی و صنعتی در پسکرانه بنادر را دارند، دولت، قوه مققنه و قوه قضائیه نیز باید چالش های موجود را برطرف کند تا فعالان اقتصادی بتوانند به بهترین شکل و بدون دغدغه فعالیت کنند.

نایب رئیس اول کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران خاطر نشان کرد: جهش تولید و توسعه اقتصاد دریامحور مکمل یکدیگر هستند، اگر شرایط برای فعالیت بخش خصوصی فراهم شود جهش تولید رقم می خورد و به دنبال آن توسعه اقتصاد دریامحور محقق خواهد شد، زیرا این دو جدای از یکدیگر نیستند و در صورت فراهم بودن شرایط کاملاً به یکدیگر وابسته اند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ساخت ربات فروشگاهی
  • فعالیت واحد تولیدی پلمب شده در شهرک صنعتی قدیم فیروزکوه از سر گرفته شد
  • نقش هولدینگ‌های صنعتی در آینده اکوسیستم نوآوری بررسی می‌شود
  • نسخه قدرتمندتر ربات انسان‌نمای «اطلس» معرفی شد
  • فراهم آوردن زیرساخت های لازم به منظور تحقق شعار سال ۱۴۰۳
  • جزئیات مسابقات لیگ ربات‌های صنعتی در هجدهمین دوره ربوکاپ آزاد ایران
  • ثبت ۱۲ فرآورده دارویی و ۵۰ تجهیز پزشکی شرکت‌های ایرانی در کنیا
  • نوسان در تولید مانع صادرات پایدار مرغ شده است
  • انعقاد بزرگترین قرارداد برای ساخت ماهواره با دانش‌بنیان‌ها
  • ساخت ربات‌های صنعتی هوشمند برای خطوط تولیدی