Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@01:39:33 GMT

خبرنگاران پس از سالها رییس صداوسیما را دیدند

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۰۶۰۷۹

خبرنگاران پس از سالها رییس صداوسیما را دیدند

پیمان جبلی دو ماه پس از انتصاب به ریاست سازمان صداوسیما در جمع خبرنگاران رسانه های داخلی حاضر شد و به پرسش هایی درباره طرح تحول در صداوسیما، پخش آگهی های بازرگانی، بازگشت چهره های محبوب به تلویزیون و وضعیت شبکه نمایش خانگی پاسخ داد. اتفاقی که در اواخر دوره ریاست محمد سرافراز و در تمام چهار سال ریاست عبدالعلی علی عسکری، از سوی روسای رسانه ملی به فراموشی سپرده شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار ایسنا، پیمان جبلی که در حاشیه مراسم اختتامیه جشنواره تلویزیونی مستند، به پرسش های خبرنگاران پاسخ می داد، درباره طرح تغییر و تحول در صداوسیما گفت: ساختار، تابع دو عنصر مهم است؛ یکی تحول در رویکرد و دیگری تحول در محتوا. هر ساختاری ‌که با این دو تحول انطباق داشته باشد، ساختار کارآمدی است.

جبلی درباره آخرین تصمیم گیری ها درباره عملکرد سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر(ساترا) در شبکه نمایش خانگی، عنوان کرد: ما تابع قانون هستیم؛ قانون هرچه درباره ساترا بگوید ما تابع آن خواهیم بود. در قانون بودجه سال ۱۴۰۰، ساترا به عنوان نهاد قانونی کنترل کننده پخش خانگی یا اینترنتی مشخص شده بود و ما تابع قانون هستیم.

او درباره بحث ادغام ها در سازمان صداوسیما اظهار کرد: هیچکدام از گمانه زنی هایی که شنیده اید، صحت ندارد. ما بر اساس یک اصل مشخص تحول که بر منبای دو عنصر هویت و عدالت است، پیش‌ می رویم. این تحول در حوزه تولید محتوا، در حوزه های مختلف تولیدات سرگرم کننده، خبر، نمایشی و ... اتفاق خواهد افتاد. در حوزه محتوا، محتواهایی که باید بیش از این ها به آن پرداخته شود و کمتر به آن پرداخته شده، در دستور کار است. این دو تحول اصل خواهد بود و هر تغییری بر اساس قابلیت تحقق این دو عنصر (عدالت و هویت) است.

جبلی درباره بازگشت چهره های محبوب به تلویزیون، عنوان کرد: تلویزیون ترکیبی از فکر و هنر و ایده و زیبایی و ظرفیت های انسانی است. تمام ظرفیت های انسانی که در قالب های مختلف هنرمند کارگردان مجری... عوامل تولید همه سرمایه های تلویزیون هستند و از هر کدام باید به بهترین نحو ممکن استفاده کرد که این پازل زیبا شکل بگیرد هیچ ظرفیتی را در دوره جدیدی نمی گذاریم هدر برود از همه ظرفیت ها در حد امکان بهره مند خواهیم شد. تمام عزیزان ما و سرمایه های انسانی ما برای ما عزیز و محترم هستند و جایشان در رسانه ملی همیشه باز خواهد بود اما اینکه در دوره تحولی جدید در ارتباط با چهره ها چه خواهیم کرد، امیدواریم ان شاءالله بتوانیم صیانت بهتری از چهره ها انجام دهیم.

او درباره توقف ساخت چند سریال گفت: سریال ها و همه تولیدات تلویزیونی باید در راستای هدایت فرهنگی و سالم سازی فضای فرهنگی جامعه و وفا به امانتی باشد که جامعه در اختیار ما به عنوان رسانه قرار داده است. هر تولید و محتوایی که نتواند این امانت داری را حفظ کند و کمکی به هدایت فرهنگی جامعه نکند طبیعتا مورد پذیرش جامعه و مردم هم نیست. بارها شاهد این بودیم که گله هایی که از بعضی از این تولیدات می شده به خاطر این بوده که به این امانت داری وفادار نبودند. تلاش ما این است که بتوانیم امانتدار صادقی برای مردم باشیم زیرا رسانه را امانت مردم می دانیم که در اختیار ماست. فرهنگ مردم و اخلاق مردم داشته مردم و سرمایه مردم است که امانت در دست ماست ما باید حداکثر دقت را در وفای به این امانت داشته باشیم.

رییس صداوسیما درباره پخش آگهی از تلویزیون و تامین هزینه های این سازمان گفت: تلویزیون حاکمیتی که صداوسیما یکی از مصادیق آن است نباید برای تامین نیاز بودجه ای خودش نیازمند به پخش آگهی باشد. اگر خودمان را با تلویزیون های دولتی در دنیا مقایسه کنیم، می بینیم که هیچکدام وابسته نیستند و اگر از آگهی بازرگانی استفاده می کنند با هدف فرهنگ سازی اتفاق می افتد. متاسفانه صدا و سیما همیشه در وضعیتی به سر برده که توازن بین هزینه ها و بودجه اش متوازن نبوده؛ بنابراین ناچار بوده هزینه هایش را از طریق آگهی ها تامین کند. البته آگهی ها می تواند تاثیر بسزایی بر رونق تولید، صنعت و معرفی کالای ایرانی داشته باشد اما در شکل و قالب هدایت شده و هدفمند که به اصل پیام لطمه نزند. ما به دنبال این خواهیم بود که از آگهی به عنوان وسیله تامین درآمد و نیاز، به سمتی برویم که آگهی را متناسب با ماموریت فرهنگی بتوانیم شکل دهیم.
تلاش خواهیم کرد اولا سهم بودجه سازمان را با همکاری دولت و مجلس افرایش دهیم و روش های متنوع دیگری را برای تامین نیازهای مالی صداوسیما به وجود بیاوریم که نیاز اجباری مان به آگهی کمتر شود و آگهی در راستای هدف فرهنگی ما تولید و پخش شود.

جبلی درباره اینکه گفته شده بود به برنامه دورهمی علاقه ای ندارد، گفت: گمانه زنی هایی که درباره سلیقه من هست، همه حدس و گمانه زنی است.

او در پایان گفت: سازمان صداوسیما بزرگترین دستگاه فرهنگی کشور است. نگاهی که در دوره جدید به صداوسیما وجود دارد نگاهی حاکی از بیم و امید است. امید نسبت به اینکه رسانه ملی در جایگاه خودش بیشتر قرار بگیرد و نقش خود را به خوبی ایفا کند و خوف از اینکه در این مسیر نتواند به توفیقات خودش دست پیدا کند. عرض من این است که مسوولیت سنگین رسانه ملی نباید تحت الشعاع تمایلات یا اراده های متفرقه ای که هر کدام در جایگاه خودش محترم است قرار بگیرد. رسانه ملی امانت دار مردم و نظام است و در این مسیر نباید تحت تاثیر فضاهایی که ایجاد می شود قرار بگیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پیمان جبلی رسانه ملی چهره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۶۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس رسانه ملی: پرچم تحول در رسانه ملی مبتنی بر هویت است



به گزارش خبرنگار ­خبرگزاری صداوسیما،، آقای جبلی امروز در مراسم قدردانی از عوامل ویژه برنامه های قرآنی کشور که از سوی فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس برگزار شد با قدردانی از حمایت های بی دریغ نمایندگان مجلس و فراکسیون ها و کمیسیون فرهنگی از رسانه ملی در تولید محتوای فاخر در بررسی برنامه هفتم و بودجه سال ۱۴۰۳ افزود: اگر رسانه ملی توفیقاتی در تولید برنامه های فاخر داشته است شریک اصلی ما نمایندگان مجلس بوده اند.

وی همچنین با اشاره به اینکه پرچم تحول در رسانه ملی مبتنی بر هویت است گفت: تجربه سال های گذشته نشان داد هر چقدر برنامه ها رنگ و بوی هویتی بخود بگیرند و به ابعاد و فرم ها توجه کنیم، برنامه ها بیشتر مورد توجه و استقبال مخاطبان قرار می گیرد.

رئیس رسانه ملی ادامه داد: افتخار ما این است که در دوره فعلی، صدا و سیما به برنامه های قرآنی شناخته می شود.

آقای جبلی همچنین از سازمان تبلیغات اسلامی به خاط همکاری با رسانه ملی و تولید کنندگان برنامه ها تشکر کرد.

در این مراسم رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با قدردانی از برنامه های قرآنی رسانه ملی در ماه مبارک رمضان گفت: رسانه ملی در این ایام درخشید.

آقای قمی افزود: یکی از اتفاقات ماه مبارک رمضان این بود که تصور بین المللی و جهان اسلام در موضوع قرآنی درباره ما تغییر کرد.

در این مراسم معاونین صدا و سیمای رسانه ملی نیز گزارشی از فعالیت های قرآنی در ماه مبارک رمضان ارائه کردند.

همچنین شماری از عوامل برنامه های قرآنی به ارائه دیدگاه‌های خود پرداختند.

چند تن از نمایندگان مجلس هم در سخنانی از اقدامات قرآنی رسانی ملی قدردانی کردند.

در پایان از ۷۸ نفر از عوامل برنامه های قرآنی صدا و سیما، سازمان تبلیغات اسلامی، وزارت ارشاد، آموزش و پرورش و شهرداری قدردانی شد.

دیگر خبرها

  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی ابلاغ شد
  • پوشش زنده بیش از ۱۴ ساعته عملیات «وعده صادق»
  • رییس صداوسیما از پیگیری وضعیت اقتصادی توسط ساترا خبر داد
  • شکایت صداوسیما از مهران مدیری به کجا رسید؟
  • چرا «نون خ» و «زیرخاکی»، «پایتخت» نشدند؟!
  • چند نکته درباره رادیو در ۸۴ سالگی
  • تولیدات صداوسیما را از شبکه‌های اجتماعی می‌بینند نه تلویزیون/ یک‌ونیم میلیارد بازدید نشان از عدم موفقیت تلویزوین است، نه موفقیت!
  • رئیس رسانه ملی: پرچم تحول در رسانه ملی مبتنی بر هویت است
  • رونمایی از «قهرمان ایران» در شبکه ورزش
  • رییس صداوسیما: مسئولیت اظهارات مهمانان مذهبی با ما نیست/ در برنامه های زنده کنترل اظهارات کارشناسان کار ساده‌ای نیست