Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از اعلام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر برگزاری حضوری کنسرت ها از آذر ماه، دوشنبه ـ هشتم آذر ـ اعلام شد که نشست نمایندگان موسسات موسیقی و مدیران سالن‌ها با حضور سرپرست معاونت امور هنری و سرپرست دفتر موسیقی به منظور تصمیم‌گیری نهایی برای از سرگیری اجراهای موسیقی در چند روز آینده برگزار می‌شود.

بردیا کیارس از نوازندگان و رهبران ارکستر کشورمان است که در گفت وگویی با ایسنا درباره ازسرگیری کنسرت ها اظهارنظر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه «اکنون شاهد برگزاری کنسرت‌ها در اروپا کنسرت هستیم و مطمئنا در ایران هم می‌توان کنسرت‌ها را با تعداد تماشاگر کمتر و پخش آنلاین وسیع‌تر برگزار کرد»، در عین حال می گوید: در این مسیر می تواند انتخاب تماشای کنسرت به صورت حضوری و یا آنلاین برعهده خود مخاطب باشد.

او سپس ابراز امیدواری می کند که هر چه سریع‌تر بتوانند مجوز تمرینات خود را دریافت کرده و برنامه‌هایشان را پیش ببرند. همچنین با کم شدن سایه ویروس کرونا از جامعه و بازگشتن به وضعیت عادی، دوباره بتوانند روی صحنه رفته و شاهد حضور مردم در سالن‌ها باشند.

کیارس درباره فعالیت‌های اخیر خود می‌گوید: بجز اجراهایی که با آقای همایون شجریان، ارکستر ملی ایران و ارکستر سمفونیک تهران به عنوان کنسرت مایستر در رهبری نصیر حیدریان و رهبر کنسرت نمایش «علمدار» داشتم، بیشتر دوران کرونا را به خاطر شیوع ویروس و تعطیلی کنسرت‌ها به آموزش پرداختم. همچنین دو ـ سه بار کلاس‌هایی در شهرستان برگزار کردم که بیشترین آنها در کرمان بود.

او ادامه می‌دهد: همچنین در راستای فقدان یکی از دوستان عزیزمان به نام پورنگ پورشیرازی که بر اثر سرطان از بین ما رفت، در روز بدرقه او به خانه ابدی، با یکسری از دوستان و هم دوره‌ای‌های خودمان، اجرای قطعاتی را در مقابل تالار وحدت داشتیم.

این هنرمند درباره برنامه‌هایی که پیش رو دارد، تصریح می‌کند: به عنوان مثال قرار است به عنوان رهبر تمرینات خود را با ارکستر سازهای بادی و پرکاشن «رایم» آغاز کنیم ولی برای آغاز برنامه‌هایی که پیش رو داریم همه چیز بستگی دارد به زمان دریافت مجوز از سرگیری فعالیت‌های تمرینی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی. به هر حال موسیقیدان‌ها انگیزه دارند؛ چون دو سال هیچ فعالیتی نداشتند و اکنون می‌خواهند فعالیت خود را از سر بگیرند.

همچنین از کیارس درباره وضعیت رهبر دائم ارکستر سمفونیک تهران سوال می‌کنیم. پاسخ می‌دهد: خبری ندارم. من هم رهبر و نوازنده‌ای هستم که در صورت دعوت شدن با کمال میل می‌روم و کارم را به انجام می‌رسانم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بردیا کیارس کنسرت آنلاین کرونا در ایران برگزاری کنسرت های حضوری پورنگ پورشیرازی نصیر حیدریان ارکستر سمفونیک تهران ارکستر ملی ایران راه اندازی کنسرت ها کنسرت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۶۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدام عجیب گروه راک انگلیسی با استفاده از صدای «بنان»!

فرض بگیرید که به عنوان یک ایرانی بلیت تهیه کرده و به کنسرت یکی از بهترین موسیقیدان‌های دنیا؛ یعنی «تام یورک» رفته‌اید. منتظر آغاز کنسرت هستید، اما یه یک باره وقتی که گروه در حال کوک سازهای خود است، صدا و زبانی آشنا به گوشتان می‌رسد؛ صدای آواز غلامحسین بنان آن هم در کنسرت گروه «اسمایل»!

به گزارش ایسنا، تماشاگرانی که در کپنهاگ به تماشای گروه راک «اسمایل» با خوانندگی «تام یورک»، خواننده مشهور انگلیسی رفته بودند، در ابتدای کنسرت زمانی که گروه در حال کوک سازهای خود بود، غافلگیر شدند. ‌

ترانه «شب جوانی» از بنان فضای سالن پرجمعیت کنسرت را پر کرد و ایرانی‌های حاضر در کنسرت را ذوق زده کرد.

به احتمال زیاد وقتی که چنین اتفاقی در چنین کنسرتی رخ می‌دهد، ایرانی‌های حاضر در آن مکان حسی مملو از شادمانی، نوستالژی و البته غرور به آنها دست می‌دهد و شاید حتی بخواهند فریاد بزنند که این صدای خواننده وطن من است، صدای استاد بزرگ غلامحسین بنان!

البته که چندان دور از ذهن نیست که غیرایرانی‌ها آشنایی با موسیقی ایران و البته غلامحسین بنان نداشته باشند ولی همین کار گروه اسمایل موجب برانگیخته شدن کنجکاوی مخاطبان می‌شود که درباره آنچه در ابتدای کنسرت پخش شد، جست‌وجو کنند. همین امر اما خود به واسطه بازتابش در فضای مجازی، یک نوع معرفی موسیقی ایرانی به جهان است. 

حتی اگر بخواهیم از زاویه دیگری به مسئله نگاه کنیم، می‌توانیم این اقدام را نوعی تعامل فرهنگی بدانیم. درحقیقت سال‌ها است که در دنیا مسئله‌ای با عنوان «تعامل فرهنگی» محل بحث رویدادهای فرهنگی شده است و اهالی فرهنگی و هنر با ارائه راهکارهای مختلف به دنبال ایجاد «تعامل فرهنگی» در دنیا هستند؛ تعاملی که از راه‌های مختلف موسیقایی، تجسمی، ادبی و ... جای کار دارد.

به همین جهت شاید بتوان استفاده از اثر موسیقی غلامحسین بنان را در کنسرت گروه «اسمایل» نوعی تعامل فرهنگی تلقی کرد؛ چراکه استفاده از این اثر موسیقی در چنین قالبی خواه یا ناخواه بارها به روش‌های مختلف دیده خواهد شد و موسیقی ایرانی را به افراد زیادی از سراسر دنیا معرفی خواهد کرد.

البته مشابه این اتفاق را خرداد امسال هم داشتیم، زمانی که حساب رسمی باشگاه فوتبال «آ. ث. میلان» در اینستاگرام طی اقدامی جالب از اثری از آقا موسی خان معروفی (پدر جواد معروفی) روی ویدیوی گل‌های تیمش مقابل تیم «سمپدوریا» در شب پیروزی پنج بر یک استفاده کرد.

به هر حال چنین اتفاق‌هایی به احتمال زیاد تصادفی نیستند، و اگر فرد باهوشی همچون تام یورک در کنسرتش از اثر بنان استفاده می‌کند حتما هدف خاصی از این کار داشته است. البته که ما شاید هیچگاه گمان نمی‌کردیم در کنسرت تام یورک آواز بنان را بشنویم و این امر آنقدر عجیب هست که در فضای مجازی از آن بهره‌برداری‌های طنز هم می‌شود؛ به گونه‌ای که برای برخی آنقدر غیرقابل باور است که می‌نویسند: «وقتی می‌گی خدایا یا پولدارم کن یا توی کنسرت تام یورک بنان پخش شه!»

اما از اینها هم که بگذریم، موسیقی ایران آنقدر هنرمندان درجه یک و آثار شاهکار دارد که بالاخره حتی اگر خود ما نیز تلاشی برای معرفی آنها نکنیم، به گونه‌ای مسیر آنها به جهان باز و به جهان معرفی می‌شوند؛ چراکه هنر همچون رودی است که به هر حال جریان خود را پیدا می‌کند. 

در این قسمت می‌توانید ویدیوی این اجرای زنده با صدای بنان را ببینید:

تام یورک، خواننده و آهنگساز، با تاسیس یک گروه آلترناتیور راک در سال ۱۹۸۵ به نام «ریدو هد» به شهرت و محبوبیت جهانی رسید. او در سال ۲۰۲۰ به همراه اعضای «ریدیو هد» گروه تازه‌ای به نام « اسمایل» (لبخند) تاسیس کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پخش آواز استاد بنان آن هم در کنسرت راک تام یورک معروف (فیلم)
  • اقدام عجیب گروه راک انگلیسی با استفاده از صدای «بنان»!
  • ارکستر ملی ایران و نوازنده‌ای که رهبر شد
  • جشنواره کنسرت موسیقی پاپ در انزلی برگزار می‌شود
  • یادنامه هنرمندان موسیقی که دیگر درمیان ما نیستند/ فراموش نمی‌شوید
  • هنرمندان موسیقی که در سال ۱۴۰۲ با آنها وداع کردیم
  • یادبود عندلیب کردستان
  • بلیت‌فروشی کنسرت رمضانی احسان یاسین آغاز شد
  • کنسرت نوروزی و رمضانی احسان یاسین
  • میزبانی تالار رودکی از ارکستر فیلارمونیک وستای اصفهان