Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی صنعت برق گفت: روزانه ۱۰۰ میلیون مترمکعب از سوخت مورد نیاز نیروگاه‌ها توسط وزارت نفت تأمین می‌شود.

مصطفی رجبی مشهدی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به آخرین وضعیت سوخت رسانی به نیروگاه‌ها و صنایع کشور، اظهار داشت: وزارت نفت روزانه ۱۰۰ میلیون مترمکعب از سوخت مورد نیاز نیروگاه‌ها را تأمین می کند.

وی ادامه داد: اگر این رویه از سوی وزارت نفت ادامه‌دار باشد تأمین برق نیروگاه‌ها با مشکل مواجه نمی‌شود و از زمستان امسال بدون محدودیت عبور خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشهدی رجبی تصریح کرد: تاکنون ۵۴ درصد مخازن نیروگاه‌های کشور پر شده است که البته با شروع ماه‌های سرد پیش رو، باید این سوخت رسانی سرعت بیشتری بگیرد.

سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه افزایش مصرف گاز در بخش خانگی تامین سوخت نیروگاه‌ها را با محدودیت مواجه خواهد کرد، گفت: تامین گاز بخش خانگی برای وزارت نفت اولویت دارد بنابراین هرچقدر مشترکان در مصرف گاز صرفه جویی کنند برای تامین برق با مشکل کمتری مواجه خواهیم شد.

مشهدی رجبی با اشاره به اینکه برای همکاری صنایع در تابستان سال گذشته هزار میلیارد تومان پاداش همکاری درنظر گرفته شده است، ادامه داد: این پاداش به صنایع پرداخت خواهد شد البته تولیدات این بخش در تابستان کمتر شده است که ما در ماه‌های فعلی درحال جبران تامین برق این بخش هستیم.

 

بیشتر بخوانید: توافق سه‌جانبه سوآپ گاز؛ زمینه‌ساز کاهش هزینه‌ها و رفع چالش‌های گازی ایران

 

انتهای پیام/

برچسب ها: مشهدی رجبی وزارت نفت برق

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مشهدی رجبی وزارت نفت برق نیروگاه ها وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۷۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل

آقای سید شجاع الدین امامی رئوف در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار حوزه صنعت خبرگزاری صداوسیما افزود: در سال ۱۴۰۲، حدود ۴۹۰ هزار تن انواع پارچه در کشور تولید شده است که ۷۵ درصد نیاز بازار را پوشش می‌دهد و ۱۴۵ هزار تن از نیاز بازار از طریق واردات تأمین شد.

  کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی با بیان اینکه ارزبری واردات پارچه برای کشور در سال ۱۴۰۲ حدود ۷۵۰ میلیون دلار برآورد می‌شود، گفت: از این میزان ۱۰۵ هزار تن معادل حدود ۵۸۰ میلیون دلار آن مربوط به پارچه‌های تاروپودی از جنس الیاف مصنوعی است و پس از آن، پارچه‌های رومبلی با ارزش وزنی حدود ۱۱ هزار تن و ارزش دلاری ۶۲ میلیون دلار وارد کشور می‌شود.   دبیر انجمن صنایع نساجی با اشاره به حذف ارز ترجیحی برای واردات پارچه از فروردین ماه امسال افزود: این محدودیت تنها مربوط به ردیف تعرفه‌های پارچه‌های رومبلی است که تنها یک دهم از کل حجم بازار پارچه کشور را شامل می‌شود و برای واردات انواع دیگر پارچه‌ها محدودیتی وجود ندارد.   رئوف همچنین، مجموع واردات در صنعت نساجی و پوشاک را، چهار برابر صادرات در این صنعت عنوان کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲، حدود ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار واردات در صنعت نساجی و پوشاک به ثبت رسیده که شامل مواد خام پایه و مواد واسطه‌ای می‌شود و در مقابل، مجموع صادرات در ردیف تعرفه‌های این صنعت ۵۵۰ میلیون دلار برآورد شده که بخش عمده آن نیز مربوط به صادرات فرش ماشینی و کفپوش و موکت است.    کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی چند نرخی بودن ارز را یکی از مشکلات جدی تولیدکنندگان عنوان کرد و گفت: چند نرخی بودن ارز نه تنها مشکل صنایع نساجی، بلکه مسئله اصلی برای همه صنایع است. در حال حاضر اختلاف بین ارز ترجیحی و ارز مبادله‌ای زیاد است و این یعنی تنبیه صادرات و تشویق واردات.   دبیر انجمن صنایع نساجی ادامه داد: درباره ارز ترجیحی نظر انجمن صنایع نساجی ایجاد وحدت رویه در کل زنجیره این صنعت، یعنی تک نرخی شدن ارز است؛ بدین صورت که ارز ترجیحی به هیچ صنعتی تخصیص داده نشود.    رئوف افزود: انجمن صنایع نساجی به وزارت صمت پیشنهاد داده، تخصیص ارز ردیف تعرفه‌های واردات در صنعت نساجی را شفاف سازی کند تا مشخص شود افرادی که اقدام به واردات کرده اند، بازرگان بوده اند یا تولیدکننده؛ چراکه بیشترین واردات در این صنعت توسط افراد غیر از تولیدکنندگان انجام می‌شود.   وی به میزان سرمایه گذاری انجام شده در این صنعت نیز اشاره کرد و افزود: سالانه حدود ۳۴۰ تا ۴۰۰ میلیون دلار سرمایه گذاری در حوزه خرید تجهیزات و انتقال تکنولوژی در این صنعت انجام می‌شود و تولیدکنندگان در سال‌های اخیر در بحث بازسازی و نوسازی حلقه‌های مختلف تولید اقدامات موثری انجام داده اند، به طوری که از واحد‌های تولید الیاف مصنوعی و پنبه‌ای گرفته تا واحد‌های رنگرزی و چاپ و تکمیل، در حال حاضر می توانند پاسخگوی نیاز بازار داخل باشند.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی    

دیگر خبرها

  • ضرورت نصب ۵۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی در صنایع تهران تا ۱۴۰۶
  • کشف ۳ میلیون لیتر سوخت قاچاق در بندرکلاهی شهرستان میناب
  • نبود رینگ آبی در اطراف تبریز و معضل تامین آب
  • ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • ۵۶ پروژه نیمه‌تمام در ابرکوه منتظر تامین اعتبار
  • ۶۳ درصد حجم مخازن سد‌های کشور پر شد
  • شستشوی ۷ مخزن با ظرفیت ۵۲ هزارو ۶۰۰ مترمکعب در ارومیه
  • افزایش ظرفیت مخازن آب شهری کردستان
  • بزرگترین تولید کنندگان انرژی هسته‌ای در جهان (+ اینفوگرافی)