Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، دکتر حامد جعفری بیان کرد: بی اشتهایی به دلیل عملکرد سایتوکاین های پیش التهابی در مغز از جمله TNF-alpha و اینترلوکین-6 ایجاد می شود که بسیاری از افراد مبتلا به بیماری کرونا کاهش و از دست دادن اشتها را در کنار سایر علایٔم دستگاه گوارش نشان داده اند.

وی با اشاره به اینکه راهکارهای تغذیه ای در کنترل علایم بسته به شرایط مختلف بیمار متفاوت است، به این گروه از بیماران توصیه کرد: مواد غذایی را در حجم کم و با تعداد وعده های زیاد مصرف کنند، از مصرف مواد غذایی به صورت سرد و با دمای پایین بپرهیزند، عدم مواجهه با بوی مواد غذایی و عدم ارائه مواد غذایی با بوی تند و غلیظ را در دستور کار خود قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: میوه ها و آب میوه های طبیعی، انواع سالادها و سبزیجات به صورت خام، میان وعده هایی نظیر انواع مغزها و خشکبار و همچنین میان وعده های مقوی نظیر شیر برنج، فرنی و شله زرد، چای لیمو و زنجبیل، مکمل های غذایی پر کالری و پر پروتئین به صورت محلول و مایع را در سبد غذایی خود قرار دهند و مواد غذایی را بیشتر به صورت پوره و نرم مصرف کنند و از مصرف مواد غذایی خشک و سفت اجتناب نمایند.

بنابر گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک، دکتر جعفری در پایان تاکید کرد: در صورت عدم رفع بی اشتهایی و بدتر شدن شرایط بیمار و وضعیت تغذیه او، نیاز به حمایت تغذیه ای و دریافت مواد مغذی از طریق تغذیه انترال (تغذیه با لوله) وجود دارد که می بایست تحت نظر متخصصین و کارشناسان تغذیه فرمول های مخصوص طراحی و از طریق لوله های بینی، معده ای یا روده ای به بیمار تزریق گردد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا اشتها سوءتغذیه مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۱۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در شهرستان فیروزه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، سرپرست شبکه بهداشت و درمان فیروزه گفت: در بازدید کارشناسان بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی از واحد‌های صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان مقدار یک تن مواد غذایی فاسد و غیر مجاز، جمع آوری شد و همزمان با هفته زمین پاک با همکاری شهرداری فیروزه در جایگاه دفن زباله معدوم سازی شد.

محبوبه مهماندوست افزود: این مواد فاسد و تاریخ مصرف گذشته شامل انواع بیسکویت و کیک، نوشابه و نوشیدنی‌های گازدار، انواع شیرینی، شکلات و تنقلات فاقد مشخصات بهداشتی بوده است.

وی حفظ ایمنی غذایی مردم و ارتقای بهداشت عمومی جامعه را از اهداف اجرای طرح کنترل و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی عنوان کرد گفت: با واحد‌های صنفی متخلف برخورد جدی، قاطع و قانونی می‌شود.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان فیروزه  تاریخ تولید وانقضا، مجوز و پروانه ساخت وزارت بهداشت، آدرس کارخانه، نام محصول و مواد تشکیل‌دهنده، رعایت شرایط نگه داری بهداشتی را به‌عنوان شش مشخصه اصلی مواد غذایی برشمرد وافزود: مردم هنگام خرید مواد غذایی به این مشخصات دقت کرده و تخلفات احتمالی را به بازرسان شبکه بهداشت و درمان فیروزه و یا به شماره ۱۹۰ سامانه ارتباط مردمی وزارت بهداشت گزارش دهند.

دیگر خبرها

  • یک ادعای عجیب از سوءتغذیه نیمی از ایرانی‌ها
  • معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در شهرستان فیروزه
  •  انواع ظروف یکبار مصرف درب دار پلاستیکی در آرمانی 724
  • کوچک‌ترین ایمپلنتی که با تحریک مغز اختلالات عصبی را درمان می‌کند
  • ویتامین‌هایی که باعث کاهش وزن می‌شوند
  • برای خلاص شدن از چربی شکم از این مواد غذایی دوری کنید
  • کشف و معدوم سازی بیش از ۴ تن مواد غذایی فاسد در پارس آباد
  • مصرف این مواد غذایی به جلوگیری و متوقف کردن ریزش مو کمک می‌کند
  • تغذیه سالم یادگیری دانش‌آموزان را افزایش می‌دهد
  • سبد غذایی مناسب ایرانیان تا پایان هفته اعلام می‌شود