Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان با حضور معاون بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی مرکز شماره 3 مرغ تخمگذار شرکت سیمرغ بردسیر کرمان افتتاح شد.

این طرح در مزرعه ای به مساحت ۱۰ هکتار در روستای بهرامجرد بخش نگار شهرستان کرمان قراردارد و میزان سرمایه گذاری این طرح ۶۲ میلیارد تومان با ارزش فعلی ۲۰۰ میلیارد تومان می باشد.

این واحد تخمگذار با ظرفیت رسمی و در حال تولید ۴۸۰۰۰۰ قطعه مرغ تخمگذار تجارتی و ۴۵۰۰۰۰ قطعه ظرفیت مرغ تخمگذاری تجارتی برای ۱۵۰ نفر به صورت مستقیم و ۳۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین این واحد تخمگذار با ظرفیت تولید روزانه ۲۶ تن، ماهیانه ۸۰۰ تن و سالانه ۱۰۰۰۰ تن  با سیستم  فول اتوماتیک و دارای مدرنترین تجهیزات روز فعالیت می کند.

 لازم به ذکر است تا کنون ۱۸۵۰۰ تن تخم مرغ سالیانه  در استان کرمان(بجز منطقه جنوب) تولید می شد که اکنون این ظرفیت به بیش از ۲۸۰۰۰ تن می رسد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، با حضور معاون بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی ، مدیر کل طیور وزارت جهاد کشاورزی ، استاندار، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، رئیس نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان، مدیرکل دامپزشکی استان، ائمه جمعه بردسیر و نگار، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان، رئیس بانک کشاورزی استان، مسئولین شهرستان بردسیر و مدیران سیمرغ،مرکز شماره 3 مرغ تخمگذار  شرکت سیمرغ بردسیر استان کرمان افتتاح شد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیمرغ مرغداري مرغ تخم گذار تخم مرغ جهاد کشاورزی مرغ تخمگذار استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۲۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان جهاد دانشگاهی برای تسهیل در صدور اسناد

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در نشست مشترک با رئیس سازمان جهاد دانشگاهی که با حضور اعضای هیئت مدیره جهاد دانشگاهی و معاونان سازمان ثبت با محوریت تعاملات بین دو سازمان برگزار شد، با اشاره به اینکه سال جدید سال مردمی سازی تولید است و سال گذشته تجربیات خوبی در بحث همکاری با شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری داشتیم، گفت: سازمان ثبت در زمینه تثبیت مالکیت و صدور اسناد حدنگار، نیازمند افراد متعهد با دانش تخصصی بالاست و تعامل با مجموعه جهاد دانشگاهی راهگشای سازمان ثبت در تسریع و تسهیل صدور اسناد حدنگار است.

وی افزود: خرید ماهواره با هدف به‌روزرسانی تصاویر ماهواره‌ای در تثبیت مالکیت اشخاص حقیقی و حقوقی در سال آینده و همچنین گسترش تعاملات با جهاد دانشگاهی در اجرای این طرح چهره جدیدی از سازمان ثبت را ارائه خواهد کرد.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: جهاد دانشگاهی مجموعه‌ای متشکل از پژوهشگران و نخبگان در حوزه‌های مختلف است و سازمان ثبت اسناد نیز در دوران تحول و تعالی قوه قضائیه علاوه بر کار میدانی و فعالیت‌های تحقیقی و پژوهشی اقدامات عظیمی را در خدمت رسانی به مردم خلق کرده است.

بابایی در ادامه با اشاره به دستاوردهای سازمان ثبت در ۳۰ ماه گذشته، عنوان کرد: ۹۹ درصد از عرصه‌های ملی، ۵۱ درصد از پهنه‌های کشاورزی، ۸۰ درصد از اراضی موقوفه و صددرصد اماکن نظامی تثبیت و مستندسازی شده که این نتایج حاصل ۱۱۰ سفر استانی و تشکیل قرارگاه‌های حدنگاری "شهید سلیمانی" در تمامی واحدهای ثبتی سراسر کشور می‌باشد.

صدور اسناد الکترونیک و همچنین الکترونیکی کردن فرآیندهای ثبت شرکت‌ها در تیرماه سال جاری و رونمایی از سامانه کاتب در هفته قوه قضائیه و الکترونیکی نمودن بسیاری از خدمات تا پایان سال از دیگر مواردی بود که رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به آن اشاره کرد و گفت: این اقدامات نقش مؤثری در کاهش مراجعات مردمی و افزایش رضایتمندی مردم دارد.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در ادامه بر انعقاد تفاهم نامه مشترک بین دو سازمان در تمامی حوزه‌ها بالاخص در حوزه حدنگاری و مالکیت معنوی و همکاری در برداشت‌های ماهواره‌ای در حوزه نقشه برداری، بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان حوزه جهاد دانشگاهی، تشکیل کارگروه مشترک به جهت تسهیل در صدور اسناد تاکید کرد.

مسلمی نایینی رئیس سازمان جهاد دانشگاهی نیز در ادامه ضمن تشریح فعالیت‌های این سازمان در عرصه‌های مختلف علمی، پژوهشی و تحقیقاتی خواستار تعاملات روزافزون دو سازمان شد و افزود: تثبیت مالکیت املاک و اراضی جهاد دانشگاهی و اراضی و املاکی که سالهاست مورد اختلاف و محل دعوا بوده نیازمند تعامل جدی با سازمان ثبت است.

در این نشست معاون امور املاک و کاداستر، معاون فن‌آوری و خدمات الکترونیک ثبت، سرپرست مرکز مالکیت معنوی و مدیر کل ثبت شرکت‌ها و مؤسسات غیر تجاری سازمان ثبت نیز آمادگی این سازمان را در زمینه تثبیت مالکیت و ساماندهی املاک جهاد دانشگاهی، ایجاد فضای پژوهشی و تحقیقاتی در صدور اسناد حدنگار، ثبت برند و علائم تجاری، تعریف مسیر سبز برای جهاد دانشگاهی اعلام کردند.

کد خبر 6084564

دیگر خبرها

  • افتتاح بیش از ۸۰درصد پروژه‌های جهاد آبرسانی کرمانشاه تا پایان تیر
  • ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران
  • آغاز برداشت غلات از مزارع فراشبند
  • بررسی ظرفیت‌های ِصداوسیمای کرمان برای اجرایِ طرحِ مولدسازی
  • کشت ۱۵۰ هکتار کلزا در جلگه رخ تربت حیدریه
  • جذب اعتبارات برای جبران خسارات سیل اخیر
  • از ظرفیت صدا و سیمابرای استفاده کشاورزان از سند مالکیت استفاده شود
  • افزایش سطح کشت کلزا و گندم نسبت به سال قبل
  • بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان جهاد دانشگاهی برای تسهیل در صدور اسناد
  • مرکز فناوری هسته‌ای کشاورزی در اردبیل راه‌اندازی می‌شود