Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جمهور، وزارت خارجه آمریکا با انتشار بیانیه‌ای مدعی شد که هیئت مذاکراه کننده این کشور در دوحه، از طالبان خواسته تا اقدامات بیشتری در راستای تشکیل دولت فراگیر انجام دهد.

ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در این بیانیه در مورد ادعای نقض حقوق بشر در افغانستان ابراز نگرانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این وزارت خانه مدعی شد که بعد از نشست دو روزه هیئت آمریکایی با طالبان که در دوحه پایتخت قطر برگزار شد، از رهبران این گروه خواسته تا از حقوق همه افغان ها محافظت و به تعهد خود مبنی بر عفو عمومی عمل کند.

ادعا می شود که «توماس وست» نماینده ویژه آمریکا در امور افغانستان، در نشستی که طی روزهای ۲۹ و ۳۰ نوامبر (۸ و ۹ آذر) برگزار شد، درباره مسائل مختلف از جمله مبارزه با تروریسم و عدم استفاده از خاک افغانستان برای حمله به دیگر کشورها، با طالبان گفتگو کرده است.

به گفته پرایس، هیئت طالبان متعهد شده تا به هیچ گروهی اجازه ندهد تا از قلمرو افغانستان برای تهدید سایر کشورها استفاده کند حال آنکه واشنگتن از ادامهٔ حضور القاعده و داعش در افغانستان ابراز نگرانی کرده است.

وزارت خارجه دولت موقت طالبان هم با انتشار بیانیه ای، گفتگوها میان دو طرف را مثبت ارزیابی کرد.

به گفته «عبدالقهار بلخی» سخنگوی وزارت خارجه طالبان، دو طرف روی مسائل سیاسی، اقتصادی، حقوق بشری، بهداشتی، آموزشی، امنیتی و کمک‌رسانی به نیازمندان، بحث کرده اند.

وی تاکید کرد که هیئت طالبان از آمریکا خواسته تا پول بلوکه شدهٔ افغانستان را بدون قید و شرط آزاد کند، فهرست‌های سیاه را حذف وتحریم‌ها را خاتمه دهد و میان مسائل حقوق بشری و مسائل سیاسی تفکیک قائل شود.

اما طرف آمریکایی می گوید درخواست طالبان را مبنی بر آزاد سازی دارایی های افغانستان، رد کرده است.

کد خبر 5365121 مریم خرمایی

منبع: مهر

کلیدواژه: افغانستان طالبان افغانستان دوحه قطر ایالات متحده امریکا ند پرایس وزارت خارجه آمریکا ایالات متحده امریکا عراق مذاکرات وین فلسطین رژیم صهیونیستی ایران روسیه میخائیل اولیانوف افغانستان سوریه انگلیس عربستان سعودی اوکراین برجام وزارت خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۳۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت خارجه آمریکا ایران را به نقض حقوق بشر متهم کرد

وزارت خارجه ایالات متحده آمریکا سالانه گزارشی را با موضوع بررسی حقوق بشر کشور‌ها منتشر می‌کند که در سال‌های گذشته همواره جمهوری اسلامی ایران را به «نقض حقوق بشر» متهم کرده است.

به گزارش ایرنا، وزارت امور خارجه آمریکا در تازه‌ترین گزارش سالانه خود موسوم به «حقوق بشر کشورها» با تکرار اتهامات پیش علیه جمهوری اسلامی ایران، این کشور را متهم به نقض حقوق بشر در سال ۲۰۲۳ میلادی کرد.

وزارت خارجه ایالات متحده آمریکا سالانه گزارشی را با موضوع بررسی حقوق بشر کشور‌ها منتشر می‌کند که در سال‌های گذشته همواره جمهوری اسلامی ایران را به «نقض حقوق بشر» متهم کرده است.

در بخش خلاصه اجرایی گزارش حقوق بشر وزارت خارجه آمریکا در سال ۲۰۲۳ میلادی که روز دوشنبه به وقت محلی منتشر شد، ادعا شده است: «محدودیت‌های حقوق بشری» ایران در سال ۲۰۲۳ در چندین حوزه وضعیت بدتری نسبت به سال گذشته پیدا کرده است.

«قتل‌های خودسرانه و غیرقانونی توسط حکومت و عوامل آن، مفقودی، رفتار‌های بی‌رحمانه، غیرانسانی یا تحقیرآمیز توسط حکومت یا عوامل آن، قرار دادن زندانیان در شرایط خطرناک، دستگیری یا بازداشت خودسرانه، سرکوب فراملیتی علیه افراد در کشور‌های دیگر، تنبیه اعضای خانواده به دلیل جرائم ادعایی توسط فردی دیگری، محدودیت‌های شدید علیه آزادی بیان، سانسور، محدودیت‌های جدی برای آزادی‌های اینترنت» از جمله اتهاماتی است که وزارت خارجه آمریکا به جمهوری اسلامی ایران وارد کرده است.

وزارت خارجه آمریکا در گزارش سالانه حقوق بشر خود برای سال ۲۰۲۳ میلادی، همچنین مدعی نقض گسترده حقوق بشر در ایران شده و گفته است زنان همچنان با فشار‌ها به خصوص در زمینه حجاب اجباری و پوشش خود مواجه بوده‌اند که منجر به نافرمانی مدنی آن‌ها شده است.

«رابرت گیلکریست» مقام ارشد دفتر دموکراسی و حقوق بشر وزارت خارجه آمریکا نیز روز دوشنبه در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره وضعیت حقوق بشر ایران با تکرار ادعا‌های واشنگتن گفت: در سال ۲۰۲۳وضعیت حقوق بشر در ایران همچنان رو به وخامت بود. حکومت ایران به هدف قرار دادن اقلیت ها، خبرنگاران و فعالان اجتماعی ادامه داد.

او با دخالت در امور داخلی ایران افزود: وضعیت حقوق بشر زنان در ایران همچنان رو به وخامت است. بسیاری از زنان و دختران که از حجاب اجباری حمایت نکرده اند با مجازات‌های سختگیرانه مواجه شده اند. حکومت ایران به اعمال احکام طولانی مدت برای فعالان حقوق زنان ادامه داده است.

این مقام وزارت خارجه امریکا ادامه داد: آمریکا به همکاری با شرکای بین المللی خود برای پاسخگو کردن مقامات ایران به دلیل نقض حقوق بشر ادامه خواهد داد.

گزارش‌های حقوق بشری آمریکا به دلیل دخالت در امور داخلی کشورها، استاندارد‌های دوگانه، عدم رعایت اصل بی طرفی و نادیده گرفتن فرهنگ‌ها و سبک زندگی کشور‌ها همواره مورد انتقاد است.

گزارش‌های سالانه حقوق بشری وزارت خارجه آمریکا در حالی است که این کشور، کارنامه سیاه و تاریکی در عدم رعایت حقوق بشر گروه‌های رنگین پوست و بومی خود، نقش داشتن در کودتا‌ها و تجاوز به حاکمیت و استقلال کشور‌ها دارد.

دیگر خبرها

  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه شرکت‌های ایرانی
  • آمریکا: عادی‌سازی روابط مشروط به تغییر رفتار طالبان است
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی
  • از مبارزه حق طلبانه فلسطین حمایت می کنیم
  • سخنگوی وزارت خارجه: نقش آمریکا در نسل‌کشی اسرائیل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود
  • هیئت بلندپایه ‎ترکمنستان وارد کابل شد
  • غرب فرهنگ خود را بر دیگر کشورها تحمیل نکند
  • طالبان: غربی‌ها فرهنگ خود را به دیگر کشورها تحمیل نکنند
  • آمریکا: درباره به‌رسمیت شناختن طالبان تصمیم نگرفته‌ایم
  • وزارت خارجه آمریکا ایران را به نقض حقوق بشر متهم کرد