Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فرهنگی ایرنا، دومین جشنواره ملی عکس ویرا با موضوع «صنایع دستی ایران زمین» در حال برگزاری و مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره با یک دوره تمدید، ۱۷ آذر به پایان می‌رسد. این جشنواره تلاش دارد با نگاه اثرگذاری تعاملی گردشگری و صنایع‌دستی بر یکدیگر، علاوه بر گسترش آگاهی عمومی و جلب توجه جوامع مختلف نسبت به میراث ملموس و ناملموس ایران، برای تولیدکنندگان و کارآفرینان صنایع‌دستی ایجاد انگیزه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمایش آثار برگزیده جشنواره ویرا در ایران و فرانسه

مدیرعامل خانه نگرش آگاهانه ویرا (خانه گردشگری ویرا) و دبیر جشنواره ملی عکس ویرا در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا اظهار داشت: این جشنواره با هدف تلنگر زدن به جامعه گردشگری است که به ظرفیت‌های آشکار و نهان برای جذب گردشگر واقف شوند، این دوره به موضوع صنایع‌دستی پرداختیم و دوره قبل در سال گذشته روی لباس اقوام ایرانی تمرکز داشتیم.

مدیحه جمالی افزود: سال گذشته محتوای ارزشمندی در زمینه لباس اقوام ایرانی تدوین و مستندسازی شد و تلاش کردیم لباس اقوام ایرانی به عنوان یک جاذبه فرهنگی و گردشگری معرفی و حفظ شود.

دبیر جشنواره ملی عکس ویرا بیان کرد: در دوره دوم کاملا روی صنایع‌دستی و هنرهای سنتی تمرکز و محتوای خوبی هم تولید و منتشر کردیم. همچنین در گفت‌وگو با کارشناسان و متخصصان این حوزه ظرفیت‌ها و چالش‌ها پیش روی توسعه و تولید محصولات صنایع‌دستی را بررسی کردیم.

صنایع‌دستی ایران از ظرفت بالایی برای جذب گردشگر برخوردار است، زیبایی و کیفیت و رنگ و لعاب متنوع آثار صنایع‌دستی و حتی کاربردی بودن آن در زندگی باعث جذب بیشتر علاقه‌مندان و گردشگران می‌شود. بازاریابی و تبلیغ هدفمند می‌تواند علاوه بر گردشگران داخلی، گردشگران خارجی را به این ظرفیت اصیل ایرانی جذب کند.

جمالی افزود: در دومین دوره، فعالیت را گسترش دادیم در حین جشنواره گالری هنرهای ملی ایران سعدآباد (هماسا) هم به جشنواره ملحق و قرار شد بعد از معرفی برگزیدگان، اوایل دی ۳۰ اثر برگزیده جشنواره در این گالری به نمایش گذاشته شود و از طرف وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گواهینامه اعطا می‌شود.

دبیر جشنواره ملی عکس ویرا گفت: در این دو دوره مخاطبان جشنواره ویرا هنرمندان داخلی هستند، اما در نظر داریم سال آینده بخش بین‌الملل جشنواره را برای ایرانیان خارج از کشور و خارجی‌های علاقه‌مند به ایران و یا گردشگرانی که تجربه سفر به ایران داشته‌اند، راه‌اندازی کنیم.

در این دوره نمایش عکس‌های برگزیده در گالری‌های خارج از کشور را برنامه ریزی کردیم که با همکاری گالری هماسا بخشی از آثار برگزیده جشنواره ویرا بعد از نمایش در تهران، در پاریس به نمایش گذاشته می‌شود.

مدیرعامل خانه گردشگری ویرا توضیح داد: برگزاری نمایشگاه در خارج از کشور بهانه‌ای خواهد شد که از سال آینده جشنواره را به صورت بین‌المللی برگزار کنیم و عکس با موضوعاتی در حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از هنرمندان خارجی دریافت کنیم.

تاکید بر تولید محتوا برای صنایع‌دستی/ ۱۷ آذر؛ آخرین مهلت ارسال آثار

جمالی درباره اعطای جوایز جشنواره گفت: به افراد اول تا سوم بخش بزرگسالان، تندیس مسابقه، لوح افتخار، کتاب جشنواره و جوایز نقدی (۵ میلیون تومان) و به افراد اول تا سوم بخش کودک و نوجوان (دانش آموزی) تندیس مسابقه، لوح افتخار، کتاب جشنواره و جوایز نقدی اهدا می شود. با توجه به اینکه برخی هنرمندان صنایع‌دستی از آثار تولید خود عکس فرستادند، اما این تصاویر حرفه‌ای عکاسی نشده‌، به پاس جایگاه هنری آنها هدایایی هم برای این افراد در نظر گرفته شده است.

دبیر جشنواره ملی عکس ویرا بر ضرورت تولید محتوا در حوزه صنایع‌دستی تاکید کرد و گفت: به اندازه‌ای که عکس از آثار تاریخی باستانی و جاذبه‌های طبیعی ایران وجود دارد عکس باکیفیت و حرفه‌ای از آثار فاخر، هنرمندان و اصل هنر ومهارت حوزه صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وجود ندارد، جشنواره ویرا تلاش می‌کند با تولید محتوا و به اشتراک‌گذاری عکس‌های ارسالی، به غنی‌سازی گنجینه محتوایی در فضای مجازی، شبکه جهانی اینترنت و موتورهای جستجوگر کمک کند تا هر فردی بتواند به جستجوی نام ایران، در کنار همه تصاویر، عکس‌های زیبا از هنر اصیل ایرانی را هم ببیند.

دبیر جشنواره ملی عکس ویرا با اشاره به آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه در ۱۷ آذر، گفت: آثار ارسالی به جشنواره تا پایان آذر توسط سعید محمودی ازناوه، بیژن سیفان و مسعود زنده‌روح کرمانی داوری می‌شود.

عکاسان زیر ١٨ سال در بخش دانش‌آموزی جشنواره شرکت کنند

به گزارش گروه فرهنگی ایرنا، دبیرخانه دائم جشنواره ملی عکس ویرا با انتشار فراخوان اعلام کرده بود: دومین جشنواره ملی عکس ویرا با موضوع «صنایع دستی ایران زمین» در دو بخش بزرگسالان (حرفه‌ای و آماتور) و کودک و نوجوان (دانش آموزی) توسط خانه نگرش آگاهانه ویرا (خانه گردشگری ویرا) آبان و آذر ١۴٠٠ برگزار می‌شود.

همه عکس‌ها باید داخل مرز جغرافیایی ایران تهیه شده باشد و همه عکاسان آماتور و حرفه‌ای ایرانی در این جشنواره و کودکان و نوجوانان تا ۱۸ سال می‌توانند در «بخش دانش آموزی» جشنواره شرکت کنند.

ثبت نام و ارسال عکس از ۱۷ مهر آغاز شده و تا ۱۷ آذر ۱۴۰۰ ادامه دارد و پذیرفته شدگان اولیه جشنواره هفته اول آذر ماه اعلام می شوند. همچنین آیین اختتام و اعلام نتایج نهایی در پایان آذرماه ۱۴۰۰ برگزار و همزمان کتاب نمایشگاه منتشر می‌شود.

وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان امور عشایر ایران، شرکت مادر تخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی، معاونت اجتماعی شهرداری تهران و شهرداری‌های کلان‌شهرهای کشور در برگزاری دومین دوره جشنواره ملی عکس ویرا با خانه نگرش آگاهانه ویرا (خانه گردشگری ویرا) و شورای سیاستگذاری جشنواره همکاری و مشارکت دارند.

معرفی جاذبه‌ها و ظرفیت‌های طبیعی و فرهنگی ایران، معرفی هنرمندان عکاس فعال مرتبط با حوزه میراث فرهنگی، گردشگری، صنایع‌دستی و محیط زیست، تشویق و آموزش تخصصی به منظور افزایش سطح کمی و کیفی عکاسی در حوزه گردشگری و میراث‌فرهنگی و محیط‌زیست، از اهداف اصلی دومین جشنواره ملی عکس ویرا عنوان شده است.

علاقه‌مندان برای آگاهی از شرایط و قوانین جشنواره، آشنایی با هیات داوران، ثبت نام و ارسال آثار و جوایز جشنواره می‌توانند به سایت خانه گردشگری ویرا مراجعه کنند.

دبیرخانه دومین جشنواره عکس ویرا اعلام کرده برگزاری نمایشگاه آثار جشنواره با توجه به وضعیت عمومی کرونا و با دریافت مجوزهای لازم از ستاد ملی مقابله با کرونا و رعایت کامل دستور العمل‌های بهداشتی برگزار می‌شود.

برچسب‌ها گردشگری فرانسه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صنایع دستی سازمان امور عشایر ایران پاریس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری فرانسه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گردشگری فرانسه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صنایع دستی سازمان امور عشایر ایران پاریس جشنواره ملی عکس ویرا گردشگری و صنایع دستی برگزیده جشنواره دومین جشنواره جشنواره ویرا میراث فرهنگی صنایع دستی دانش آموزی ارسال آثار حرفه ای عکس ها ۱۷ آذر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۴۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان شناسنامه کشور در بخش میراث فرهنگی است

 معاون امور مجلس، حقوقی و امور استان‌های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع‌دستی در آیین تکریم و معارفه مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان گفت: اصفهان شناسنامه کشور در سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است و در هر سه حوزه خوش درخشیده است.

 جواد واحدی افزود: اصفهان در حوزه صنایع دستی دو شهر جهانی و همچنین درحوزه میراث فرهنگی در کنار هزاران اثر تاریخی،۱۷ اثر جهانی دارد و در حوزه گردشگری نیز این استان همه ساله مقصد میلیون‌ها نفر گردشگر است.

او گفت: در حوزه صنایع دستی در بحث صادرات، در حوزه گردشگری درخصوص بهره گیری هرچه بهتر از تشکل‌های گردشگری و خدمات‌رسانی و همچنین در حوزه میراث می‌بایست در بحث جذب بودجه‌های مرمت بیش از گذشته کار کنیم.

معاون امور حقوقی، مجلس و امور استان‌های وزارت میراث فرهنگی گردشگری وصنایع دستی بیان داشت: حمیدرضا محققیان به عنوان یکی از همکاران پیشکسوت در ۹ ماه گذشته با صبر و بردباری و با اخلاق شایسته خود توانست به عنوان سرپرست، اداره کل استان را به خوبی اداره کند، لذا معتقد بودیم باید هرچه سریع‌تر با توجه به اهمیت استان اصفهان، مدیریت استان ساماندهی شود.

این مقام مسوول یادآور شد: پس از بررسی‌های کمیته انتصابات و با نظر وزیر محترم، امیر کرم‌پور را به عنوان فردی جوان، با تجربه و در عین کوشا و خلاق برای مدیریت اداره کل استان انتخاب و امروز و در نشست شورای معاونین اداره کل به عنوان مدیرکل جدید میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی استان با حکم وزیر محترم منصوب شده و از امروز رسما فعالیت خود را در سمت جدید آغاز می‌کند.

واحدی همچنین خاطر نشان کرد: یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مدیرکل جدید رسیدگی به رفاهیات همکاران اداره کل است و سپس در هر سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در انتظار رخداد‌های جدید توسط مدیرکل جدید و همکاران ایشان در سراسر استان اصفهان هستیم.

در این نشست پس از تکریم حمیدرضا محققیان سرپرست پیشین، امیرکرم‌زاده به عنوان مدیرکل جدید میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان منصوب شد.

امیر کرم‌زاده پیش ازاین مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی استان سمنان بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر دژ کرد شهرستان اقلید
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • مرمت عمارت امیرسلیمانی در تهران آغاز شد | برنامه‌ریزی برای بازسازی زندان هارون‌الرشید
  • نمایش اثرهنری جشنواره قصص قرآنی در مشهد
  • ثبت ۴۱ میراث در فهرست آثار ملی البرز
  • مدارس متروکه گلستان به اقامتگاه بوم‌گردی تبدیل می شوند
  • انتصاب مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان
  • اصفهان شناسنامه کشور در بخش میراث فرهنگی است
  • مدیرکل جدید میراث فرهنگی استان اصفهان معرفی شد