Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-19@23:09:02 GMT

ادای احترام گوگل به دانشمند ایرانی

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۱۴۴۹۴

ادای احترام گوگل به دانشمند ایرانی

به گزارش حوزه سایر رسانه های خبرگزاری تقریب، علی عسگرزاده در سال ۱۹۲۱ میلادی از پدری ایرانی و مادری روس در باکو متولد شد. او پس از دریافت مدرک لیسانس مهندسی الکترونیک از دانشگاه تهران در MIT تحصیل کرد و مدرک دکتری خود را از دانشگاه کلمبیا دریافت کرد. او در دهه ۱۹۵۰ میلادی استادیار همین دانشگاه بود.

علی عسگرزاده در سال ۱۹۵۹ میلاد به دانشکده مهندسی الکترونیک دانشگاه کالیفرنیا برکلی پیوست و آن را گسترده‌تر کرد تا علوم رایانشی را نیز در بر گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از آن دانشکده‌های دیگر نیز از همین روند پیروی کردند.

مهمترین دستاور علی عسگرزاده در حوزه علوم رایانشی نظریه منطق فازی است. منطق فازی شکلی از منطق‌های چند ارزشی است که در آن ارزش‌های منطقی متغیرها می‌تواند هر عدد حقیقی بین ۰ و ۱ و خود آن‌ها باشد. این منطق به منظور به‌کارگیری مفهوم درستی جزئی به‌کارگیری می‌شود، به طوری که میزان درستی می‌تواند هر مقداری بین کاملاً درست و کاملاً غلط باشد.

وی در سپتامبر ۲۰۱۷ میلادی درگذشته است.

گوگل برای ادای احترام به علی عسگرزاده امروز را در نظر گرفته زیرا تحقیق منطق فازی برای نخستین بار روز ۳۰ نوامبر ۱۹۶۴ میلادی ارائه و در نهایت در ۱۹۶۵ منتشر شد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: لوگو گوگل دانشمند ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۴۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه چهارم ایران در تولید علم طب سنتی در جهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، براساس گزارش تحلیل علم‌سنجی وضعیت انتشار مقالات حوزه طب مکمل و جایگزین در پایگاه اینترنتی معتبر سایمگو، ایران برای چهارمین سال متوالی رتبه چهارم جهان را در تولید دانش این حوزه بعداز کشور‌های چین، آمریکا و هند در سال ۲۰۲۳ کسب کرده است.

نفیسه حسینی یکتا مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل گفت: برای چهارمین سال متوالی شاهد کسب رتبه چهارم جهان در تولید علم طب سنتی هستیم، به نحوی که فاصله ایران با کشور دارای رتبه سوم (هند) نسبت به سال قبل کمتر شده است.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل افزود: این دستاورد ارزشمند، نشان‌دهنده تلاش‌ها و گام‌های بلندی است که برای احیای طب سنتی ایرانی و جایگاه والای آن در نظام سلامت کشور برداشته شده است.

نفیسه حسینی یکتا  گفت: برای رسیدن به جایگاهی درخشان‌تر در عرصه تولید علم نیاز به تلاش‌های بیشتری داریم و طب ایرانی باید به عنوان یک راهبرد کلان پژوهشی مورد توجه همه دستگاه‌های مربوطه قرار گیرد.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل با اشاره به اینکه طب ایرانی دارای سابقه دیرینه و تجربه‌های اثبات شده در طول هزاران سال است که در متون و منابع مختلفی به ثبت رسیده است؛ گفت: این طب ظرفیت بالایی برای تبدیل شدن به یک موضوع و راهبرد کلان پژوهشی دارد زیرا دارای سابقه‌ای دیرینه و تجارب اثبات شده فراوان در طول چند هزار سال است، همچنین نگرش جامع به سلامتی انسان، ظرفیت آن در پیشگیری و درمان بیماری‌ها در کنار مزیت‌های اقتصادی و جایگاه آن به عنوان بخشی از هویت ملی و فرهنگی و از سوی دیگر؛ این مکتب طبی را به‌عنوان یک هدف راهبردی در حوزه تحقیقات و فناوری پیش روی ما قرار می‌دهد.

نفیسه حسینی یکتا افزود: طب ایرانی هنوز به طور کامل شناخته نشده و ظرفیت زیادی برای توسعه و تحقیقات بیشتر دارد. با انجام مطالعات علمی و پژوهش‌های دقیق، می‌توان مسیر بهره مندی از این طب را در نظام سلامت به طور گسترده‌تری هموار کرد.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل گفت: کسب این رتبه افتخارآمیز، نویدبخش روز‌های روشن‌تر برای طب ایرانی و چشم‌اندازی امیدوارکننده برای ارتقای سلامت جامعه با استفاده از این گنجینه ارزشمند ملی است. نگاه ما در دفتر طب ایرانی و مکمل ارتقاء این جایگاه در سال‌های آینده با استفاده از ظرفیت همه دانشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی این حوزه است و امیدواریم در آینده نه چندان دور شاهد کسب رتبه نخست در تولید علم در این حوزه باشیم که البته تحقق این مهم نیازمند حمایت جدی از پژوهش‌های مرتبط است.

دیگر خبرها

  • اسماعیلی‌فر به کمیته انضباطی دعوت شد
  • دعوت از بازیکن پرسپولیس به کمیته انضباطی
  • ماجرای تولید موبایل ایرانی به کجا رسید؟
  • جادوی شرق در سمرقند
  • عربستان در حال تغیر چهره خود است، اما آیا حقیقت دارد؟
  • تولید گوشی ایرانی به کجا رسید؟
  • کسب رتبه چهارم ایران در تولید علم طب سنتی در جهان
  • ۳۰ فروردین در دنیای علم چه خبر؟
  • ادای احترام رییس جمهور به جانبازان در مراسم رژه نیروهای مسلح
  • بزرگداشت روز جهانی مالکیت فکری