Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی شیرازی ظهر چهارشنبه در ستاد استانی مقابله با کرونا با بیان اینکه ۹۴.۵ درصد از جمعیت بالای ۱۲ سال استان علیه بیماری کرونا واکسینه شدند و دوز اول واکسن را دریافت کردند، افزود: همچنین ۸۱.۸ درصد دوز دوم واکسن کرونا را دریافت کردند.

وی با اینکه فرایند واکسیناسیون در کاهش بیماری کرونا تأثیرگذار بوده است، اظهار داشت: این درحالی که میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان زیر ۴۵ درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با عنوان اینکه سویه جدید کرونا به نام امیکرون در برخی کشورهای آفریقایی و اروپایی رواج یافته است، گفت: تجربه نشان داده که این بیماری در کشور شایع می‌شود و تدابیر لازم برای پیشگیری و جلوگیری از سرایت آن در دستور کار است.

شیرازی قدرت سرایت امیکرون را چهار برابر سویه های قبلی ویروس کرونا ذکر کرد و گفت: بیماری زایی این ویروس زیاد است و باید نسبت به تکمیل واکسیناسیون اقدام کنیم.

سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری مازندران با اظهار اینکه بسیاری از افراد به بهانه‌های غیرقابل از تزریق واکسن خودداری می‌کنند، یادآور شد: هرچند مازندران جزو استان‌های برتر کشور در حوزه واکسیناسیون است اما همچنان عده‌ای واکسن نزدند.

وی گفت: تنها راه پیشگیری از بیماری رعایت پروتکل‌های بهداشتی و ناچاریم برای آنکه سلامت خود را حفظ کنیم پروتکل‌ها را سرلوحه کار قرار دهیم.

کد خبر 5365321

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا استانداری مازندران ساری ویروس کرونا بوشهر آمار کرونا کرمانشاه گرگان خطبه های نماز جمعه واکسن کرونا زلزله بسیج لیگ برتر فوتبال ایران آلودگی هوا عکس استانها هفته بسیج شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۵۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دامپزشکی تربت حیدریه به دامداران در خصوص بیماری آنتروتوکسمی (قلوه نرمی)

 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه گفت: آنتروتوکسمی یا قلوه نرمی بیماری است که بیشتر در فصل پاییز و بهار و مواقعی که جیره دام در حال تغییر است بروز می‌کند و این بیماری که غالبا در بین دام‌هایی نظیر گوسفند و بز شیوع پیدا می‌کند و در شرایط حاد می‌تواند باعث تلفات در دام شود.

دکتر سید ابوالحسن سیدین افزود: علائم این بیماری بسته به شدت آن متفاوت بوده و همچنین علایم این بیماری ارتباط مستقیمی با سن گوسفندان دارد که در موارد فوق حاد با مرگ ناگهانی دام و در موارد با شدت کمتر، علائم شامل اسهال، زمین‌گیری، تب و لرز، بی اشتهایی، بی قراری، گیجی، نفس نفس زدن، تشنج و ترشح زیاد بزاق و در نهایت مرگ دام است.

وی، با بیان اینکه واکسن پیشگیری از این بیماری با هزینه آزاد و توسط بخش غیر دولتی در مراکز مایه کوبی دامپزشکی عرضه می‌شود،گفت: بهترین راه برای  مبتلا نشدن دام به این بیماری، پیشگیری است و از دامداران منطقه درخواست می‌شود تا نسبت به تهیه و تزریق واکسن تا قبل ازجابجایی و یا ابتلا گله‌ها به بیماری اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • ایمن سازی دام‌ها علیه بیماری‌ها
  • آغاز طرح واکسیناسیون سراسری دام علیه بیماری تب مالت از اردیبهشت
  • واکسیناسیون رایگان طیور بومی و روستایی در گنابادعلیه بیماری نیوکاسل
  • توصیه دامپزشکی گناباد در خصوص واکسیناسیون آنتروتوکسمی دام سبک
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • واکسیناسیون طیور علیه بیماری «سالمونلا» اولویت سازمان دامپزشکی شد
  • هشدار دامپزشکی تربت حیدریه به دامداران در خصوص بیماری آنتروتوکسمی (قلوه نرمی)
  • واکسیناسیون رایگان حدود ۵۰۰ هزار نوبت سر دام
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • اجرای طرح ملی واکسیناسیون رایگان طیور بومی در خمینی‌شهر