Web Analytics Made Easy - Statcounter

کشور باربادوس از حاکمیت ملکه انگلیس خارج و کاملا مستقل شد.

به گزارش عصرایران، کشور جزیره ای و کوچک باربادوس با برگزاری مراسم رسمی، پایان حاکمیت ملکه انگلیس بر این کشور و حیات حکومت پادشاهی باربادوس و تولد جمهوری باربادوس را اعلام کرد.   در این مراسم که شاهزاده چارلز ولیعهد انگلیس به نمایندگی از مادرش (ملکه الیزابت دوم) حاضر بود؛  خانم "ساندرا ماسون" به عنوان اولین رئیس جمهوری باربادوس قسم یاد کرد تا جدیدترین جمهوری جهان آغاز به کار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی قبل از این نماینده ملکه انگلیس و حاکم کل (فرماندار کل)  باربادوس بود.

خانم "ساندرا ماسون" نماینده سابق ملکه انگلیس در باربادوس و رئیس جمهوری جدید این کشور در مراسم پایان حاکمیت ملکه انگلیس بر این کشور و تولد جمهوری باربادوس
  در این مراسم همچنین "ریانا" خواننده مشهور باربادوسی هم حضور داشت. او در این مراسم "قهرمان ملی" اعلام شد.    ریانا شهروند باربادوس و امریکا یکی از مشهورترین خواننده های جهان است.   به  نوشته بی بی سی، شاهزاده چارلز در سخنرانی خود به مشقات و "بی‌رحمی" که مردم این جزیره در دوران برده‌داری متحمل شدند، اشاره کرد.   تبدیل شدن باربادوس به جمهوری به چندین قرن نفوذ بریتانیا بر این کشور پایان می‌دهد؛ برای بیش از ۲۰۰ سال این کشور مرکزی برای تجارت برده در آنسوی اقیانوس اطلس بود.   در مراسم ضمن ادای احترام به سلطنت در بریتانیا، پرچم سلطنتی پائین آمد و پرچم جدید جایگزین آن شد.  ملکه الیزابت با ارسال پیامی برای این کشور آرزوی شادی، صلح و کامیابی در آینده کرده است.


نخست وزیر و رئیس جمهوری باربادوس در مراسم پایان حاکمیت ملکه انگلیس بر این کشور و تولد جمهوری باربادوس
  باربادوس پارسال از قصد خود برای تبدیل شدن به جمهوری خبر داده بود؛ اما همچنان در مجموعه کشورهای مشترک‌المنافع خواهد ماند.   کشور کوچک جزیره ای باربادوس با جمعیت کمتر از 300 هزار نفر در دریای کارآییب (آمریکای مرکزی) قرار دارد.   تا قبل  از بروز کرونا، باربدوس سالانه میزبان یک میلیون گردشگر بود. این کشور در زمینه اقتصاد و شاخص های توسعه سیاسی از جمله آزادی رسانه ها، فعالیت سیاسی، احزاب و انتخاب وضعیت خوبی دارد.
تا پیش از این کشور باربادوس ضمن برخورداری از استقلال اما زیرنظر پادشاهی انگلیس (پادشاه یا ملکه انگلیس) اداره می شد. به این شکل که نظام کشور باربادوس، پادشاهی و عالی ترین مقام کشور، پادشاه انگلیس (در حال حاضر، ملکه الیزابت دوم)  بود اما با تغییر حکومت به جمهوری، عالی ترین مقام، رئیس جمهوری خواهد بود که فردی از اهالی همین کشور است.   پایتخت این کشور شهر "بریج تاون"، زبان رسمی آن، انگلیسی و واحد پول "دلار باربادوس" است.   جمعیت باربادوس، 270 هزار نفر و مساحت آن 439 کیلومترمربع (کوچکتر از مساحت شهر تهران) است. مساحت شهر تهران، 751 کیلومترمربع است.   پادشاه یا ملکه انگلیس همزمان با پادشاهی این کشور، پادشاهی و عالی‌ترین مقام 15 کشور دیگر نیز هست که کشورهای "مشترک المنافع" نامیده می‌شوند.    در همه این کشورها، نظام حکومتی، پادشاهی و عالی‌ترین مقام، پادشاه یا ملکه بریتانیاست. استرالیا، کانادا و نیوزیلند از جمله معروف‌ترین این کشورها به شمار می‌روند. همه این کشورها مستعمرات سابق بریتانیا هستند.

  پادشاه یا ملکه انگلیس از طریق نماینده تام الاختیار خود در این کشورها، حاکمیت خود را اعمال می‌کند. این نماینده که در متون فارسی به عنوان "فرماندار کل" و دیگر زبان‌ها به عنوان "حاکم کل" خطاب می‌شود از اهالی همان کشور انتخاب می شود. این نماینده، همه وظایف ملکه یا پادشاه از جمله انتخاب و معرفی نخست‌وزیر و امضا و دریافت استوارنامه سفرای خارجی را انجام می‌دهد.   خانم "ساندرا ماسون" نماینده ملکه بریتانیا در کشور باربادوس (حاکم کل)       باربادوس در سال 1966 از بریتانیا استقلال خود را کسب کرد اما پادشاه بریتانیا (ملکه الیزابت دوم) همچنان رهبری این کشور را برعهده داشت.   پایان حاکمیت پادشاه بریتانیا (ملکه الیزابت دوم) بر باربادوس همزمان با سالگرد استقلال این کشور از باربادوس است.   کاخ باکینگهام (دفتر ملکه) قبلا درباره این موضوع اعلام کرده بود این موضوع به دولت باربادوس و ملتش مربوط می‌شود.     باربادوس اولین مستعمره سابق بریتانیا در منطقه دریای کارائیب نیست که به جمهوری تبدیل می‌شود.   کشور گویان یا گایانا نیز تنها کمتر از 4 سال از استقلال بریتانیا، همین مسیر را در سال 1970 طی کرد.   دو کشور "ترینیدادو‌توباگو" و دومینیکن در دریای کارائیب (در دریای شرقی میان دو آمریکای شمالی و جنوبی) تحت حاکمیت ملکه بریتانیا بودند اما در سال‌های 1976 و 1978 با خروج از این حاکمیت، به جمهوری تبدیل شدند.











   

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ملکه الیزابت دوم جمهوری باربادوس عالی ترین مقام پادشاه یا ملکه کشور باربادوس رئیس جمهوری بر این کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۶۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران نسبت به حاکمیت و یکپارچگی سرزمینی صربستان تاکید دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، ایویتسا داچیچ، وزیر امور خارجه جمهوری صربستان در تماس تلفنی با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص موضوعات مورد علاقه در عرصه روابط دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی به گفتگو و تبادل نظر پرداخت.

وزیر امور خارجه کشورمان در این گفتگو تشکیل دور جدید مجلس صربستان را تبریک گفت و اظهار داشت، جمهوری اسلامی ایران برای روابط با کشور صربستان اهمیت قائل است.

وی با اشاره به رویکرد اصولی کشورمان در خصوص احترام به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی کشورها، بر تعهد و احترام جمهوری اسلامی ایران نسبت به حاکمیت و یکپارچگی سرزمینی صربستان تاکید کرد.

امیرعبداللهیان همچنین در بخش دیگری از این گفتگو، به تشریح سیاست‌های کشورمان در خصوص منطقه بالکان پرداخت و تصریح نمود: سیاست قطعی جمهوری اسلامی ایران حمایت از تحکیم ثبات و امنیت در بالکان و ارتقاء همزیستی میان همه اقوام و پیروان تمامی ادیان در این منطقه است و در این چارچوب، تقویت روابط با صربستان مورد استقبال ماست.

وزیر امور خارجه صربستان نیز در این تماس، ضمن ابراز خرسندی از ارتباطات و تعامل نزدیک بین مقامات عالیرتبه دو کشور در سطوح مختلف اظهار داشت، جمهوری صربستان همبستگی کامل خود را با جمهوری اسلامی ایران اعلام می‌دارد.

ایویتسا داچیچ اعمال استانداردهای دوگانه و استفاده ابزاری از نهادهای بین‌المللی را در راستای سیاست فشار برخی دولت‌های غربی علیه کشورهای مستقل ارزیابی کرد و لزوم همبستگی افزون‌تر دولت‌های مستقل در مواجهه با اینگونه تلاش‌ها و اقدامات را مورد تاکید قرار داد.

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و صربستان بر تداوم تماس‌ها در جهت توسعه و گسترش بیش از پیش روابط دوجانبه و همچنین استمرار رایزنی‌ها در خصوص مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی تأکید کردند.

کد خبر 6084886 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • انتقاد شورای اروپایی و سازمان ملل از قانون ضد مهاجرتی انگلیس
  • اولین سفر وزیر انگلیسی به قرقیزستان با طعم دخالت
  • وعده انگلیس برای ارائه بزرگترین بسته کمکی به اوکراین
  • نخستین سفر وزیر انگلیسی به قرقیزستان با طعم دخالت
  • گاردین: ایران اسطوره قلعه تسخیرناپذیر اسرائیل را در هم شکست | احمقانه است اگر فرض کنیم این پایان کار است
  • ایران نسبت به حاکمیت و یکپارچگی سرزمینی صربستان تأکید دارد
  • رئال مادرید ۳ - ۲ بارسلونا/ بلینگام پادشاه جدید ال کلاسیکو + فیلم
  • ایران نسبت به حاکمیت و یکپارچگی سرزمینی صربستان تاکید دارد
  • سپاه‌پاسداران به افتخار و عزت جهان اسلام تبدیل شده است
  • سپاه به دژی تسخیرناپذیر در دفاع از کشور تبدیل شده است