Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگران گروه شیلات و صنایع غذایی در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران نمونه اولیه گوشت گیاهی را تولید کرده‌اند و در صورت حمایت از این فناوری تا ۲ سال آینده این محصول به صورت انبوه وارد بازار می‌شود.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، پژوهشگران و محققان در گروه شیلات و صنایع غذایی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران تا دو سال آینده گوشت با منشأ گیاهی را روانه بازار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این محصول با استفاده از برپ چغندر و برخی گیاهان دیگر تولید شده که محصول اولیه شبیه گوشت با منشأ گیاهی است که به صورت پایلود تولید می‌شود.

در گروه شیلات پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران نیز پژوهشگران با برخی جلبک‌ها در حال تولید گوشت گیاهی هستند.

در صورت تأمین منابع مالی و حمایت بخش خصوصی پژوهشگران این پردیس می‌توانند تا ۲ سال آینده تولید انبوه گوشت گیاهی را آغاز کنند و بخشی از نیاز خانواده‌ها به پروتئین را تأمین کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دستاورد پژوهشی تولید گوشت گیاهی پردیس کشاورزی دانشگاه تهران پردیس کشاورزی دانشگاه تهران گوشت گیاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۷۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت فروش فرآورده‌های دارویی در عطاری‌ها

بهادر صیدمحمدیان، با تأکید بر اینکه محل عرضه هر نوع دارو اعم از گیاهی، طبیعی، بیولوژیک و شیمیایی داروخانه است، گفت: عطاری تنها می‌تواند گیاهان دارویی مجاز را عرضه کند.

وی افزود: هرگونه فروش دارو یا فرآورده دارویی اعم از داروی گیاهی، طبیعی و سنتی یا داروهای شیمیایی و بیولوژیک در محلی غیر از داروخانه از جمله عطاری‌ها تخلف محسوب می‌شود.

معاون فنی اداره کل طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو تاکید کرد: در صورت مشاهده دارو و فرآورده دارویی در عطاری‌ها توسط بازرسان، این فرآورده‌ها به عنوان محصولات قاچاق ضبط و بر اساس ضوابط با عطاری مربوطه برخورد می‌شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • مشارکت منابع طبیعی و آبخیزداری استان و مرکز آموزش قدس سپاه همدان برای تولید و کاشت نهال
  • برگزاری دوره‌های آموزشی کشاورزی تخصصی در استان مرکزی
  • اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در همدان
  • بانک‌ها باید ۱۵ درصد از منابع خود را در اختیار بخش کشاورزی قرار دهند
  • ۳۱ پروژه تحقیقاتی در مرکز پردیس آموزش و تحقیقات کشاورزی بروجرد در حال اجرا است
  • ممنوعیت فروش فرآورده‌های دارویی در عطاری‌ها
  • ۹۰ طرح تحقیقات کشاورزی در دست اجرا
  • مجلس با تحقیق و تفحص از سازمان حفظ نباتات موافقت کرد
  • پخت نان کامل به صورت نمونه در تعدادی از نانوایی‌ها
  • خطر انقراض بیخ گوش گیاهان کوهی ایلام