Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-20@01:21:38 GMT

ادعای نوری درباره پشت صحنه بررسی طرح صیانت

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۱۷۴۰۵

ادعای نوری درباره پشت صحنه بررسی طرح صیانت

عضو کمیسیون مشترک طرح حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی درباره بازگشت این طرح به مرکز پژوهش های مجلس توضیح داد.

به گزارش ایسنا، سایت «جمهوریت» نوشت: دهمین نشست کمیسیون مشترک طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی با تصمیم ارسال طرح به مرکز پژوهش های مجلس برای بررسی بیشتر  برگزار و شد و پایان یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دستور کار کمیسیون درخواست اعمال ماده ۱۴۲ آیین‌نامه داخلی مجلس قرار داشت. ماده ۱۴۲ آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی تاکید دارد که نمایندگان مجلس و دولت نمی‌توانند یک طرح یا لایحه قانونی را که بیش از یک موضوع دارد به‌عنوان ماده واحده پیشنهاد و تقاضای‌ تصویب نمایند. در صورتی که طرح یا لایحه مشتمل بر بیش از یک موضوع باشد، باید مواد و تبصره‌ها جزء به جزء، طرح و مورد شور قرار گیرد.

از نگاه برخی از اعضای کمیسیون مشترک و نمایندگان مجلس این ابهامات درباره طرح فعلی حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی که موسوم به طرح صیانت از فضای مجازی شده، وجود دارد. از این نظر غلامرضا نوری قزلجه، نماینده مردم بستان‌آباد و احمد امیرآبادی فراهانی، نماینده مردم قم درخواست اعمال این ماده و ارسال طرح به مرکز پژوهش‌ها را به هیات رییسه کمیسیون دادند.

در این جلسه اما بدون ذکر نام این ماده آیین‌نامه، با قرائت هیئت رییسه و رای اعضای کمیسیون، با ارسال طرح به مرکز پژوهش‌ها برای بررسی بیشتر طی ۱۰ روز موافقت شد.

علاوه بر این، ابتدای جلسه میکروفن رییس و برخی از اعضای کمیسیون باز بود و مذاکرات آنها برای نحوه مدیریت جلسه در راستای رای‌نیاوردن درخواست غلامرضا نوری قزلجه و احمد امیرآبادی فراهانی برای  اعمال ماده ۱۴۲ آیین‌نامه داخلی به صورت زنده پخش و بعد از آن نیز در شبکه‌های اجتماعی نشر شد.

علاوه بر این موضوع، خبرگزاری فارس روز گذشته گزارش داد که در جلسه قبلی کمیسیون طرح صیانت، وزیر ارتباطات در نامه‌ای خواستار اصلاح برخی مواد طرح‌ شده و این خبرگزاری مدعی شده در پیشنهادهای دولت، مواردی درباره اینستاگرام و پلتفرم‌های پرمخاطب تغییر کرده است.

غلامرضا نوری قزلجه، رئیس فراکسیون مستقلین و عضو کمیسیون مشترک طرح موسوم به صیانت از فضای مجازی درباره ارسال این طرح به مرکز پژوهش‌ها در جلسه روز گذشته کمیسیون گفت: این تصمیم فرصتی است تا همه بازیگران این موضوع بتوانند نقطه‌نظرات موافق و مخالف خود را بیان کنند و دولت هم می‌تواند با استفاده از این فرصت پیشنهادات اصلاحی خود را طرح و پیگیری کند.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس یازدهم در این‌باره افزود: بنده از ابتدا هم با وضعیت موجود این طرح مخالف بودم و هستم. تلاش ما اصلاح این طرح است و  یکی از مسیرهای اصلاح این طرح، این بود که فرصت ایجاد شود تا همه بتوانند نظرات و نکات خود را بیان کنند.

نوری قزلجه درباره پیشنهاد خود برای اعمال ماده ۱۴۲ آیین‌نامه داخلی مجلس نیز گفت: در جلسه اخیر بنده درخواست اعمال ماده ۱۴۲ آیین‌نامه داخلی مجلس را داشتم اما جریانی تلاش کرد تا عنوان ماده ۱۴۲ نیاید و بدون تاکید و قید این ماده، برای ارسال طرح به مرکز پژوهش‌ها رای‌گیری کردند.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس یازدهم همچنین افزود: البته بدون تاکید بر اینکه این ارسال به مرکز پژوهش‌ها در ارتباط با اعمال ماده ۱۴۲ بوده، اصل رای‌گیری و تصمیم روح قانونی ندارد اما به دلایلی از بیان این مطلب حذر شد.

وی درباره علت این تصمیم برای عدم ذکر و قید مساله اعمال ماده ۱۴۲ گفت: اگر هیئت رییسه کمیسیون اذعان می‌کرد که ارسال طرح به مرکز پژوهش‌ها در راستای اعمال ماده ۱۴۲ آیین‌نامه داخلی مجلس است باید ۴۵ روز فرصت برای اصلاح طرح در مرکز پژوهش‌ها در نظر گرفته شود در حالی که برای ۱۰ روز رای‌گیری کردند.

نوری قزلجه خاطرنشان کرد: علاوه بر این، با اذعان به اینکه ماده ۱۴۲ اعمال شود، باید در زمان بررسی طرح در مرکز پژوهش‌ها دولت و دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط دعوت شوند و وزارت اقتصاد و ارتباطات و همه دستگاه‌ها، صاحب‌نظران، نمایندگان - حتی نمایندگان ادوار - مورد نظرخواهی قرار بگیرند اما متاسفانه برخی خیلی علاقه‌مند نیستند تا این نظرات شنیده و مطرح شود.

رئیس فراکسیون اقلیت مجلس با انتقاد از رویه این کمیسیون در حذف صدای منتقدان نیز گفت: این دهمین جلسه بود که روز گذشته برگزار شد اما کل وقتی که به مخالفین خارج از کمیسیون داده شده است، کمتر از یک ربع است.

وی تصریح کرد: اجازه نمی‌دهند صدای فعالان این حوزه که مدعی حمایت از آنها هستند شنیده شود.

نوری با اشاره به تنش رخ‌داده بین وی در جلسات اخیر با ریاست کمیسیون گفت: به خاطر تاکید بر اینکه باید به نظرات مخالفان و منتقدان طرح گوش دهید، مرا تهدید به شکایت به هیات نظارت کردند.

نوری قزلجه درباره اظهارات اخیر احمد علیرضابیگی مبنی بر مخالفت ریاست کمیسیون برای پیوستن این نماینده به کمیسیون ویژه به خاطر طرح برخی مطالب انتقادی از طرح نیز گفت: برای ترکیب‌بندی کمیسیون یک یا دو نفر باقی مانده  و هنوز تایید نشده‌اند چرا که می‌خواهند با همین سبک و سیاق ترکیب فعلی که موافقان طرح اکثریت هستند، ترکیب را حفظ کنند.

وی ادامه داد: می‌خواهند افراد همسو را به داخل کمیسیون بیاورند تا عدد رای خود را بالا ببرند چرا که مصوبات نیازمند دو سوم رای هم هست برای همین تلاش دارند تا با مدیریت ترکیب رای خود را بالا ببرند و به روشنی مخالفین را دارند حذف می‌کنند.

نماینده بستان‌آباد با اشاره به درز گفت‌وگوی رییس و برخی از اعضا در ابتدای جلسه روز گذشته کمیسیون نیز تاکید کرد: صحبت‌های روز گذشته که درز کرد نشان می‌دهد چه وضعیتی در کمیسیون در جریان است.

نوری قزلجه در پاسخ به سوالی درباره موضوع ارسال طرح توسط دولت درباره این موضوع و درخواست دولت برای تغییر برخی موارد نیز گفت: این آش انقدر شور است که صدای دولت را هم درآورده است.

وی ادامه داد: با تصویب این طرح، در عمل وزارت ارتباطات ناکارا می‌شود و کمیسیونی ذیل شورای عالی فضای مجازی درست می‌شود که پاسخگو نیست و ترکیب خاصی برایش در نظر گرفته شده است.

عضو کمیسیون مشترک طرح موسوم به صیانت درباره اصلاح طرح در مرکز پژوهش‌ها گفت: امیدواریم طرح اصلاح شود و آنچه واقعا نیاز برای ساماندهی فضای مجازی است محقق شود اما در غیر این صورت اگر بخواهد مسائل مالی، منافع جاهای خاص و به دست گرفتن امور توسط افراد خاص در طرح باقی بماند ما سکوت نمی‌کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیام رسان های اجتماعی غلامرضا نوری قزلجه ارسال طرح به مرکز پژوهش ها کمیسیون مشترک طرح مرکز پژوهش ها فضای مجازی نوری قزلجه روز گذشته نیز گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۷۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابطال آرای کمیسیون بند ۲۰ ماده ۵۵ قانونی نیست

عضو شورای اسلامی شهر یزد گفت: ابطال رأی‌ها کمیسیون بند ۲۰  ماده ۵۵ بدون انجام روال قانونی به صلاح مردم و شهر نیست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدباقر پارسائیان صبح امروز در نشست شورای شهر یزد، اظهار داشت: در کمیسیون بند 20 که در رابطه با مشاغل مزاحم شهری و محیط زیستی است، نماینده شورا و نماینده دادگستری و نماینده اداره محیط زیست به انتخاب شورای اسلامی شهر عضو هستند.

وی خاطرنشان کرد: در این کمیسوین آرایی با شکایت‌ها و مطالبات مردم صادر شده که اخیرا ابطال شده در حالی که این آرا به صورت مستقیم در راستای رفع مشکلات مردم بوده است.

پارسائیان افزود: به عنوان مثال برای مجموعه آماد بتن و همچنین کارخانه مقواسازی در شهر یزد رای پلمب صادر و اجرا شد، اما ولی این رای‌ها ابطال شده است که قطعا برای مردم مشکلات بسیاری به وجود می‌آورد.

عضو شورای اسلامی شهر یزد خاطرنشان کرد: از مسئولانی که این اقدامات را انجام می‌دهند درخواست داریم که  چند روز با خانواده خود در کنار این 2  واحد آلاینده زندگی کنند تا مشاهده کنند می‌شود زندگی کرد یا نه، تا درد و حرف مردم رو بفهمند.

وی ادامه داد: اینکه رای کمیسیون بند 20 توسط برخی به صورت غیر قانونی لغو می‌شود قانونی نیست چون روال قانونی برای آن تعریف شده است و به صلاح نیست  که برای حفظ یک یا چند سرمایه دار مردم  و شهر آسیب ببیند.

پارسائیان عنوان کرد: واحد مقوا سازی برای مردم منطقه قاسم آباد و اطراف آن مشکلات بسیار زیادی را به وجود آورده بود و به دلیل همین مشکلات هم کمیسیون رای به پلمپ آن داده بود.

انتهای پیام/781/

دیگر خبرها

  • ابطال رأی‌های کمیسیون بند ۲۰ ماده ۵۵ قانونی نیست
  • تعیین مجازات برای خرید و فروش سلاح در فضای مجازی
  • ابطال آرای کمیسیون بند ۲۰ ماده ۵۵ قانونی نیست
  • رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: برخی خانواده‌ ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند
  • رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: برخی خانواده‌ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند
  • افزایش ۱۵۰ میلیون تومانی قیمت پژو پارس درب کارخانه/ دلار در مرکز مبادله ثابت مانده است/ جا برای خودرو‌های وارداتی در بنادر نداریم/ واکنش رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس به واگذاری پرسپولیس به بانک‌ها
  • تغییرات دولت در بخش اول لایحه بودجه اصلاح شد/گزارش بخش دوم بودجه تا پایان هفته آینده به صحن مجلس ارائه می شود
  • گزارش بخش دوم بودجه تا پایان هفته آینده به صحن مجلس ارائه می‌شود
  • کنایه نوری قزلجه به رئیسی؛ دعا کنیم این دولت همچنان باشد، تا قیمت ارز بالاتر نرود!
  • رییس مرکز پژوهش های مجلس: واگذاری پرسپولیس و استقلال به بانک ها، خلاف قانون و منویات رهبری است