Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان فرماندار پیشین اهواز با اشاره به کارهای شاخص در فرمانداری اهواز، گفت: نخستین کار این بود که جایگاه فرمانداری اهواز را به عنوان فرمانداری و نماینده عالی دولت، در استان خوزستان تعریف و از زیر سایه استانداری خارج کردیم و از یک فرمانداری منفعل به فرمانداری فعال و از فرمانداری تاثیرپذیر به فرمانداری تاثیرگذار تبدیل کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمال عالمی‌نیسی در نشست شورای اداری و آیین تکریم فرماندار سابق و معارفه سرپرست فرمانداری اهواز که شامگاه چهارشنبه (۱۰ آذرماه) برگزار شد، با تبریک هفته بسیج و گرامیداشت یاد شهدا اظهار کرد: اگر زمانی نه چندان دور در دفاع از مرزهای کشور مشکل داشتیم، با ایثارگری‌ها و از خودگذشتگی‌های بسیجیان قهرمان، امروز ایران به کشوری قوی و با عزت تبدیل شده است و این امر میسر نشد مگر با ایثارگری‌ها و جانفشانی‌های بسیج.‌

به گزارش ایسنا، وی افزود: امروز بسیجیان در اقصی نقاط جهان از مرزهای عقیدتی دفاع می‌کنند و توانسته‌اند نوای آزادی‌بخش یاحسین(ع) را در راستی دفاع از مستضعفین و مسلمانان پیش ببرند و جبهه مقاومت اسلامی را در قلب استکبار جهانی و صهیونیست راه‌اندازی کنند.

فرماندار پیشین اهواز با سلام به مردم سایر بخش‌ها و شهرهای دیگر استان خوزستان و تشکر از پرسنل استانداری و دیگر نقاط محل خدمت، گفت: در طول ۳۷ سال خدمت در نظام مقدس جمهوری اسلامی، تلاش کردم امانت‌دار خوبی برای امانت الهی و مردم باشم. همچنین تلاش کردم خدمتگزار خوبی برای مردم باشم و هیچ وقت خود را از مردم جدا نکردم.

وی افزود: تلاش کردم خود را گرفتار مقام و حب دنیا نکنم و خود را از جاذبه بسیار قوی حب دنیا رها کنم و تلاش کردم در ادای دین به نظام مقدس جمهوری اسلامی دریغ نکنم؛ همیشه خود را سرباز این نظام دانسته و می‌دانم.

عالمی‌نیسی گفت: تلاش کردم از دایره ولایت خارج نشوم و امر ولی را نصب‌العین خود قرار دهم. همچنین تلاش کردم خود را وابسته به جناح‌های سیاسی اصول‌گرایی و اصلاح‌طلبی نکنم.

وی بیان کرد: خدا را شاکرم که هر دو جناح سیاسی بنده را قبول دارند و مفتخر هستم که دوران کاری خود را در دوره ریاست جمهوری مقام معظم رهبری آغاز کردم. خدا را شاکرم پس از ۳۷ سال خدمت صادقانه و سربازی ولایت و نظام مقدس جمهوری اسلامی رو سفید از مناصب دولتی خداحافظی می‌کنم.

فرماندار پیشین اهواز گفت: یقینا خود را سرباز این نظام می‌دانم و بنا دارم راه پدرم در ارتباط با کارهای جهادی و احداث حسینه‌ها و مساجد در مناطق محروم و برافراشتن پرچم پر افتخار علوی و حسینی(ع) را ادامه دهم و در خدمت گروه‌های جهادی قرار بگیرم.

وی با اشاره به کارهای شاخص در فرمانداری اهواز، بیان کرد: نخستین کار این بود که جایگاه فرمانداری اهواز را به عنوان فرمانداری و نماینده عالی دولت، در استان خوزستان تعریف و از زیر سایه استانداری خارج کردیم و از یک فرمانداری منفعل به فرمانداری فعال و از فرمانداری تاثیرپذیر به فرمانداری تاثیرگذار تبدیل کردیم.

وی گفت: در طول این سه سال تصمیم‌هایی گرفته شد که برخی از این تصمیمات حتی در تقابل با تصمیمات شورای تامین استان بود زیرا در میدان عمل، راهی جز اتخاذ این تصمیم نبود. به طور مثال بنا به دلایلی شورای تامین خوزستان تصویب کرده بود مسابقه فوتبال پرسپولیس و فولاد برگزار نشود اما با حضور در میدان مجبور به اتخاذ تصمیمی شدم که هیچ کس جرأت اتخاذ این تصمیم را نداشت اما این تصمیم برای جلوگیری از ایجاد بحران، گرفته شد بنابراین سعی کردم به گونه‌ای باشم که بودن و نبودنم مشخص باشد.

عالمی نیسی گفت: بیش از ۳۵ روز نیز کارگران گروه ملی فولاد کف خیابان بودند و حتی در شهر اختلال ایجاد شده بود و خواهان حضور فرماندار در کف خیابان بودند اما ما می‌گفتیم کف کارخانه می‌رویم و در نهایت در تالار اجتماعات کارگران حضور پیدا کردم و پس از گذشت پنج ساعت سنگین، زبان مشترک را پیدا کردیم تا مسائل را به جایی برسانیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی اخبار سیاسی خوزستان فرمانداری اهواز اهواز فرمانداری اهواز تلاش کردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۹۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت خارجه قطر: دلیلی برای تعطیلی دفتر حماس در دوحه وجود ندارد

سخنگوی وزارت خارجه قطر، امروز (سه شنبه) تاکید کرد: تا زمانی که میانجیگری قطر در مساله غزه ادامه دارد، دلیلی برای بسته شدن دفتر حماس در دوحه وجود ندارد.

به گزارش ایرنا، «ماجد محمد الانصاری» افزود: سران حماس در دوحه حضور دارند و محدودیتی برای ورود و خروج آن‌ها از قطر وجود ندارد.

وی با بیان اینکه هیات‌های مذاکره کننده اکنون در قطر حضور ندارند، گفت: تلاش می‌کنیم با کمک همه طرف‌ها به راه حلی که مورد قبول همه باشد، دست یابیم.

الانصاری تصریح کرد: میانجی‌ها از اینکه پیش از ماه رمضان به توافق آتش بس دست نیافتند، احساس سرخوردگی می‌کنند. چالش نخست ما این است که طرف‌های درگیر، جدیت لازم برای دستیابی به نتیجه داشته باشند.

وی اظهار داشت: برخی وزیران کابینه نتانیاهو، تلاش‌های مثبت قطر را زیر سوال می‌برند و ما ناخرسندی خود را از زیر سوال بردن تلاش‌های میانجی‌ها به ویژه تلاش‌های قطر اعلام کردیم.

سخنگوی وزارت خارجه قطر افزود: هیچ طرفی در جامعه جهانی، حمله به «رفح» را نمی‌پذیرد، زیرا این منطقه، بدون حمله زمینی نیز با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کند.

الانصاری با بیان اینکه در این مرحله نیازمند ارزیابی تلاش‌های انجام گرفته برای میانجیگری هستیم، اضافه کرد: همه باید برای توقف جنگ و حمله به رفح تلاش کنند.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) روز یکشنبه اخبار منتشر شده مبنی بر انتقال دفتر سیاسی این جنبش به خارج از قطر را تکذیب کرد.

شبکه روسیا الیوم به نقل از دو مقام حماس اعلام کرد که این جنبش قصد ندارد دفتر سیاسی خود را به خارج از دوحه منتقل کند.

بر اساس این گزارش، این دو مقام حماس، گزارش‌ها مبنی بر اینکه رهبری این جنبش در نظر دارد قطر را ترک کند و کشور دیگری را به عنوان میزبان انتخاب کند، رد کردند.

این دو مقام افزودند که این جنبش خواهان تقویت روابط با ترکیه از جمله دریافت کمک مستقیم از این کشور است.

روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» نیز روز شنبه ادعا کرد که جنبش حماس حداقل با دو کشور منطقه برای انتقال دفتر سیاسی این جنبش از دوحه گفتگو کرده است.

این روزنامه آمریکایی به نقل از منابع دیپلماتیک ادعا کرده بود که اقدام حماس برای انتقال دفتر سیاسی این جنبش به خارج از دوحه در نتیجه فشار مصر و قطر بر این جنبش با هدف کاهش شروط مذاکره با رژیم اسرائیل انجام می‌شود.

وال استریت ژورنال نوشته بود که اگر حماس قطر را ترک کند مذاکرات دستیابی به آتش‌بس در نوار غزه و آزادی ده‌ها اسیر صهیونیست در غزه، ممکن است به شکست منجر شود.

دیگر خبرها

  • نظم و انضباط اجتماعی بر پایه نظام آموزشی و تربیتی یک جامعه شکل می‌گیرد
  • آبگرفتگی در بخش‌هایی از شیراز/ سامانه بارشی امشب از فارس خارج می‌شود
  • تلاش برای تحقق شعار سال و شکوفایی اقتصاد خوزستان
  • نظام مسائل باید حلقه واسط در توانمندسازی بانوان باشد
  • قاچاق دختران به بهانه مسابقه / دستگیری ۸ زن و ۲ مرد از سرشبکه‌های اصلی پرونده سایه
  • وزارت خارجه قطر: دلیلی برای تعطیلی دفتر حماس در دوحه وجود ندارد
  • مراسم معارفه سرپرست فرمانداری کاشان برگزار شد
  • اهدای خون فرماندار و معاونان فرمانداری کرمان + تصویر
  • دستیار ویژه فرماندار شهرستان نیکشهر منصوب شد
  • اولتیماتم ‌‌استانداری به مدیران بی‌برنامه سیستان و بلوچستان