Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، اکبر فتحی در دوازدهمین جلسه قرارگاه امنیت غذایی با اشاره به اینکه در شبکه توزیع خلاء های زیادی وجود دارد که باید مرتفع گردند، اظهار داشت: سامانه سیفا با وجود دقت زیاد اگر نتواند خروجی قابل قبولی در امر نظارت و موارد مدنظر داشته باشد، باید اهتمام لازم در مورد لینک این سامانه به عمل آید تا بتواند در بحث نظارت یاری کننده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هدف قانونگذار از ایجاد نظامات صنفی و ... کنترل از طریق خود مجموعه بوده است تا کنترل دولتی گفت: با در نظر داشتن وظیفه اتاق اصناف و اتحادیه ها در کمیسیونی تحت عنوان کمیسیون نظارت، نحوه نظارت این نهادها مشخص گردیده است. وی کارآمدتر شدن این نظارت ها و ابلاغ و رونوشت نحوه همکاری این اصناف و اتحادیه ها با سازمان جهادکشاورزی تاکید نمود و افزود: مهمترین هدف استفاده از ظرفیت تشکل های مختلف بخش خصوصی و اتحادیه های آنها در حوزه بازار است و در صورت اجرائی شدن این امر نیاز اندکی به ورود دولت در این حوزه خواهد بود.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان ضمن تاکید بر تهیه لیست تامین کنندگان کالاهای اساسی گفت: ضمن برگزاری جلسه ای با این تامین کنندگان باید نحوه تامین کالاهای آنها مورد بررسی قرار گیرد تا در صورت بروز مشکل احتمالی آمادگی های لازم وجود داشته باشد. وی با اشاره به شرکت غله به عنوان یکی از تامین کنندگان و ذخیره کنندگان و لزوم دسترسی سازمان به لیست موجودی آن اظهار داشت: باید امکان دسترسی به سامانه سیفا فراهم شود تا سازمان جهادکشاورزی در جریان امور قرار گیرد.

وی با تاکید بر وظایف مهم معاونت برنامه ریزی وامور اقتصادی و مدیر توسعه بازرگانی سازمان گفت: باید آمار دقیق مصرف سرانه تمام کالاهای مشمول تهیه و میزان مصرف صنف و صنعت و خانوار تفکیک گردد و بر اساس این آمار و اخذ اطلاعات از سامانه ها طبیعتاً باید برای ذخایر استراتژیک کالاها در شرایط اضطرار تمهیداتی اندیشیده شود در صورتی که آمار دقیق نیازمندی استان به تفکیک کالا احصا گردد، می توان در ستاد تنظیم بازار یا قرارگاه امنیت غذایی برای مثال مصوب نمود که اداره کل غله مکلف به تامین میزان مشخصی کالا و ذخیره آن می باشد.

فتحی در ارتباط با توزیع کالا اظهار داشت: انتظاری که از فروشندگان وجود دارد این است که فروشگاه‌های خود را به صندوق مکانیزه مجهز کنند تا در صورت توزیع کالاهای اساسی به صورت مکانیزه مشکلی در امر توزیع بوجود نیاید.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کالاهای اساسی استان آذربایجان شرقی امنیت غذایی اصناف رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی فارس تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۰۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو اتاق بازرگانی: بانک مرکزی مسئول قیمت نهایی کالاها نیست

عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: بانک مرکزی در چارچوب مسئولیت خود در تامین ارز واردات به خوبی عمل کرده و نباید در بحث افزایش گرانی به عنوان مقصر معرفی شود. - اخبار اقتصادی -

شعبان فروتن، عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی ایران و عراق در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با تاکید بر اینکه نوسان اخیر نرخ ارز به هیچ عنوان با وضعیت کنونی اقتصاد همخوانی ندارد، گفت: مدتهاست به وضوح شاهد آن هستیم که تمام نیاز ارزی واردات با نرخ نیما از سوی بانک مرکزی تامین شده و واقعا غیر منصفانه است که در روند و افزایش قیمت‌ها بانک مرکزی را مقصر اصلی معرفی کرد. در واقع انداختن تمام تقصیرها بر گردن بانک مرکزی در شرایط کنونی به معنای پاک کردن صورت مساله و چشم پوشی از عملکرد دلالان و اخلال‌گران واقعی بازار است.

وی ادامه داد: دولت و بانک مرکزی با توجه به بسیاری از مشکلات و محدودیت های ارزی کشور، تا کنون توانسته اند تمامی نیازهای ارزی واردات کالای اساسی را تامین کنند، اما نظارت و مدیریت برخی بخش ها از دست بانک مرکزی خارج است. در واقع این امور، وظیفه سازمان ها و نهادهای دولتی دیگر است که باید به آن جدی تر پرداخته شود. ضمن اینکه قیمت کالاهای اساسی و مصرفی با دلار آزاد محاسبه نمی شود و اگر هم در معدود کالاهایی این اتفاق رخ دهد باید نهادهای مربوطه که ثبت سفارش می کنند و مسئول قیمت داخلی کالاها هستند وارد عمل شوند. از سوی دیگر نهادهای نظارتی دیگر مثل سازمان های تعزیرات، اصناف و بازرسی هم باید در این روند، نظارت و پیگیری کنند تا در مواقع لزوم پاسخگوی مردم باشند.

فروتن با تاکید بر اینکه افزایش قیمت برخی کالاهای اساسی از کانال بانک مرکزی خارج است و باید دلیل آن را در سایر بخش ها جستجو کرد، گفت: مدتی است درگیر تنش های داخلی و بین المللی در منطقه هستیم که هر کدام از این اتفاقات، تاثیر منفی بر اقتصاد ما داشته است. در این میان عده ای هم از هیچ تلاشی در زمینه شایعه پراکنی و سفته بازی و دلالی دریغ نمی کنند. مطمئنا برخی از این افراد متخلف با پس از دریافت ارز رسمی واردات، کالاهای اساسی را وارد و در انبارها دپو کرده اند تا حداکثر سود خود را از آشفته کردن بازار ببرند. این دقیقا همان جایی است که دولت و قوه قضاییه باید وارد عمل شوند و ضمن شناسایی آنها، بدون هیچ تعارفی با اخلال گران بازار برخورد کند.

عضو هیات رئیسه اتاق ایران و عراق اظهار داشت: قطعا برای نظارت بهتر و جدی تر بر روند تامین ارز واردات و رسیدن کالای اساسی به دست مردم و مصرف کنندگان واقعی، دولت باید از همان آغاز روند رسمی تخصیص ارز بر تمامی امور نظارت داشته باشد. در واقع نباید تمام پروسه تامین ارز واردات کالا از ابتدا تا انتها انجام و بعد از انجام همه کارها، دولت وارد عمل شود و به دنبال بررسی و نظارت باشد. به نظر من به جای اینکه همه چیز را گردن بانک مرکزی بیاندازیم، باید بر این موضوع نظارت کرد که چه میزان ارز به چه افرادی داده شده تا چه کالایی را با چه قیمتی وارد و آنرا چگونه و با چه قیمتی عرضه کرده اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • بانک مرکزی مسئول قیمت نهایی کالا‌ها نیست
  • نظارت مستمر بر تامین کالاهای اساسی انجام می‌شود
  • عضو اتاق بازرگانی: بانک مرکزی مسئول قیمت نهایی کالاها نیست
  • تامین ۳ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و صنایع
  • تامین ۳ میلیارد دلاری ارز برای کالاهای اساسی، صنایع و واردات در برابر صادرات
  • بانک مرکزی : توقف تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی کذب است
  • اعلام میزان تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی