Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، همین که ظرف جمعیتی شهر اول خراسان‌جنوبی (بیرجند) سرریز شد و این ظرف گنجایش پذیرش جمعیت بیشتر را نداشت با احداث صدها هزار واحد مسکن مهر در حاشیه شهر این جمعیت به سمت این نقاط سوق داده شدند.

هرچند که نباید همه این سرزیر جمعیت را نتیجه گسترش شهری بیرجند دانست چرا که اغلب ساکنان حاشیه شهر بیرجند چه در مهر شهر که اکنون جزو محدوده شهری مرکز استان به حساب می‌آید و چه روستاهای پرجمعیت حاشیه همانند امیرآباد، حاجی‌آباد، چهکند، دستگرد و غیره مهاجران روستایی هستند که به واسطه حضور دو دهه قهر طبیعت راهی شهرها به ویژه حاشیه‌ها شدند و اکنون این حاشیه‌های شهری بیرجند بار جمعیتی بسیاری را به دوش می‌کشند که بیشتر آن‌ها هم از تمکن مالی خوبی نیز برخودار نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال‌ها پیش با پیگیری‌های انجام شده قرار شد در مهرشهر بیرجند که بیش از ۶ هزار نفر جمعیت دارد و اغلب واحدهای مسکن مهر نیز در این محدوده احداث شده یک بیمارستان محله‌ای را سازمان تأمین اجتماعی کشور در این محدوده از شهر بیرجند احداث کند و این بیمارستان هم تا سال ۱۴۰۰ به اتمام برسد اما آنطور که از شواهد و قراین برمی‌آید این بیمارستان که بعد از کش و قوس‌های بسیار به دانشگاه علوم پزشکی بیرجند واگذار شد تا عملیات ساخت آن را انجام دهد فقط ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد هیچ اتفاقی دیگری برای عملیاتی شدن این پروژه بهداشتی و درمانی در شمال شهر بیرجند نیفتاده است.

خواسته ۶ هزار نفر جمعیت ساکن مهرشهر و محدوده‌های اطراف آن مانند روستاهای پرجمعیت دستگرد به واسطه فاصله طولانی تا مرکز شهر بیرجند و نداشتن تمکن مالی اغلب ساکنان آن این است که به تأمین زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی شمال شهر بیرجند هم بیش از این توجه شود و حداقل همان بیمارستان محله‌ای راه‌اندازی شود.

«فرزاد فیروزی» معاون درمان تأمین اجتماعی خراسان‌جنوبی در گف‌وگو با خبرنگار فارس، گفت: تخطی رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برای سپردن عملیات احداث بیمارستان محله‌ای مهر شهر به این دانشگاه سبب شد تا در سفر اخیر مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی کشور به بیرجند پیشنهاد یک مرکز درمانی تأمین اجتماعی در شمال شهر بیرجند به وی داده شود که «میرهاشم موسوی» نیز این پیشنهاد را پذیرفت و تصویب هم شد اما عملیاتی شدن احداث این مرکز درمانی یک شرط دارد.

وی این شرط را هم تأمین زمین برای مرکز درمانی دانست که پیگیری‌ها برای عملی شدن این مصوبه یعنی تأمین زمین آن در حال انجام است.

انتهای پیام/۳۶۳۵/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: مهر شهر بیرجند مسکن مهر شمال شهر بیرجند تأمین اجتماعی مرکز درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۰۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای تأمین اعتبار با پیگیری جدی و نگاه همه‌جانبه ورود کنید

ایسنا/اردبیل استاندار اردبیل با بیان اینکه اولویت پروژه‌های عمرانی استان در سال ۱۴۰۳ تکمیل پروژه‌های شاخص و اساسی است، گفت: تأمین اعتبارات برای این پروژه‌ها با پیگیری جدی و نگاه همه‌جانبه از محل‌های مختلف اعم از استانی، ملی و یا مولدسازی مد نظر دستگاه‌ها باشد.

سیدحامد عاملی در نشست بررسی روند اجرا و تکمیل پروژه‌های عمرانی دستگاه‌های اجرایی استان در سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: اولویت پروژه‌های عمرانی دستگاه‌های اجرایی استان در سال ۱۴۰۳ تکمیل پروژه‌های شاخص و اساسی بوده و لازم است دستگاه‌ها نسبت به احصا و اعلام اقدامات شاخص خود در خصوص تکمیل پروژه‌های عمرانی مهم در حوزه مربوط اقدام کنند.

وی افزود: لازم است زمان‌بندی تکمیل پروژه‌های عمرانی هر دستگاه اجرایی استان اردبیل تعیین و طی برنامه‌ای ارائه شود.

استاندار اردبیل بیان کرد: باید جذب اعتبارات برای پروژه‌های عمرانی با پیگیری جدی و نگاه همه‌جانبه از محل‌های مختلف اعم از استانی، ملی و یا مولدسازی مد نظر دستگاه‌ها باشد و برنامه‌ریزی‌های لازم برای سال ۱۴۰۳ در این راستا انجام شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری اردبیل،عاملی با تأکید بر استفاده موثر از فصل کاری برای اجرای پروژه‌های عمرانی، ادامه داد: دستگاه‌ها به غیر از کارهای عمومی مرتبط با خود، آن دسته از کارهای شاخص را که می‌توانند در سال جاری تکمیل و بهره‌برداری کنند، اعلام و ملزومات مورد نیاز برای تسریع در اجرای پروژه را مشخص نمایند تا نسبت به پیگیری و تأمین این ملزومات اقدام و همکاری شود.

وی گفت: هم چنین مدیران نسبت به اعلام برنامه سالیانه خود به استانداری اردبیل به‌منظور ترسیم برنامه اجرایی برای سال جاری در استان و پیگیری جذب اعتبار و هماهنگی با وزارتخانه‌ها اقدام کنند.

گفتنی است، در این نشست دستگاه‌های آب منطقه‌ای، برق، گاز، راه‌وشهرسازی، نوسازی مدارس، ورزش‌وجوانان، فرهنگ و ارشاد اسلامی، جهاد کشاورزی، آب و فاضلاب، علوم پزشکی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، بنیاد مسکن و امور روستایی استانداری گزارشی اجمالی از وضعیت پروژه‌های عمرانی در دست اجرا و در حال تکمیل برای سال ۱۴۰۳ ارائه کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حدود سه میلیون نفر به مراکز اورژانس کشور مراجعه کردند
  • ۶۰۰۰ مصدوم حوادث ترافیکی در کردستان خدمات درمانی رایگان دریافت کردند
  • مراجعه بیش از ۱۱۰ هزار نفر به مراکز درمانی فارس
  • درمان بیش از ۵ هزار بیمار در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد
  • برای تأمین اعتبار با پیگیری جدی و نگاه همه‌جانبه ورود کنید
  • ارائه خدمات درمانی تمام وقت در بیمارستان‌های تامین اجتماعی مازندران در ایام نوروز
  • تسویه بیش از ۲۱ هزار میلیارد ریال از مطالبات مراکز درمانی
  • زنجان نیازمند احداث پایگاه‌های امداد و نجات بیشتری است
  • خدمت رسانی به بیش از ۶ هزار بیمار در بیمارستان خلیلی شیراز
  • ۵ کیلومتر دیوار بتنی در حاشیه محور خرم‌آباد - پلدختر احداث می‌شود