Web Analytics Made Easy - Statcounter

عربستان در جریان تحقیقات درباره جنگ علیه یمن، پیشنهاد رشوه به مقامات سازمان ملل داده است.

به گزارش مشرق به نقل از روزنامه گاردین، عربستان برای پایان دادن به تحقیقات سازمان ملل در زمینه نقض حقوق بشر در جریان جنگ علیه یمن، پیشنهاد رشوه به مقامات سازمان ملل داده است.

در همین ارتباط گفته شده که عربستان از طرق لابی‌های خود در سازمان ملل، همه اقدامات و تلاش‌ها را از رشوه و انگیزه‌های مالی گرفته تا تهدید برای واداشتن اعضای شورای حقوق بشر سازمان ملل به رأی دادن علیه تمدید تحقیقات مستقل درباره جرایم جنگی بکار گرفته کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال فشارهای پی در پی عربستان به بستن پرونده تحقیقات سازمان ملل ختم شده است، به طوریکه ۲۱ کشور در مقابل ۱۸ کشور در اکتبر گذشته به پایان تحقیقات رأی دادند و شورای حقوق بشر سازمان ملل در تحقیقات مرتبط با جنگ یمن شکست خورد.

عربستان در تهدید اعضای شورای حقوق بشر هم فعال بوده است و از جمله گفته شده که لابی‌های ریاض به اندونزی هشدار داده اند که اگر علیه ادامه تحقیقات درباره جنگ یمن در شورای حقوق بشر رأی ندهند، اندونزیایی‌ها حتی قادر به سفر به مکه نخواهند بود. پس از این تهدید نیز، اندونزی یکی از ۲۱ کشوری بود که علیه ادامه تحقیقات درباره جنگ یمن رأی داد.

براین اساس، رأی‌گیری که قرار بود بر بازخواست درباره جرایم جنگی احتمالی عربستان متمرکز باشد، بر پایان تحقیقات متمرکز شد و این تحقیقات ناتمام ماند.

شکست شورای حقوق بشر درباره جنایت‌های جنگی نبرد ریاض علیه یمن در شرایطی صورت گرفته که در شهریورماه امسال، شماری از وکلا در لندن به نمایندگی از برخی قربانیان تجاوزات در یمن، خواستار تحقیقات بین المللی درباره جنایات جنگی متجاوزان سعودی علیه یمنی‌ها شدند.

جنگ عربستان علیه یمن قربانیان زیادی بخصوص در میان زنان و کودکان به جای گذاشته و باعث ویرانی تأسیسات زیربنایی شده و افرادی را که از این حملات جان به در برده اند در شرایط بسیار ناگواری قرار داده است.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو ریاض اندونزی حقوق بشر لندن عربستان سعودی شورای حقوق بشر شورای حقوق بشر سازمان ملل یمن روزنامه گاردین شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه یمن جنگ یمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۰۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوحه: باید مانع حمله احتمالی به رفح شویم

سخنگوی وزارت خارجه قطر با اشاره به اینکه به دلیل عدم رسیدن به توافق در ماه رمضان یک حالت ناامیدی میان میانجی‌گرها به‌ وجود آمده است، تاکید کرد که همه طرف‌ها باید مانع حمله رژیم صهیونیستی به رفح شوند.

به گزارش مشرق، «ماجد الانصاری» سخنگوی وزارت خارجه قطر در اظهاراتی گفت: برای ممانعت از افزایش ناامنی در منطقه تلاش می‌کنیم. تمام دنیا باید به این مساله پایبند باشند و کودکان را از پیامدهای جنگ دور کند. اکنون یک نسل کامل از ایتام در غزه به‌ وجود آمده است.

طبق گزارش الجزیره، وی خاطرنشان کرد: به دلیل عدم رسیدن به توافق در ماه رمضان یک حالت ناامیدی میان میانجی‌گرها به‌ وجود آمده است و ما در این مرحله نیاز به ارزیابی مجدد تلاش واسطه‌ها هستیم. بعد از هجمه‌های مکرر علیه تلاش‌ واسطه‌ها به‌ویژه تلاش‌های قطر ابراز ناامیدی کردیم. برخی وزرای کابینه نتانیاهو (نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی) اظهاراتی منفی علیه نقش قطر داشتند.

ماجد الانصاری در بخش دیگری تاکید کرد: هیچ طرفی در جامعه بین‌المللی نباید حمله به رفح را بپذیرد زیرا این منطقه رنج و مشکلات زیادی دارد. همه ما باید تلاش کنیم تا مانع حمله احتمالی به رفح شویم و جنگ را متوقف کنیم.

سخنگوی رسمی وزارت خارجه قطر همچنین افزود: هماهنگی‌ها با شرکایمان در ترکیه در مورد راه‌های توقف جنگ در غزه ادامه دارد. ترکیه از مهم‌ترین کشورهای حامی میانجیگری‌های قطر برای توقف جنگ در غزه است. قطر به تلاش‌ها برای توقف بحران غزه پایبند است اما اکنون در مرحله ارزیابی مجدد است. میانجیگری‌های قطر منجر به آزادی ۱۰۹ گروگان و آزادی تعدادی اسیر دیگر شد. چالش اول پیش‌روی واسطه‌ها این است که دو طرف برای رسیدن به نتیجه جدیت کافی داشته باشند. ما هرگونه اظهاراتی را که با حقیقت نقش قطر در تضاد باشد، نمی‌پذیریم.

ماجد الانصاری همچنین اعلام کرد تیم‌های مذاکره در مورد بحران غزه در حال حاضر در قطر نیستند.

وی در بخش دیگری از سخنانش هم گفت: از تصمیم برخی کشورهای اروپایی برای به رسمیت شناختن دولت فلسطین استقبال می‌کنیم و به حمایت انسانی از مردم فلسطین پایبند هستیم و این مساله قابل بحث نیست.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ که رژیم صهیونیستی حملات ویرانگر خود علیه نوار غزه را با حمایت آمریکا آغاز کرد، ده‌ها هزار فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، در این حملات شهید و زخمی شدند و زیرساخت‌های نوار غزه به شکل گسترده‌ای ویران شده و فاجعه انسانی بی‌سابقه‌ای در این منطقه رقم خورده است.

در نتیجه این حملات و محدودیت‌هایی که این رژیم اعمال کرده و در پی کمبود شدید غذا، آب، دارو و سوخت، ساکنان نوار غزه به‌ویژه در شمال نوار غزه در آستانه خطر قحطی قرار داشته و جان کودکان و سالخوردگان در این منطقه به خطر افتاده است.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • عفو بین‌الملل: گور‌های دسته جمعی در غزه نیازمند تحقیقات مستقل است
  • ایران خواستار اقدام فوری بین‌المللی برای توقف نسل‌کشی در غزه شد
  • معاون وزیر دفاع روسیه به ظن دریافت رشوه بازداشت شد
  • موضع جدید عربستان در رابطه با توقف تجاوز اسرائیل
  • اتهام بزرگ: پیکه از عربستان رشوه گرفت!‏
  • عربستان: جامعه جهانی به مسوولیت خود مبنی بر توقف تجاوز اسرائیل عمل کند
  • انصارالله: توحش آمریکایی علیه غزه، شکست می‌خورد
  • دوحه: باید مانع حمله احتمالی به رفح شویم
  • آمار وحشتناک از ۲۰۰ روز وحشی‌گری صهیونیست‌ها در غزه
  • عربستان : توافق ما با اروپا باید به فشار به اسرائیل برای توقف درگیری در غزه منجر شود