Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@20:17:34 GMT

۱۴۰۰ واحد آموزشی پذیرای دانش آموزان قمی شدند

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۲۰۷۱۷

۱۴۰۰ واحد آموزشی پذیرای دانش آموزان قمی شدند

گروه استان‌ها_ بعد از گذشت ۲۰ ماه از تعطیلی مدارس، ناشی از شیوع ویروس کرونا ۱۴۰۰ واحد آموزشی، پذیرای بیش از ۲۸۰ هزار دانش‌آموز قمی شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  قم‌، با شیوع ویروس کرونا و در پی آن تعطیلی همه اماکن عمومی به‌ویژه مدارس، شکل و کیفیت آموزش تغییر یافت؛ نظام آموزشی هم در راستای تطبیق بحث آموزش با شرایط پیش رو اقدامات بی‌شماری را انجام داده است لذا از آموزش مجازی با عنوان یکی از ابزارهای پرکاربرد برای ادامه روند آموزش به کار گرفته شد‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آن جایی‌که مدارس قطب فعالیت‌های اجتماعی و تعامل انسانی هستند لذا دوری از فضای آموزشی آسیب‌های متعددی را با خود به همراه داشته درواقع دانش آموزان ارتباط اجتماعی که برای یادگیری و توسعه آن ضروری است را ازدست‌داده‌اند؛ انزوای اجتماعی، وقفه در یادگیری و افزایش نرخ ترک تحصیل و مواردی ازاین‌دست، از تبعات این اپیدمی جهانی بوده است.

سرانه بهداشتی مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد کافی نیستوزیر آموزش و پرورش بازدید از مدارس را از مدرسه‌ شاهد آغاز کرد"بازگشایی صوری مدارس" و لطمه هولناک آموزشی باز هم بر پیکر دانش‌آموزان بی‌بضاعت!

حالا بعد از گذشت حدود 20 ماه از تعطیلی مدارس و دوری دانش آموزان از فضای آموزشی بازگشایی تدریجی مدارس در دستور کار قرار گرفت؛ مقطع متوسطه دوم از نیمه آبان ماه و مقاطع ابتدایی و متوسطه اول نیز  هم‌زمان با مدارس سراسر کشور از اول آذرماه پذیرای دانش آموزان بودند.

با این‌وجود در ادامه این سؤالات مطرح  می‌شود که برای حضور دانش آموزان در مدارس چه تمهیداتی در نظر گرفته‌شده؟ چه تعداد از دانش آموزان جامعه هدف در مقطع متوسطه واکسن دریافت کردند و این مطلب که شرط حضور در مدارس چیست و حضور دانش آموزان مقطع ابتدایی که واکسنی هم دریافت نکردند چگونه خواهد بود آیا در این زمینه تدابیری اتخاذشده است؟

به همین منظور برای اطلاع از چگونگی بازگشایی مدارس و پاسخگویی به این سؤالات به گفت‌وگو با معاون آموزش ابتدایی استان قم پرداختیم.

مریم سادات پناهنده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  قم ، با اشاره به نحوه بازگشایی مدارس اظهار داشت: بعد از گذشت 20 ماه دوری از فضای آموزشی، 1400 آموزشگاه استان با بیش از 280 هزار دانش‌آموز فعالیت خود را آغاز کردند که در این راستا برنامه‌ریزی‌های متعددی انجام شد و همکاران ستاد در مناطق و نواحی، مدیران و معلمان ما در همه مقاطع، طی چند مرحله از آموزش‌های لازم بهره‌مند شدند.

 جایگزینی برای آموزش حضوری وجود ندارد 

معاون آموزش ابتدایی آموزش‌وپرورش استان قم در ادامه تصریح کرد: دستورالعمل‌های ابلاغی نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی در اختیار تمامی مدارس استان قرارگرفته که با توجه به‌ تعداد دانش آموزان و مساحت مدرسه و متراژ کلاس، روزها و ساعت‌ها و شرایط حضور دانش آموزان در مدارس متفاوت خواهد بود که گروه‌بندی‌ها طبق اقتضائات مدارس تنظیم و اطلاع‌رسانی شده و با این اوصاف عملاً هیچ دو کلاس درسی برنامه مشابه ندارند.

وی با اشاره به اصول کلی که درباره کیفیت آموزش وجود دارد عنوان کرد: با توجه به اهمیت این موضوع که‌ هیچ آموزشی در هیچ مقطعی، جای آموزش حضوری را نمی‌گیرد باید گفت که حضور دانش آموزان در کلاس‌های درس مجازی، حضوری یا حتی ترکیبی، اجبار قانونی پیدا می‌کند در غیر این صورت، دانش آموزان برای غیبت خود باید دلیلی موجهی ارائه دهند.

به گفته پناهنده ازآنجایی‌که مدرسه رسالتی در رشد اجتماعی و مهارتی دانش آموزان به‌ویژه در مقطع ابتدایی دارد لذا با مسدود و ذخیره شدن انرژی دانش آموزان در ایام کرونا درزمینهٔ مهارت‌های اجتماعی، آسیب‌های بسیاری دیده‌اند.

وی از واکسیناسیون 65 درصد از جامعه هدف دانش‌آموزی خبر داد و گفت: دانش آموزان تا متولد اول مهرماه سال 88، یعنی از سن 12 تا 18 سال می‌توانند با تزریق واکسن سطح ایمنی بدن خود را بالاتر ببرند و شرط حضور در مدارس برای این سنین ارائه کارت واکسیناسیون یا در غیر این صورت انجام تست هفتگی پی سی آر خواهد بود چراکه سلامت دانش آموزان در اولویت کار آموزش‌وپرورش قرار دارد.

انتهای پیام/453/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حضور دانش آموزان دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۰۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.      مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • بازدید دانش‌آموزان مدارس میاندوآب از دانشگاه آزاد اسلامی
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟