Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-03-29@06:15:06 GMT

سویه اُمیکرون کُشنده‌تر از دلتا است

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۲۱۱۵۴

سویه اُمیکرون کُشنده‌تر از دلتا است

بیش از ۱۰۰ مورد از موارد ابتلا به سویه اُمیکرون در آفریقای جنوبی، جایی که سویه جدید به آرامی در حال تبدیل شدن به نوع غالب است، شناسایی شده است.

به گزارش مهر به نقل از زی نیوز، با بازگشایی جهان پس از گذشت ۱۸ تا ۲۰ ماه از شروع پاندمی کووید ۱۹ و قرنطینه‌ها، نوع جدیدی از ویروس کرونا موسوم به B.۱.۱.۵۲۹، که به عنوان سویه Omicron شناخته می‌شود، در آفریقای جنوبی شناسایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع جامعه علمی را نگران کرده است، زیرا آن‌ها نگرانند که این نوع جدید می‌تواند باعث شیوع بیماری در چندین کشور شود و بار دیگر سیستم‌های بهداشتی را فلج کند.

در اینجا لازم است نکاتی را در مورد این نوع مرگبار سویه کووید بدانید که تعدادی از کشور‌ها از جمله بریتانیا، ایتالیا و سنگاپور را مجبور کرده است که سفر از آفریقای جنوبی و سایر کشور‌های منطقه را محدود کنند.

۱. به گفته مقامات بهداشت آفریقای جنوبی، نوع اُمیکرون جهش‌های بسیار بیشتری از آنچه دانشمندان انتظار داشتند، دارد، به ویژه پس از موج سوم شدید، که توسط نوع دلتا ایجاد شد. بسیاری از جهش‌ها موجب فرار از مصونیت و قابلیت انتقال پذیری بیشتر می‌شوند.

۲. نوع اُمیکرون دارای تعداد زیادی جهش در پروتئین اسپایک خود است که نقش کلیدی در ورود ویروس به سلول‌های بدن انسان دارد. این سویه به طور کلی دارای ۵۰ جهش است، از جمله بیش از ۳۰ جهش تنها روی پروتئین اسپایک که هدف اکثر واکسن‌های فعلی کووید است.

۳. سازمان بهداشت جهانی گفته است که چند هفته طول می‌کشد تا تأثیر نوع جدید را درک کنیم. دانشمندان گفته‌اند که این سویه جهش‌یافته‌ترین نسخه تاکنون است، به این معنی که واکسن‌هایی که با استفاده از سویه اصلی ووهان در چین طراحی شده‌اند، ممکن است خیلی مؤثر نباشند.

۴. هنوز گمانه زنی‌هایی در مورد منشأ این سویه وجود دارد. به گفته «فرانسوا بالوکس»، مدیر مؤسسه ژنتیک کالج دانشگاه لندن، «سویه جدید احتمالاً در طول ابتلاء یک فرد دچار نقص سیستم ایمنی، مثلاً یک بیمار مبتلا به HIV/AIDS درمان نشده، تکامل یافته است.»

منبع: فرارو

کلیدواژه: سویه اومیکرون آفریقای جنوبی ا میکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۱۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نایب قهرمانی طوسی در رقابت‌های دو و میدانی جایزه بزرگ آفریقای جنوبی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در جریان برگزاری رقابت‌های دو و میدانی جایزه بزرگ آفریقای جنوبی مریم طوسی دونده مطرح و خوش نام و‌نشان کشورمان موفق شد، با قرار گرفتن در جایگاه دوم رقابت ماده ۲۰۰متر این مسابقات عنوان نایب قهرمانی را به دست آورد.

بر همین اساس طوسی موفق شد با ثبت زمان ۲۳.۴۰ثانیه باد (۱.۱-) پس از رقیب انگلیسی خود از خط پایان عبور کند و نایب قهرمان شود.

لازم به ذکر است، در این رقابت لاویای نیلسن از انگلستان با ثبت زمان ۲۳.۳۲ثانیه قهرمان شد و شرلی نخوبوی از آفریقای جنوبی نیز با ثبت حد نصاب۲۳.۵۱ثانیه پس از مریم طوسی در جایگاه سوم قرار گرفت. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سقوط یک اتوبوس به دره در آفریقای جنوبی ۴۵ کشته بر جای گذاشت
  • نایب قهرمانی مریم طوسی در دوومیدانی آفریقای جنوبی
  • نایب قهرمانی مریم طوسی در دوومیدانی جایزه بزرگ آفریقای جنوبی
  • نایب قهرمانی طوسی در رقابت‌های دو و میدانی جایزه بزرگ آفریقای جنوبی
  • مریم طوسی در آفریقای جنوبی نقره‌ای شد
  • نایب قهرمانی مریم طوسی در آفریقای جنوبی
  • ایرلند در پرونده نسل‌کشی آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی شرکت می‌کند
  • مداخله ایرلند در پرونده نسل کشی آفریقای جنوبی علیه اسرائیل
  • تصمیم ایرلند برای شرکت در شکایت آفریقای جنوبی از اسرائیل
  • حرکت آکروباتیک و گل تماشایی یاسین بنزیا مقابل آفریقای جنوبی (الجزایر 3-3 آفریقای جنوبی)