Web Analytics Made Easy - Statcounter

تماس‌های خارجی ناشناس با کاربران که منجر به صدور قبض‌های چند صد میلیون تومانی می‌شود، مختص ایران نبوده و پدیده جهانی است و برای جلوگیری از این اتفاق شهروندان باید از پاسخ‌دهی به آنها امتناع کنند.

به گزارش مشرق، استفاده غیر استاندارد از شماره تماس افراد باعث شده، قبض‌های چند ۱۰۰ میلیون تومانی روی دست کاربران بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوع اپراتور نیز فرقی ندارد، این ترفند کلاهبرداری از چند سال قبل در کل جهان آغاز شده و مربوط به ایران نیست.

کلاهبرداری از این طریق به این شکل انجام می‌شود که افراد یا شرکت‌هایی با شماره افراد تماس می‌گیرند و پس از تماس از سوی مخاطب، تماس را به سمتی که می‌خواهند هدایت می‌کنند و از این طریق هزینه گزافی برای مشترکان تلفن رقم می‌زنند.  

«محمد امامی»  مدیرکل دفتر نظارت بر خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات در گفت‌وگو با ایرنا در این‌باره گفت: این موضوعی است که سازمان تنظیم مقررات به عنوان رگولاتور بخش فناوری، نمی‌تواند اقدامی جدی درباره آن انجام دهد، زیرا این یک مشکل جهانی است.

وی افزود: نخستین گام این بود که اپراتورهای سیار، سامانه‌ای برای شناسایی این شماره‌ها ایجاد کردند تا آن‌ها را مسدود کنند، ‌ ضمن اینکه‌ تشکل‌هایی در سطح جهان به وجود آمده‌ است تا این شماره‌ها را شناسایی کرده و آنها را با دیگر کشورها در میان بگذارند.  

امامی خاطرنشان‌کرد: سازمان تنظیم مقررات از اپراتورها خواسته تا این سازوکار را ایجاد کنند، ما مانند دیگر کشورها فقط دریافت‌کننده این تماس‌ها هستیم و تماس‌گیرندگان در کشورهای دیگر مستقر هستند.  

در همین پیوند، سخنگوی مخابرات تاکید کرد: این کار خلاف قانون در یک سال گذشته با شدت بیشتری قربانی گرفته است.

«محمدرضا بیدخام» مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران در گفت‌وگو با ایرنا، افزود: به دلیل این‌که در یک سال گذشته این تماس‌ها شدت گرفته‌اند و قبض‌هایی با رقم بالا روی دست مشترکان مخابرات گذاشته‌اند، مراجع امنیتی و شرکت ارتباطات زیرساخت نیز درصدد شناسایی این افراد و معرفی آنان برای برخورد قانونی هستند.

وی درباره اینکه کلاهبرداری بیشتر از سوی افراد انجام می‌شود یا شرکت‌ها، گفت: انجام این کار از هر ۲ طریق امکان‌پذیر است. توصیه ما به مخاطبان این است که با هیچ شماره بین‌المللی که از شبکه‌های ماهواره‌ای اعلام می‌شود، تماس نگیرند. ضمن اینکه تماس از دست رفته‌ از شماره‌های خارج از کشور تماس نگیرند، زیرا تماس آن‌ها از روش‌های غیر استاندارد رهیابی و از آن سواستفاده می‌شود.

بیدخام توضیح‌داد: این تماس‌ها محدود به خطوط ثابت نیست، گاهی از طریق تلفن همراه و پیام‌رسان‌های نیز با افراد تماس گرفته می‌شود و همین شیوه کلاهبرداری آن‌جا نیز انجام می‌گیرد.

وی با تاکید بر اینکه به واسطه این کلاهبرداری‌ها یک قبض ۳۰۰ میلیونی نیز برای یک مشترک مخابرات صادر شده، گفت: بهترین پیشنهادی که می‌توانیم برای مشترکان مخابرات داشته باشیم این است که اگر ضرورت تماس با خارج از کشور را ندارد، از طریق «مخابرات من» صفر دوم خط خود را مسدود کنند تا تماسی از این طریق گرفته نشود.

منبع: ایرنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو ارتباطات شرکت مخابرات ایران سازمان تنظیم مقررات تماس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۱۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امتیازات اراضی طرح جوانی جمعیت قابل خرید وفروش نیست

حسین جنتی مدیرکل راه وشهرسازی استان تهران در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه به هیچ عنوان امتیازهای اراضی نهضت ملی مسکن و یا طرح جوانی جمعیت قابل انتقال و یا فروش نیست و متقاضیان در این طرح ها به پیامک و یا تماس های که با آنها گرفته می شوند توجه کنند گفت: امتیاز اراضی طرح جوانی جمعیت هم مانند نهضت ملی مسکن قابل خرید وفروش و یاانتقال به افراد دیگر نیست.

وی بیان کرد: در طی چند وقت اخیر شاهد مراجعاتی از سوی مردم و متقاضیان هستیم که برخی از افراد و دلالان و سوداگران در قالب طرح حمایتی مسکن اقدام به شیادی و کلاهبرداری از این افراد کرده اند.

مدیرکل راه وشهرسازی استان تهران تاکید کرد: متقاضیان از پاسخگویی به تلفن‌ها در این خصوص خودداری کرده و موارد هویتی یا سامانه ای و پروفایل خود را به شیادان اطلاع نداده و در این زمینه مراقبت کنند.

جنتی یادآور شد:  متقاضیان در گروه‌های مختلف در حال ساماندهی بوده و برحسب امتیاز از طرف اداره کل راه و شهرسازی استان تهران با آنها تماس حاصل خواهد شد تا برای تکمیل پرونده حضوری مراجعه کنند و در غیر این صورت هر نوع تماس یا پیام دیگری تکذیب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • امتیازات اراضی طرح جوانی جمعیت قابل خرید وفروش نیست
  • ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد
  • شگرد عجیب کلاهبرداری مرد جوان از داخل زندان
  • شگرد عجیب کلاهبرداری مرد زندانی
  • ارسال پیامک واریز اشتباهی شگرد کلاهبرداری مرد زندانی
  • کلاهبرداری قاتل برای پرداخت دیه میلیاردی | سرنوشت قاتلی که رویای آزادی در سر دارد
  • هلال احمر استان یزد در حالت آماده باش/در صورت وقوع حادثه با شماره ۱۱۲ تماس بگیرید
  • رئیس سندیکای صنعت مخابرات ایران : بی‌کیفیتی مودم های تولید داخل بهانه است؛ به دنبال خرید مودم های ارزان‌قیمت و بنجل چینی اند
  • حقوق ۱۵ میلیون تومانی و شغل آبرومند در انتظار زباله‌گردها
  • واردات کالاهای اساسی از طریق مرزنشینان و پیله وران محدود شد