Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «محمدمهدی اسماعیلی» به همراه "علیرضا قاسمی فرزاد" استاندار و "حمیدرضا حاجی بابایی" نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی از پروژه های در حال احداث موزه هنرهای معاصر و تالار بزرگ شهر همدان(مرکز همایشها) بازدید و برای تسریع در اجرای عملیات عمرانی این دو طرح اثرگذار فرهنگی دستوراتی صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موزه هنرهای معاصر همدان سال ۹۸ و با پیگیری جدی مسئولان بعد از ۶ سال وقفه، سال گذشته دوباره شروع به کار کرد و با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی درحال اجراست.

این پروژه در مجاورت تپه مصلای شهر در زمینی به وسعت هشت هزار مترمربع آغاز شد و شامل بخش های مختلفی از جمله امور هنری، واحد اداری، کتابخانه، واحد سمعی و بصری، خدمات نمایشگاهی، گنجینه و آرشیو آثار هنری، دبیرخانه دایمی نمایشگاه و فروشگاه کتاب است.

موزه هنرهای معاصر بعد از تکمیل و تجهیز به یکی از زیباترین و مجهزترین موزه های کشور تبدیل می شود به نحوی که شایسته مردم فرهنگی و هنردوست استان همدان  باشد.

ساخت موزه هنرهای معاصر همدان از ۱۲ سال پیش و در مجاورت تپه مصلای شهر در زمینی به وسعت هشت هزار مترمربع و زیربنای ۶ هزار مترمربع آغاز شد.

تالار بزرگ شهر همدان نیز هفت سال در مرحله خاکبرداری متوقف شده بود که امسال با تغییر نقشه و پلان به مرکز همایش های هنری با ظرفیت یک هزار و ۲۰۰ نفر تبدیل شده است. 

این پروژه به صورت چند منظوره طراحی شده و پاسخگوی بسیاری از نیازهای جامعه هنری و فرهنگی استان همدان خواهد بود. 

در این بازدید وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر تکمیل و راه اندازی این طرحها تاکید کرد و گفت: پیگیر اختصاص اعتبارات مورد نیاز این طرحها خواهیم بود.

به گزارش ایرنا، حضور در جمع مدیران خبرگزاریها و مطبوعات استان و پاسخگویی به سوالات خبرنگاران بخش دوم سفر یک روزه وزیر فرهنگ و ارشاد است و پس از نشست با اهالی رسانه، وزیر ارشاد در جشنواره صنعت چاپ حضور می یابد و فعالان این صنعت از بیانات وی بهره مند می‌شوند. 

در نهایت، سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با افتتاح موزه چاپ که مجموعه ای غنی و ارزشمند از قدمت چاپ و نشر در کهن دیار الوند است به پایان می‌رسد.

برچسب‌ها محمد مهدی اسماعیلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر همدان سفر استانی بازدید علیرضا قاسمی فرزاد دولت سیزدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محمد مهدی اسماعیلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر همدان محمد مهدی اسماعیلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر همدان سفر استانی بازدید علیرضا قاسمی فرزاد دولت سیزدهم موزه هنرهای معاصر فرهنگ و ارشاد وزیر فرهنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۶۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره فجر معماری به مجموعه جشنواره‌های وزارت فرهنگ اضافه می‌شود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: جشنواره فجر معماری به مجموعه جشنواره‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه خواهد شد و با همکاری وزارت راه و شهرسازی و شورای عالی شهرسازی که همکاران اصلی ما برای تعمیق این موضوع هستند کار را به پیش خواهیم برد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، پیش از ظهر امروز _یکشنبه دوم اردیبهشت_ اولین جلسه شورای معماری با حضور محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید محمد هاشمی جانشین وزیر فرهنگ، سید محمود اسلامی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ، محمود سالاری معاون امور هنری وزارت فرهنگ، سید مجید امامی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور، محمد خراسانی‌زاده مدیر کل دفتر هنرهای تجسمی وزارت‌فرهنگ، عاطفه خادمی مشاور وزیر فرهنگ، محمد مهدی سموعی رئیس مرکز روابط عمومی وزارت فرهنگ و جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد؛ محمدمهدی اسماعیلی با بیان اینکه ماه اردیبهشت مشحون از ایام بزرگداشت مفاخر تاریخ ایران عزیز است، اظهار کرد: دیروز روز سعدی بزرگ و آغاز تصنیف گلستان بود و در همین راستا همکارانم برنامه‌های خوبی را در شیراز برگزار کردند و پویش مهمی را در این زمینه رقم خواهند زد، فردا هم روز بزرگداشت شیخ بهایی و معماری است که به واسطه برگزاری این جلسه به استقبال این روز رفته‌ایم.

وی افزود: در مورد جایگاه معماری در فرهنگ و تمدن اسلامی باید توجه داشت تفاوت‌های اصلی طبقه‌بندی تاریخی عمدتاً با معماری نشان داده می‌شوند، مثلاً معماری دوره صفوی با سلجوقی متفاوت است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در انقلاب اسلامی ایران که میراث تمدنی کهن ما را احیا کرد و افق‌گشایی جدیدی برای تمدن نوین اسلامی بود باید به این مسئله در امتداد فضای هنری توجه می‌کردیم چرا که نوع ورود تجدد و معماری و تنزل آن صرفاً به شکل فنی و مهندسی ما را به وضعیت امروز رسانده است.

اسماعیلی با بیان اینکه محور عمده سبک زندگی، سبک معماری است چراکه در رفت و آمد شهری، اجتماعی، منازل و مدارس تأثیر گذار است، یادآورشد: نوع ساخت و سازها برای ما فضای زیست جدیدی را رقم زده است که اغلب با فضای زیست مطلوب فرهنگ ما فاصله دارد.

وی با تاکید بر اینکه بخشی از این غفلت به واسطه فاصله گرفتن معماری از حوزه هنر بوده است که این را باید جبران کرد، اظهار داشت: جامعه معماری به شدت در صدد بودند که در وزارت فرهنگ، ساختاری برای پیگیری این موضوع ایجاد شود که برگرفته از همین نگاه است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه همه ما دغدغه تمدنی و سبک‌زندگی داریم، گفت: این روزها سبک‌زندگی عفیفانه خیلی مطرح می‌شود و بر این اساس معتقد هستیم یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های ایجاد فضای زیست عفیفانه از حوزه معماری عبور می‌کند.

اسماعیلی افزود: مگر می‌شود معماری نسبتی با مبانی دینی، فرهنگی و هنری نداشته باشد ولی این چرخه به شکلی درست شکل بگیرد؟

سند ملی معماری و شهرسازی اسلامی آماده ارائه به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی

وی اظهار داشت: در شورای عالی انقلاب فرهنگی سند ملی معماری و شهرسازی اسلامی به شورای هنر ارجاع شد؛ در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و دبیر خانه شورای هنر کارگروه مشترکی را تشکیل دادیم و این سند امروز آماده ارائه به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: جشنواره فجر معماری به مجموعه جشنواره‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی طبق مصوبه این سند اضافه خواهد شد و با همکاری وزارت راه و شهرسازی و شورای عالی شهرسازی که همکاران اصلی ما برای تعمیق این موضوع هستند کار را به پیش خواهیم برد؛ در همین راستا از وزارت گردشگری و میراث فرهنگی، سازمان صداوسیما و سایر بخش‌های فرهنگ‌ساز استفاده خواهیم کرد البته باید توجه داشت بار اصلی بر دوش اصحاب هنر معماری است و با نقش‌آفرینی عزیزان این جشنواره به‌صورت دوسالانه برگزار خواهد شد.

اسماعیلی تصریح کرد: امید است در جشن فجر انقلاب اسلامی امسال، این جشنواره را برگزار می‌کنیم و به مجموعه جشنواره‌ها اضافه خواهد شد.

وی با بیان اینکه یکی دیگر از دلایل تشکیل این جلسه وعده‌ای است که برای ساخت مجموعه بزرگ هنری جمهوری اسلامی ایران داده شده است، عنوان کرد: برای این مجموعه پس از بررسی‌های لازم، زمینی در حدود ۱۰۰۰۰ متر حوالی بلوار کشاورز در نظر گرفته شد البته خبر این رویداد را زمستان اعلام کردم و گفتم دبیرخانه‌ای برای ساخت این مجموعه در نظر گرفتیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: دکتر امیر محمدخانی که مدرس و محقق دانشگاه هستند مسئولیت دبیرخانه را پذیرفتند و به زودی فراخوان اصلی ساخت مجموعه را خواهیم داشت؛ جایزه بزرگی را برای طراحی این پردیس معظم در نظر گرفتیم که نام آن «آسمانه هنر ایران» است؛ که در برآوردهای اولیه توان برگزاری همزمان ۵ جشنواره بین‌المللی در آن پیش بینی شده است.

اسماعیلی گفت: سالن‌های بسیار مجهزی در حوزه تئاتر، موسیقی، هنرهای تجسمی در این مجموعه پیش بینی شده است و مجموعه‌ای فاخر با معماری اصیل ایرانی اسلامی که معرف دوره معماری هنر در عصر جمهوری اسلامی خواهد بود و امید است دهه فجر ۱۴۰۳ ساخت بنا آغاز شود و قبل از ۵۰ سالگی انقلاب کار ساخت آن تمام می‌شود.

وی با بیان اینکه تحولی بسیار مهم و جدی در این زمینه اتفاق خواهد افتاد و با همکاری عزیزانمان کار جلو خواهد رفت، تصریح کرد: در تجدید ساختار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ساختاری را برای هنر معماری پیش‌بینی کردیم که آن در ذیل معاونت هنری تعریف کردیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه فعلاً این دبیرخانه را راه‌اندازی می‌کنیم و در ادامه ساختاری ثابت در قالب اداره کل برای این مجموعه پیش‌بینی می‌کنیم، گفت: پیش از این در سال ۱۳۹۹ برگزاری جایزه ملی معماری عصر انقلاب اسلامی مطرح شده بود ولی به دلایلی اقدام عملی صورت نگرفته است؛ دولت مردمی، دولت اقدام و عمل است و این کار در سال ۱۴۰۳ آغاز خواهد شد.

جایزه ۴ میلیاردی برای نفر برتر طراحی مجموعه آسمانه هنر ایران

اسماعیلی یادآور شد: فراخوان بین‌المللی برای این کار خواهیم داد و جوایز بسیار خوب و ارزشمندی برای این کار در نظر گرفته‌ایم؛ در همین راستا جایزه‌ای که برای نفر برتر طراحی مجموعه آسمانه هنر ایران در نظر گرفته‌ایم که مبلغ ۴ میلیارد تومان است.

وی با تاکید بر اینکه اقدامات مربوط به تملک زمین برای این مجموعه انجام شده است، افزود: این اقدام را گام بزرگی برای ارتقای فرهنگ و هنر و معماری در کشور می‌دانیم و هم‌زمانی سند معماری ایرانی و اسلامی و ایجاد ساختار هنر معماری در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و آغاز طراحی و ساخت مجموعه هنری آسمانه هنر ایران را به فال نیک می‌گیریم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به روز بزرگداشت شیخ بهایی گفت: معماری دوره تمدنی عصر صفوی را مرهون این مرد بزرگ هستیم؛ وقتی وارد اصفهان می‌شویم هنر معماری را در میدان حضرت امام (ره) مشاهده می‌کنیم؛ چینش این میدان نشان‌دهنده هم نشینی فرهنگ، سیاست و اقتصاد ذیل توحید است، که این امر نگاه متعالی تمدنی است که انقلاب اسلامی در پی احیای باشکوه آن و ساخت تمدنی پررونق‌تر و متصل به عصر ظهور است.

کد خبر 746645

دیگر خبرها

  • سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آستارا معارفه شد
  • مدیرکل ارشاد سیستان و بلوچستان سکاندار کمیته آثار هنری در کنگره ملی شهدا شد
  • جشنواره موسیقی «شب‌های موسیق تاک در ملایر برگزار می‌شود
  • اختصاص جایزه ۴ میلیارد تومانی برای طرح برگزیده «آسمانه هنر ایران»
  • تخصیص اعتبار از محل قرارگاه شهید آوینی برای تقویت انجمن های هنری
  • انجمن های هنری بازوان مشورتی،تخصصی و اجرایی وزارت ارشاد هستند
  • اختصاص جایزه ۴ میلیاردی برای طرح برگزیده «آسمانه هنر ایران»
  • اختصاص جایزه ۴ میلیاردی به طرح برگزیده «آسمانه هنر ایران»
  • جشنواره فجر معماری به مجموعه جشنواره‌های وزارت فرهنگ اضافه می‌شود
  • فعالیت ۵۳۶کانون فرهنگی هنری در لرستان