Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سهیل مهدی در گفت‌وگو با برنامه تلویزیونی ورزشگاه درباره برگزاری دربی و شرایط آب و هوایی خاص این روزهای پایتخت، اظهار داشت: در خصوص مسائلی که فرا دست فوتبال است تابع سازمان‌های بالادستی هستیم. در این مورد هم دستگاه‌های مختلف صاحب‌نظر هستند اما در جلسه‌ای که قبل از شروع لیگ در استانداری داشتیم خواهش کردیم اگر آلودگی هوا در شهرها به سطحی برسد که باید در مورد آن تصمیم‌گیری شود به میزان آلودگی هوا در مناطق مختلف شهر نگاه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 طبیعی است وضعیت آلودگی در شمال، جنوب، شرق و غرب تهران با یکدیگر متفاوت است و باید موضوع را منطقه‌ای دید. در نهایت قرار شد اگر امکان برگزاری مسابقه وجود دارد و پیک آلودگی چندان بالا نیست اجازه برگزاری بازی را بدهند. درباره این موضوع می‌توان درصد تماشاگر را کاهش داد، رده سنی هواداران را در نظر گرفت یا در صورت امکان مسابقه را بدون تماشاگر برگزار کرد. مسابقات ما نیازمندِ روی برنامه پیش رفتن است زیرا باید برای سال آینده به وضعیت نرمال و معمولی برگزاری لیگ بازگردیم.

وی درباره محل برگزاری نشست خبری دیدار شهرآورد و امکان عدم حضور فرهاد مجیدی در صورت میزبانی سازمان لیگ از نشست خاطرنشان کرد: ضمن احترام به درخواست باشگاه استقلال امروز(جمعه) در خدمت هر ۲ باشگاه در سازمان لیگ هستیم و هر ۲ نشست در سازمان لیگ برگزار می‌شود. این مسائل روال قانونی خودش را دارد. اجازه بدهید قبل از دربی صحبت از جریمه نکنیم تا تیم‌ها راحت باشند. اگر باشگاه‌ها هم طبق آئین‌نامه مجوزی در مورد نشست خبری داشته باشند باید درخواست خود را  زودتر از موعد مقرر ارائه بدهند تا در این خصوص تصمیم‌گیری شود. در شرایط فورس‌ماژور نمی‌توان خارج از برنامه تصمیم‌گیری کرد و سازمان لیگ روال کار خود را انجام می‌دهد.

مسوول کمیته مسابقات سازمان لیگ درباره دلیل بدون تماشاگر برگزار شدن دربی گفت:‌ طبق تصمیم‌گیری دستگاه‌های ذی‌ربط، ۲ بازی در قالب آزمایشی و پایلوت با حضور تماشاگر برگزار و نقاط ضعف و قوت این قضیه هم استخراج شد. خودم در بیش از چهار جلسه سه ساعته شرکت کردم و نمی‌دانم سایر دوستان در این خصوص چند جلسه داشتند. فوتبال در سراسر کشور گسترش دارد و باید دستورالعملی استخراج کنیم تا بنا بر زیرساخت ورزشگاه‌ها حضور هواداران را ورزشگاه‌های کل کشور را داشته باشیم. تماشاگران باید در بحث استقرار روی سکوها مساعدت لازم را داشته باشند. آنها باید رفتاری که در جامعه دارند روی سکوها هم رعایت کنند زیرا سکوها همان جامعه ما است و فرقی بین آنها وجود ندارد. شدیدترین پروتکل‌ها را در بحث کنترل کرونا در ۲ سال گذشته با تیم‌ها داشته‌ایم و آنها هم همکاری کامل و مساعدت لازم را انجام دادند اما سکوها هم مانند زندگی روزمره و اجتماعی خود ما است. همشهریان و هموطنان عزیز باید این مسائل را رعایت کنند.

وی همچنین در ادامه افزود: موضوع بعدی بحث سامانه مدیریت بهداشت است که تزریق ۲ دوز واکسن را بررسی می‌کند. خوشبختانه این موضوع عملیاتی شد و اکنون امکان بررسی تزریق ۲ دوز واکسن در این سامانه وجود دارد. با تمام این مسائل حضور تماشاگران در ورزشگاه به بازی دربی نرسید اما اگر خیلی زود این ابلاغیه صادر شود، می‌توانیم حضور تماشاگران در ورزشگاه‌ها را داشته باشیم.

مهدی درباره بحث تبلیغات محیطی و حواشی اخیرش اذعان داشت:‌ همکاران من در کمیته اقتصادی سازمان لیگ تصمیم‌گیرنده هستند و با ریز جزئیات به عنوان برگزار کننده بازی آشنا نیستم. در بحث تبلیغات محیطی باید تضمین‌های لازم اخذ شود. طبق اطلاعاتی که من دارم قرار بود تضامینی رد و بدل شود اما تا این لحظه این موضوع عملیاتی نشده است. اگر توافقات بین باشگاه استقلال  و سازمان  لیگ در این فاصله محقق شود باید این اتفاق بیفتد در غیر اینصورت به مشکلات ثانیه و دقیقه  آخری می‌خوریم. من هم اعتقاد دارم تکرار چنین اتفاقاتی زیبنده فوتبال کشورمان نیست.

هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران طی روزهای شنبه و یکشنبه برگزار خواهد شد و در حساس‌ترین دیدار فردا از ساعت ۱۶ در ورزشگاه آزادی شاهد برگزاری نود و هفتمین شهرآورد پایتخت بین استقلال و پرسپولیس هستیم.

برچسب‌ها باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال ورزشگاه آزادی سهیل مهدی فرهاد مجیدی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال ورزشگاه آزادی باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال ورزشگاه آزادی سهیل مهدی فرهاد مجیدی تصمیم گیری سازمان لیگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۷۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ میلیارد تومان تنها جریمه خانه‌های لوکس و خالی طی ۱۱ ماه گذشته 

 قانون مالیات بر خانه‌های خالی با هدف کاهش قیمت اجاره بها، افزایش عرضه مسکن و مبارزه با احتکار مسکن تصویب شده است. این قانون از آذرماه ۱۳۹۹ تصویب اما به دلیل ضعف در مکانیزم دقیق شناسایی و کمبود اطلاعات، اجرای آن شکل جدی به خود نگرفت مالیات بر خانه خالی طبق ماده ۵۴ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم، به خانه‌هایی که بیش از ۱۲۰ روز در طول سال خالی بمانند، تعلق می‌گیرد.

به گفته بسیاری از کارشناسان و حتی مسئولان مسکنی کشور امروزه یکی از راه‌های افزایش سرمایه‌گذاری و درآمدزایی، خرید ملک و اجاره آن است. در چنین شرایطی ملاک کشور که صاحب چندین ملک هستند، با خالی نگه داشتن خانه‌های خود، بر قیمت ملک تأثیر می‌گذارند و موجب ضرر عده کثیری می‌شوند. بر این اساس دولت، قانونی را مقرر کرده تا دست سودجویان را ببندد و به‌تمامی اقشار جامعه کمک کند. تمامی افرادی‌که ساکن ایران یا خارج از کشور هستند، به‌عنوان اشخاص حقیقی و حقوقی موظفند املاک خود را اجاره دهند.

جریمه  مالکان خانه‌های خالی با هدف عرضه خانه‌ها

 طبق بررسی های صورت گرفته  علت کمبود مسکن در کشور ما نه به‌خاطر نبود مسکن، بلکه ناشی از وجود خانه‌های خالی است. چراكه در  شرایط رکود تورمی کشور  سرمایه‌داران در زمان‌های خاص از فروش یا اجاره املاکشان خودداری می‌کنند تا با این کار باعث افزایش قیمت شده و سپس به سودهای کلان دست پیدا کنند در نتیجه  جریمه خانه‌های خالی با هدف مبارزه با این مشکل به وجود آمد.

کاهش احتکار مسکن با شناسایی خانه‌های خالی 

طبق آخرین آمارهای که مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی اعلام کرده است ۱۸۲ هزار خانه خالی به بازار مسکن با جمع‌آوری اطلاعات  عرضه شده است.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه با همکاری سازمان امور مالیاتی کشور، اقدام به شناسایی خانه‌های خالی کرده‌ایم که این امر در دنیا اجرا می‌شود، افزود: همچنین سامانه شناسایی زمین‌های معطل مانده راه‌اندازی شده تا در قیمت بتوانیم ورود موفقیت‌آمیزی داشته باشیم بانک‌ها از جمله صاحبان بزرگ خانه‌های خالی هستند که بیش از  ۲۰۰ هزار مورد از آن‌ها شناسایی شده‌اند. بانک‌ها قصد دارند این مسکن‌ها را به مرور به بازار بفروشند. ما نیز سعی می‌کنیم که با ایجاد سیاست‌های مناسب، احتکار مسکن را کاهش دهیم.

براساس این گزارش در  لایحه بودجه ۱۴۰۳ درآمد حاصل از مالیات واحدهای خالی از سکنه فقط ۱۰۰۰ میلیارد تومان و مالیات واحدهای مسکونی گران‌قیمت ۴۳۷ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

همچنین دولت در جدول شماره ۵ مربوط به منابع قانون بودجه ۱۴۰۳ درآمدهای مالیاتی را ۱۳۰۸ هزار و ۶۳۲ میلیارد تومان در نظر گرفته که سهم مالیات از واحدهای خالی از سکنه ۱۰۰۰ میلیارد تومان است. این رقم حدود یک صدم درصد از کل بودجه ۶۳۴۷ همتی را شامل می‌شود.

در ۱۱ ماه ابتدای سال گذشته نیز طبق اعلام مرکز پژوهش‌های مجلس، جمع مالیات خانه‌های لوکس و خالی به ۵۰ میلیارد تومان هم نرسید. از این رو به نظر می‌رسد طرح مالیات بر خانه‌های خالی به بن بست رسیده باشد، چرا که هر ساله رقم مالیاتی اخذ شده بسیار کمتر از رقم پیش بینی شده در بودجه سالانه است.

براساس این گزارش  واحدهای خالی مسکن مهر در شهرهای جدید یکی از اصلی ترین معضلات در حوزه مسکن  بود که خوشبختانه با همکاری مدیران شرکت عمران شهرهای جدید  بخش عمده ای  از آنها شناسایی و به سازمان امور مالیاتی کشور معرفی شده اند.

معرفی ۵ هزار خانه خالی مسکن مهر در پردیس 

در همین رابطه خلیل محبت خواه مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس به باشگاه خبرنگاران‌ جوان گفت: تا به امروز حدود ۵ هزار واحد مسکن مهر خالی در شهر جدید شناسایی و به سازمان امور مالیاتی کشور معرفی شده است‌. شناسایی خانه های خالی یکی از اصلی ترین معضلات در حوزه بازار مسکن و افزایش قیمت در این منطقه بود که با شناسایی و معرفی و در مرحله اول تذکر به مالکان آنها را به سازمان امور مالیاتی کشور معرفی شد.

بهبود وضعیت اقتصاد کشور در گرو بازار مسکن است

براساس این گزارش  ایلاتی کارشناس مسکن در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه پیگیری دولت برای اجرایی شدن شناسایی خانه های خالی یکی از مهم ترین اقدامات در بهبود وضعیت بازار مسکن است. گفت: بخش عمده‌ای از شناسایی خانه‌های خالی از طریق سامانه املاک و اسکان امکان پذیر خواهد شد که در این حوزه دولت باید با همکاری دستگاه ها این اقدام را کامل اجرایی کند در حال حاضر بازار مسکن  یکی از مهم ترین بازارهایی  است که  در اقتصاد کشور اثر گذار خواهد بود بنابراین توجه به این بازار خود می تواند بازار مسکن را به سمت رونق و  عرضه مسکن هدایت کند.

در ادامه رئيس سازمان امور مالیاتی کشور آخرین وضعیت خانه های خالی را اعلام کرد و گفت: در آذرماه سال ۱۴۰۲ اطلاعات ۱۹ هزار واحد مسکونی خالی و در دی‌ماه اطلاعات ۴۰ هزار واحد مسکونی دیگر یعنی در مجموع اطلاعات ۵۹ هزار خانه خالی در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار گرفت.

مسئول شناسایی خانه های خالی وزارت راه و شهرسازی است

 همچنين  طبق  آخرین آمارهای که هادی سبحانیان  رئیس سازمان امور مالیاتی کشور  اعلام کرده  است  شناسایی به‌هنگام و دقیق خانه های خالی، موجب اجرای دقیق قانون مالیات خانه های خالی می شود و سازمان امور مالیاتی مسئول شناسایی خانه‌های خالی نیست، زیرا نه ابزار و نه صلاحیت آن را دارد مسئول شناسایی خانه های خالی وزارت راه و شهرسازی و پس از آن، اعلام اسامی مالکان به سازمان امور مالیاتی است.

وی افزود: سازمان امور مالیاتی، پیامکی درباره تعداد خانه‌های خالی افراد ارسال نمی کند. ما اطلاعات خانه‌های خالی و خانه های لوکس از وزارت راه و شهرسازی می‌گیریم. ممکن است از طرف وزارت راه و شهرسازی پیامکی بیاید که مبتنی بر اطلاعات غلط باشد. در آن صورت متقاضیان می توانند در مراحل دادرسی مالیاتی اعتراض کنند و به طور مثال بگویند به موجب این مستندات من این تعداد واحد را در تملک ندارم. یکی از چالش‌هایی که در حوزه مالیات خانه‌های خالی با آن مواجهیم این است اطلاعاتی که برای مودی و سازمان امور مالیاتی ارسال می‌شود اطلاعات دقیقی نیست و ما را دچار چالش کرده است.

طبق اعلام وزارت راه و شهرسازی، پنج بانک بیشترین خانه خالی را دارند که وضعیت آنها از طریق این سازمان پیگیری می‌شود. بانک مسکن با هشت هزار خانه خالی، بانک سپه با ۲ هزار و ۶۰۰ خانه خالی، بانک ملت با ۵۸۳ خانه خالی، بانک صادرات با ۲۷۸ خانه خالی و بانک پاسارگاد ۱۸۱ خانه خالی، به‌ترتیب بیشترین خانه‌های خالی را دارند و بیمه ایران نیز ۱۷۸ واحد خالی از سکنه دارد.

براساس این گزارش حال با نزدیک شدن به روزهای  اجاره نشینی دولت باید تدابیر لازم را برای شناسایی و عرضه این خانه های خالی را در دستور کار خود قرار دهد تا بازار اجاره مسکن آرام تر از سال های گذشته شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • ۵۰ میلیارد تومان تنها جریمه خانه‌های لوکس و خالی طی ۱۱ ماه گذشته 
  • برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای کنسولگری ایران در قم
  • ترکیب تیم مسعود شجاعی برای دربی کوچک
  • کل پول قرارداد مربی استقلال رفت روی هوا! | خب الان چی بخورد؟
  • اتفاق غیرمنتظره در دربی اصفهان
  • حواشی دربی اصفهان در روزی که سپاهان از بحران فاصله گرفت +فیلم
  • حمایت استقلالی‌ها از آخرین احضارشده به کمیته اخلاق!
  • ۱۵ اردیبهشت؛ برگزاری سیزدهمین دوره جشنواره تیتر دانشجویی
  • احتمال برگزاری حساس‌ترین دربی تاریخ پایتخت!
  • مهدی هاشمی نسب ۵۰ میلیون تومان جریمه شد