Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی سال‌های اخیر تحرکات خزنده‌ای در عراق از سوی برخی عناصر وابسته به غرب در راستای قبح‌زدایی از عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی و تبلیغ این اقدام خائنانه و القای اینکه اگر چنین امری محقق شود، همه مشکلات عراق حل خواهد شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، خاطر نشان می‌شود دوم مهر 1400، در اقدامی جنجالی و در میان استقبال گسترده رسانه‌های رژیم صهیونیستی، کنفرانسی در راستای عادی سازی روابط با اشغالگران قدس در اربیل واقع در اقلیم کردستان عراق با حمایت یکی از  مهمترین موسسات آمریکایی متولی سازش و عادی سازی روابط میان رژیم اشغالگر و حکومتهای عربی برگزار شد، که گروهی از رهبران عشایر غرب عراق و برخی سران رژیم بعث سرنگون شده این کشور حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کنفرانس در حقیقت برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی اما تحت عنوان فریبنده و انحرافی «صلح و استرداد» برگزار شد و بانی اصلی آن موسسه صهیونیستی آمریکایی موسوم به ارتباطات صلح بود که مقر آن در نیویورک قرار دارد، این موسسه ماموریت پیشبرد روند عادی سازی روابط میان تل آویو و حکام عرب را برعهده دارد.

هر چند این کنفرانس با خرسندی امارات و حمایت نیروهای امنیتی اقلیم کردستان همراه بوده اما خشم و انزجار مردم و رهبران سیاسی و دینی عراق را به دنبال داشته است به طوری که دولت عراق با صدور بیانیه‌ای برگزاری این کنفرانس را «غیرقانونی» خواند و قاطعانه با آن مخالفت کرد.رهبران سیاسی و دینی عراق هم صریحا این گونه تحرکات را که در راستای عادی سازی روابط با اشغالگران قدس صورت گرفته محکوم کردند و خواستار برخورد قاطع با عوامل و برگزار کنندگان و شرکت کنندگان در این کنفرانس شدند،کنفرانسی که با استقبال و خوشحالی زاید الوصف صهیونیست‌ها روبرو شد.

موضعگیری قاطع و صریح دولت و رهبران سیاسی و دینی عراق و مخالفت قاطع ملت این کشور زمینه‌سازی طرف‌هایی را که به دنبال وارد کردن بغداد به محور سازشکاران خائن عرب هستند، با شکست همراه کرد. به طوری که دولت محلی اقلیم کردستان تلاش کرد خود را  از برگزاری این کنفرانس تبرئه کند و حتی طولی نگذشت که یکی از مهمترین افراد حاضر در این کنفرانس به نام وسام  الحردان با اذعان به اینکه فریب خورده از مردم عراق عذرخواهی کرد؛ الحردان خود را به عنوان یکی از سران گروه موسوم به شوراهای بیداری معرفی کرده است که از گروه‌های شبه نظامی اقلیت اهل سنت برای مبارزه با  تروریسم به شمار می‌روند. الحردان گفته بود او را فریب دادند، زیرا به وی گفته بودند که این کنفرانس با هدف دفاع از حقوق و مطالبات آوارگان عراقی برگزار می‌شود، اما در بیانیه‌ای از پیش تهیه شده، نام عادی سازی روابط با تل آویو را گنجانده بودند.

عذرخواهی این شخصیت مطرح و شماری دیگر از شخصیت‌های عشایر اهل سنت و اعتراف آنها به اینکه صهیونیست‌ها آنها را فریب داده‌اند، از توطئه بزرگ محور آمریکایی صهیونیستی ارتجاع عرب برای کشاندن بغداد به سمت محور سازشکاران حکایت می‌کند که البته موضعگیری قاطع مردمی و رسمی در مخالفت و محکومیت این کنفرانس، بانیان آن را در رسیدن به اهداف خود با شکست مفتضحانه‌ای روبرو کرد.

البته طی سال‌های اخیر تحرکات خزنده‌ای در راستای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی از سوی برخی شخصیت‌های دنباله‌رو محور آمریکایی صهیونیستی ارتجاع عرب صورت گرفته است که مهمترین آنها از سوی شخصی به «مثال الآلوسی» صورت گرفته که خبرهایی از سفرهای متعدد وی به فلسطین اشغالی منتشر شده بود.این فرد سازشکار مقیم اربیل در اقلیم کردستان عراق است.

این تحرکات در حالی است که ماده 201 قانون مجازات‌های عراق به صراحت تاکید می‌کند که هر کس برای صهیونیستم و دنباله‌های آن یعنی فراماسونی در عراق تبلیغ کند یا به آنها بپیوندد و یا از نظر مالی، فرهنگی و یا عملیاتی به این مسئله کمک کند، مجازاتش اعدام است.

هر چند بانیان کنفرانس اخیر به سبب موضعگیری صریح و قاطع مردم و رهبران سیاسی و دینی عراق در رسیدن به هدف اصلی خود یعنی تبلیغ عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی و قبح زدایی از آن و مقدمه سازی برای سوق دادن عراق به سمت آن ناکام ماندند، اما توطئه‌گران همچنان به این تحرکات خزنده خود ادامه خواهند داد و همین مسئله هوشیاری و آگاهی بیش از پیش ملت و رهبران سیاسی و دینی عراق را ضروری کرده است.

خبرگزاری تسنیم در این زمینه نظر سه نفر از علمای شیعی و اهل سنت عراق را جویا شده است که طی آن عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را مغایر با آموزه‌های دینی و قرآنی و اصول و شریعت اسلامی و مقررات و قوانین انسانی قلمداد کرده و بر مخالفت قاطع ملت عراق با هرگونه سازش با رژیم صهیونیستی تاکید کردند.

عادی‌سازی روابط با صهیونیست‌ها خیانت و بر خلاف شریعت اسلام است

در این زمینه شیخ «عامر البیاتی» سخنگوی رسمی دار الفتوای عراق و یکی از علمای اهل سنت این کشور به تسنیم می‌گوید: موضع شریعت اسلامی و مسلمانان پایبند به شریعت اسلامی و راه آن، در خصوص عادی سازی روابط با صهیونیستهای جنایتکار کاملا روشن است، درباره عادی سازی روابط به مدافعان آن و کسانی که برای این خیانت مسابقه گذاشته‌اند، باید گفت که موضع و رفتار آنها بر خلاف شریعت اسلام است.

وی افزود: نباید به بزک کردن این اقدام شرم آور توجه کرد.همه مسلمانانی که به شریعت اسلام پایبند هستند، با عادی سازی روابط با دشمن مخالف هستند. عادی سازی روابط به شریعت و کرامت اسلامی و انسانی خدشه وارد می‌کند.

البیاتی ادامه داد : ما باید به این مسئله از تمام جوانب و ابعاد نگاه کنیم.آیا اینکه عادی سازی با صهیونیست‌هایی که سرزمین مسلمانان را اشغال کرده‌اند، مبتنی بر منطق و شرافت است؟سرزمین فلسطین که قبله نخست و دومین حرمین شریفین است.

وی خطاب به سازشکاران عرب گفت ای افراد گمراه چگونه به خود اجازه می‌دهید که روابط خود را با اسرائیل عادی کنید، آیا می‌دانید عادی سازی چیست؟ آیا شروطی را که صهیونیست‌ها بر شما تحمیل می‌کنند،می‌دانید؟ و شما با شتاب به سمت آنها می‌روید تا در آغوش آنها قرار بگیرید.در آغوش این جنایتکارانی که فرزندان و جوانان و زنان و سالخوردگان ما را در سرزمین فلسطین اشغالی به قتل می‌رسانند.

البیاتی تصریح کرد: مسلمانان، عادی سازی روابط با اسرائیل را نمی‌پذیرند. عادی سازی روابط با صهیونیست‌ها، خیانت و زیر پا گذاشتن شریعت اسلامی است.حاکمان سازشکار عرب تنها نماینده خودشان هستند و نماینده مردم نیستند و از خداوند مسئلت دارم همه ما را حول کلمه لا اله الا الله و شریعت الهی ثابت قدم بگرداند.

هشدار درباره پروژه نفوذ و تحرکات خزنده برای پیشبرد عادی‌سازی

شیخ «فرحان الساعدی» از علمای شیعی عراق هم در گفتگو با خبرنگار تسنیم تاکید می‌کند که عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، تسلیم در برابر دشمن است، حتی اگر خیانتکاران عرب اینگونه به دروغ القا کنند که به دنبال عادی سازی روابط با اسرائیل نیستند.

وی افزود: همواره برخی رسانه‌ها در کشورهای عربی تهدیدهایی را علیه برخی کشورهای اسلامی مطرح می کنند مبنی بر اینکه اسرائیل از آنها راضی نیست، باید به آنها گفت که اسرائیل دولتی نیست که سرنوشت جهان را تعیین کند، اسرائیل این نکته را درک می‌کند که رو به زوال و نابودی است و مقابله و مخالفت با این رژیم تنها به خاطر به فلسطین نیست بلکه به خاطر پروژه این رژیم برای سلطه بر جهان بر اساس پروژه توراتی است که ما نشانه‌های فروپاشی اخلاق جهانی را مشاهده می‌کنیم، علت آن، توطئه برخی طرف‌های مشخص است.

الساعدی با بیان اینکه سازشکاران به هیچ یک از وعده‌هایی که به آنها در قبال عادی کردن روابط با رژیم صهیونیستی داده می‌شود، دست نخواهند یافت؛ عادی سازی را تسلیم در برابر صهیونیست‌ها خواند و اظهار داشت: کسی که می‌خواهد تسلیم شود، به هیچ یک از وعده‌هایی که به آن داده شده، دست نخواهد یافت، همانطور که اتحاد جماهیر شوروی سابق به هیچ یک از وعده‌هایی که به آن داده شد، دست نیافت. سازشکاران هم به هیچ یک از وعده‌هایی که به آنها در مقابل عادی سازی روابط داده می‌شود،دست نخواهند یافت، بلکه برعکس، رژیم‌هایی که به آنها وعده ثبات(حکومتی و نظام در صورت عادی سازی روابط با اشغالگران) داده می شود، به هرج و مرج بیشتری خواهند رسید.

وی خاطر نشان کرد: طرف‌هایی که به دنبال سازش و عادی سازی روابط هستند به آرامی و سکوت در حال رخنه در پیکره عراق هستند و باید با آنها مقابله کرد، زیرا در غیر این صورت، کشور را به سمت از هم گسستگی و هرج و مرج بیشتر سوق می‌دهند و در نهایت کسانی که روابط خود را عادی کنند به هیچ یک از وعده‌هایی که به آنها داده شده، دست نخواهند یافت.

الساعدی تصریح کرد: اینکه ادعا می‌شود که کشورهایی که روابط خود را عادی کرده‌اند، وضعیت باثباتی دارند، این دروغ بزرگ است، بلکه بر عکس باید گفت کشورهایی که تسلیم شده‌اند، از هم فروپاشیده‌اند، اما کشورهایی که با دشمن مقابله می‌کنند، هر چند به شکل ساده و مخالفت با دشمن، چه بسا می‌توانند به قدرت برای مقابله با پروژه خطرنا‌ک‌تر دست یابند که پس از عادی سازی روابط دنبال خواهد شد، اینکه این سازشکاران به نوکران و مزدوران پروژه امپریالیستی استکباری صهیونیستی در جهان و تمجیدکننده دشمن تبدیل شوند.

مسلمانان از ایران به عنوان حامی اصلی ملت فلسطن الگو بگیرند

شیخ «نزار عبید الجمیلی» از علمای اهل سنت عراق هم به خبرنگار تسنیم می‌گوید: موضوع عادی سازی روابط با اسرائیل، هرگز پذیرفتنی نیست و بر خلاف شرع اسلام است. ما در گذر تاریخ می‌بینیم که همه مسلمانان، با عادی سازی روابط با اسرائیل بر اساس کلام الهی در قرآن کریم مخالفت می‌کنند که می‌فرماید : «وَلَن تَرضىٰ عَنكَ الیَهودُ وَلَا النَّصارىٰ حَتّىٰ تَتَّبِعَ مِلَّتَهُم ۗ قُل إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الهُدىٰ ۗ وَلَئِنِ اتَّبَعتَ أَهواءَهُم بَعدَ الَّذی جاءَكَ مِنَ العِلمِ ۙ ما لَكَ مِنَ اللَّهِ مِن وَلِیٍّ وَلا نَصیرٍ» هرگز یهود و نصاری از تو راضی نخواهند شد، (تا به طور کامل، تسلیم خواسته‌های آنها شوی، و) از آیین (تحریف یافته) آنان، پیروی کنی. بگو: «هدایت، تنها هدایت الهی است!» و اگر از هوی و هوس‌های آنان پیروی کنی، بعد از آنکه آگاه شده‌ای، هیچ سرپرست و یاوری از سوی خدا برای تو نخواهد بود.(سوره بقره آیه120)

وی خاطر نشان کرد: ما بر همین اساس اعلام می‌کنیم که عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، جنایتی بزرگ است، و نباید روابط را با دشمنی عادی کنیم که اراضی عربی و قبله نخست مسلمانان را اشغال و غصب کرده است، به همین سبب ما از مسلمانان در هر نقطه‌ای درخواست می‌کنیم تا به مقابله با کسانی بپردازند که روابط خود را با دشمن عادی می‌کنند و این کار(مخالفت با سازشکاران) را از طریق شبکه‌های ارتباط اجتماعی یا همانند جمهوری اسلامی ایران انجام دهند که باید از آن تشکر کرد، چرا که از مسئله فلسطین در همه زمینه‌ها حمایت کرده است، ما خواهان قرار گرفتن جمهوری اسلامی ایران به عنوان الگو برای دفاع از سرزمین فلسطین هستیم.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی عادی سازی روابط با اسرائیل رهبران سیاسی و دینی عراق روابط خود هایی که به آنها اقلیم کردستان شریعت اسلامی تحرکات خزنده شریعت اسلام صهیونیست ها اهل سنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۴۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عمق وابستگی نظامی- امنیتی رژیم صهیونیستی به آمریکا چقدر است؟

یکی از مهم‌ترین دلایل بقای رژیم صهیونیستی در محیط پرآشوب و مسلمان‌نشین غرب‌آسیا، کمک‌های مستمر دولت‌های غربی به تل‌آویو بوده است. در فضای جنگ سرد، صهیونیست‌ها با قرار گرفتن در بلوک غرب سعی کردند خود را متحد طبیعی، شرقی‌ترین مکان غرب و حافظ منافع کشور‌های حوزه یوروآتلانتیک به تصویر بکشند.

شاید مهم‌ترین جلوه دوران یاد شده حمله هماهنگ فرانسه، انگلیس و رژیم صهیونیستی به مصر در اواخر سال ۱۹۵۶ میلادی باشد. در آن زمان جمال عبدالناصر، رئیس‌جمهور فقید مصر با الگو گرفتن از محمد مصدق، پرچمدار ملی‌شدن صنعت نفت ایران، تصمیم گرفت کانال سوئز راملی اعلام ودست کشور‌های خارجی راازمنطقه کوتاه کند. واکنش تند رژیم صهیونیستی به این تصمیم، حمله و در نهایت عقب‌نشینی از قلب جهان عرب به‌خوبی نشان‌دهنده جایگاه این رژیم جعلی میان دولت‌های غربی بود. حال پس از گذشت سال‌ها باردیگرنبرد طوفان‌الاقصی یادآوروابستگی متقابل سردمداران رژیم صهیونیستی واعضای گروه هفت به یکدیگراست.
 
خطا‌های پی درپی نتانیاهو
«بی‌بی» به‌دلیل افزایش انتقادات بین‌المللی و داخلی و تداوم جنگ غزه، آزاد نکردن اسیران و برنامه‌ریزی برای حمله به رفح در وضعیت بسیار دشواری قرار گرفته است و برای خروج از بحران تصمیم گرفت با حمله تروریستی به ساختمان کنسولی سفارت ایران در دمشق و ترور جمعی از مستشاران نیروی قدس، ایران را به واکنش مستقیم مجبور و به این وسیله زمینه برخورد میان محور مقاومت و سنتکام را فراهم کند. در حالی که دولتمردان و رسانه‌های صهیونیستی از تغییر معادله با تهران و اراده جدی برای درگیری مستقیم با ایران صحبت به میان می‌آوردند، دو متغیر حمله گسترده موشکی ــ پهپادی ایران در جریان عملیات «وعده صادق» و همراهی نکردن بسیاری از دولت‌های غربی با رژیم صهیونیستی برای تشکیل ائتلاف نظامی، سبب شد تل‌آویو یک گام عقب‌نشینی کند و با طراحی عملیاتی محدود در داخل خاک ایران، خود را از معرکه خودخواسته کنار بکشد.
 
بی‌اعتمادی در دوران جدید
تنها دقایقی پس از حمله مشروع سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به اهداف نظامی در قلب سرزمین‌های اشغالی، جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تماس گرفت. به گزارش رسانه‌های غربی، با آن‌که بایدن از نتانیاهو خواست از افزایش تنش با ایران خودداری کند، اما ظاهرا در گفتگو میان لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا و یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، طرف آمریکایی از تل‌آویو خواست واشنگتن در جریان حمله به ایران قرار بگیرد. کمی بعد ویلیام برنز، رئیس سازمان سیا با لحنی بی‌سابقه مدعی شد پاسخ ارتش صهیونیستی بدون اطلاع آمریکا و سایر شرکای این کشور با شکست مواجه خواهد شد. 

استفاده از چنین ادبیاتی علاوه بر نشان دادن عمق وابستگی رژیم صهیونیستی به واشنگتن، شاید به نوعی بازتاب افزایش بی‌اعتمادی میان سران واشنگتن و تل‌آویو در دوران جدید باشد. به گزارش دیلی‌تلگراف، مقام‌های صهیونیست به همتایان آمریکایی خود اطلاع داده بودند احتمالا تا عید پسح (۳۰ آوریل) اقدامی جدی علیه ایران انجام دهند، اما تنها کمتر از ۲۴ ساعت، یعنی بامداد جمعه نوزدهم آوریل اخباری منتشر شد که گمانه‌زنی‌ها از دست داشتن این رژیم (مستقیم یا غیرمستقیم) در حمله محدود به هدف نظامی در اصفهان حکایت داشت.
 
نگرانی اسرائیل از تغییر نگاه آمریکا
آمریکا برای مقابله با تهدید روز‌افزون روسیه و چین علیه هژمونی آمریکایی قصد دارد نقطه تمرکز خود را از غرب آسیا بردارد و به سمت حوزه اقیانوس هند ــ اقیانوس آرام نقل مکان کند. در نگاه دولتمردان آمریکایی، ایجاد بلوک واحد عربی ــ عبری در قالب پروژه «آی‌مک» و سازوکارامنیتی النقب به واشنگتن امکان می‌دهد نظم غرب‌آسیا را بار دیگر بر مبنای منافع خود بازتعریف کند، اما در نگاه کشور‌های عربی ورژیم صهیونیستی، تغییر نوع حضور آمریکا در منطقه به معنای به خطر افتادن منافع آن برابر ایران و محور مقاومت خواهد بود. بر همین اساس برخی تحلیلگران معتقدند، رژیم صهیونیستی به‌دنبال آن است پیش از افزایش تمرکز آمریکا بر مهار چین، زمینه افزایش تنش میان تهران و واشنگتن را فراهم کند و با هزینه دولت‌های غربی تهدید ایران را از بین ببرد. سلسله تحولات امنیتی سال۲۰۲۰میلادی که درنهایت به شهادت سردارحاج قاسم سلیمانی منجر شد، نشان‌دهنده برنامه‌ریزی بی‌بی و نئوکان‌های آمریکایی برای فریب دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا و وارد کردن تهران و واشنگتن به جنگی گسترده بود.
 
وابستگی کامل تل‌آویو به غرب
برخلاف لفاظی‌های سیاسی و عملیات روانی رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران، رخداد‌های میدانی حاکی از وابستگی کامل تل‌آویو به واشنگتن، پاریس و لندن است. کمک‌های نظامی ــ اطلاعاتی آمریکا و تروئیکای اروپایی به رژیم صهیونیستی تنها دقایقی پس از عملیات طوفان‌الاقصی یا کمک سامانه‌های پدافندی کشور‌های نام برده به صهیونیست‌ها هنگام حمله موشکی ــ پهپادی ایران نشان‌دهنده عمق وابستگی پدافندی تل‌آویو به کمک‌های غرب است.

 پایان افسانه‌
میزان آسیب‌پذیری رژیم صهیونیستی در برابر تهدیدات بیرونی به قدری قابل‌توجه است که قطع کمک‌های غرب به تل‌آویو را می‌توان به مثابه پایان افسانه دیوار آهنین رژیم صهیونیستی دانست. به عبارت دیگر، فقدان عمق راهبردی و جغرافیای کوچک رژیم صهیونیستی موضوعی نیست که با تجهیزات پیشرفته نظامی جبران شود و در برابر تهدیدات ژئوپلیتیکی بسیار آسیب‌پذیر است. با آن‌که در ۳۰ سال اخیر رژیم صهیونیستی در فرصت‌های مختلف سعی کرده است ایران را تهدید به حمله مستقیم نظامی کند، اما جمهوری اسلامی برای نخستین‌بار با بیش از ۳۰۰ پرتابه اهداف نظامی ــ اطلاعاتی را در خاک فلسطین و جولان اشغالی هدف قرار داد.

 با وجود برخورداری رژیم صهیونیستی از سامانه‌های پدافندی گنبد آهنین، فلاخن داوود و کمان ــ ۳، عملیات وعده صادق نشان داد تا چه اندازه رژیم صهیونیستی وابسته به چتر پدافندی آمریکا و کشور‌های عربی است. حال رژیمی چنین سست و وابسته قصد داشت با کشاندن آمریکا به معرکه جنگ با ایران زمینه احیای موازنه به نفع خود را فراهم آورد، اما بی‌تمایلی واشنگتن برای تغییر نقطه تمرکز از اوکراین ــ تایوان از سویی و نگرانی نسبت به افزایش قیمت جهانی انرژی و تورم ناشی از آن (در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا) از سوی دیگر سبب شد طرح نتانیاهو با بن‌بست مواجه شود.

منبع: روزنامه جام جم

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • بلینکن بزودی در عربستان؛ تداوم تلاش آمریکا برای رویای عادی سازی روابط اسرائیل با ریاض
  • مهمترین دستاورد طوفان الاقصی توقف عادی سازی روابط کشور‌ها با اسرائیل است
  • تل آویو: گور‌های جمعی را ما ایجاد نکردیم!
  • توقف عادی سازی روابط کشور‌ها با اسرائیل، مهمترین دستاورد طوفان الاقصی
  • پیام حزب‌الله به تل‌آویو با سرنگونی ۵ پهپاد رژیم صهیونیستی
  • پیام‌های حزب‌الله به تل‌آویو با سرنگونی ۵ پهپاد رژیم صهیونیستی
  • مطالبات علمای شیعه از حکومت سرپرست افغانستان
  • اذعان بنی گانتز به ناکامی تل آویو در جنگ غزه
  • حمله‌های حزب‌الله نفس تل‌آویو را برید
  • عمق وابستگی نظامی- امنیتی رژیم صهیونیستی به آمریکا چقدر است؟