Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حجت‌الاسلام سید سجاد کاراکوش، رئیس اتحادیه علمای شیعه ترکیه (جابر) و هیأت همراه در جریان سفر به کشورمان ضمن حضور در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور، رئیس این سازمان دیدار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور در سخنانی، با تأکید بر شکل گیری همدلی و وحدت در میان تمام مسلمانان گفت: در هر ملتی وحدت و همبستگی مردم موجد تلاش مشترک برای دستیابی به اهداف ملی و مانع وقوع طغیان‌ها و کینه‌توزی‌ها می‌شود.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با اشاره به سابقه تمدنی ترکیه در تاریخ اسلام و اقدامات اثربخش مسجد زینبیه استانبول اظهار کرد: فعالیت‌های اجتماعی زینبیه که بر محور مسجد انجام می‌شود، نقش تأثیرگذاری در توسعه فرهنگ و تمدن اسلامی دارد که تحسین برانگیز است.

وی مسجدسازی را سرمایه ارزشمند جهان اسلام خواند و گفت: یکی دیگر از اقدامات شایسته و حرکت هوشمندانه مسجد زینبیه استانبول، مسجدسازی است که باید نسبت به آن سرمایه‌گذاری بیشتری شود.

مهارت افزایی دانشجویان و نخبگان دانشگاهی

محمدمهدی ایمانی‌پور با تأکید بر تبیین و انتقال فرهنگ دینی با ادبیات امروزی به نسل جوان گفت: ارائه دانش و ادبیات روز به جوانان و نخبگان علمی ترکیه، آنان را در اتخاذ گام‌های بلند و اساسی به سوی آینده یاری خواهد کرد. پس باید سعی شود با علم، دانش و ادبیات روز حرکت کرد.

وی همچنین، با اشاره به نقش فضای مجازی در جذب جوانان و ایجاد ارتباط و تعامل جدی با کاربران و مخاطبان تأکید کرد: رسانه و فضای مجازی نقش تعیین کننده‌ای در فرهنگ سازی در سطح جوامع به ویژه نسل جوان دارد که لازم است مسجد زینبیه استانبول در استفاه از آن با نگاه دینی، عنایت جدی داشته باشد و با ارتقای مهارت‌های اجتماعی و دانش روز، فاصله خود را با جوانان کمتر کند.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ادامه سخنانش، انقلاب اسلامی را یک جریان زنده و پویا برشمرد و گفت: انقلاب اسلامى خصوصیات منحصر به فردى دارد که آن را از دیگر انقلاب‌هاى جهان، ممتاز مى‌سازد. در واقع، یک ضرورت بود براى اسلام، یک نیاز بود براى مسلمانان و سنت الهى بود براى حفظ دین.

وی با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی متعلق به همه آزاد اندیشان جهان است، مطرح کرد: عصر جدید مسلمانان بعد از شکل گیری انقلاب اسلامی آغاز شد و به تعبیر مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب هستیم که تفاوتش با گام اول این است که باید هوشمندانه‌تر گام برداریم چراکه زمینه ساز تحقق شکل جدیدی از تمدن اسلامی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور بر مهارت افزایی دانشجویان و نخبگان دانشگاهی تأکید کرد و گفت: بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی زمینه‌ ساز خودسازی قشر جوان به ویژه دانشجویان و نخبگان دانشگاهی است و ما با هم فکری می‌توانیم در این مسیر، نقش بسزایی داشته باشیم.

وی با تأکید بر توسعه و تقویت همکاری‌های دانشگاهی بین دو کشور، آمادگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی را برای همکاری در برگزاری دوره‌های دانش‌افزایی ویژه دانشجویان و جامعه علمی ترکیه به خصوص جوانان زینبیه اعلام کرد.

تأکید بر معرفی فرهنگ و ادب ایرانی ـ اسلامی به جهانیان

حجت‌الاسلام سید سجاد کاراکوش، رئیس اتحادیه علمای شیعه ترکیه (جابر) نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از فعالیت این اتحادیه، گفت: حدود 10 سال پیش این اتحادیه توسط جمعی از علمای شیعه ترکیه به صورت انجمن تشکیل شد. این اتحادیه با جدیت خود، مساجد بسیاری پیروان اهل بیت(ع) ساخته است که تعداد آن در شهرهای مختلف ترکیه به 50 مسجد می‌رسد.

وی افزود: اجرای فعالیت‌های علمی، آموزشی، دینی، قرآنی، پژوهشی و تبلیغی و همچنین، ترجمه و نشر و تألیف کتب در ترکیه از جمله فعالیت‌های این اتحادیه به شمار می‌رود.

حجت‌الاسلام کاراکوش با اشاره به رویکرد مسجد زینبیه استانبول گفت: تأسیس مسجد زینبیه استانبول با آن گستره و وسعت بزرگی، با امکانات مردمی دنبال شده است. فعالیت‌های دینی، فرهنگی و کمک‌های خیریه‌ای علمای ترکیه بر محور مسجد دنبال می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین مرادی‌دولت‌آبادی، معاون پذیرش و بین‌الملل مرکز آموزش‌های کوتاه مدت جامعةالمصطفی(ص) العالمیه به بیان گزارشی از فعالیت مسجد زینبیه استانبول و فعالیت‌های دینی، فرهنگی و کمک‌های خیریه‌ای علماء، حوزه نشر و ترجمه و تألیف پرداخت.

وی همچنین، خواستار همکاری و هم افزایی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای برگزاری دوره‌های کوتاه مدت آموزشی برای معرفی هرچه بیشتر فرهنگ و ادب ایرانی ـ اسلامی به جهانیان به صورت حضوری و غیرحضوری با مشارکت رایزنان فرهنگی ایران در خارج از کشور شد.

در ادامه این دیدار، ابوالحسن خلج منفرد، سرپرست معاونت توسعه روابط فرهنگی بین‌المللی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نکاتی را در خصوص راه‌های گسترش همکاری‌های دو کشور در زمینه‌های علمی و دانشگاهی، رسانه‌ای، اعطای بورس تحصیلی و تولیدات سینمایی بیان کرد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ایمانی پور سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی حجت الاسلام والمسلمین مسجد زینبیه استانبول ایمانی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۵۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به هویت ملی رمز موفقیت صداوسیما

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، پیمان جبلی در آیین تجلیل از برنامه‌سازان نوروز و ماه مبارک رمضان که در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد، رضایت و استقبال گسترده مردم عزیز از برنامه‌های رمضانی و نوروزی صدا و سیما و تقدیر رهبر آن معظم انقلاب را مایه افتخار رسانه ملی توصیف کرد.

جبلی با اشاره به اینکه که رسانه ملی در مدتی کوتاه دو مرتبه مورد تفقد و تحسین رهبری قرار گرفت، گفت: رسانه ملی دو رویداد را با سربلندی رقم زد، نخست اقدام بی سابقه در راه‌اندازی ۲۰۰ کانال انتخاباتی و دوم ویژه‌برنامه‌های ایام نوروز و رمضان که تلاش کردیم در تراز رسانه محبوب مردم، ایفای نقش کنیم و درنتیجه آن، رسانه ملی هم مورد توجه مردم و هم مورد عنایت رهبر معظم انقلاب قرار گرفت.

وی افزود: بررسی میزان مخاطبان ما در دو مناسبت ویژه امسال امیدبخش بود و به‌مثابه تلنگری برای مدیران، برنامه‌سازان، هنرمندان و حتی منتقدان است که جایگاه، نقش و موقعیت منحصربه‌فرد صداوسیما را جدی‌تر بگیرند. اینکه تک‌قسمت‌هایی از برخی برنامه‌های ما می‌توانند ده‌ها میلیون بار در فضای مجازی دیده شوند، گواهی برهمین گفته است.

جبلی همچنین گفت: باید چهره‌ها، ستاره‌ها و عناصر درخشان رسانه‌ملی را قدر دانست. جایگاه هنرمندان برای تبیین مسئولیت‌های اجتماعی و نقش هدایتگری آنها برجسته است.

رئیس رسانه ملی از مشارکت نهاد‌ها و مؤسساتی، چون سازمان تبلیغات اسلامی، شهرداری و ... در ساخت برنامه‌ها به‌ویژه در این ایام قدردانی کرد و با اشاره به ویژگی‌های متفاوت برنامه‌سازی برای عید نوروز که با ایام ماه مبارک رمضان مقارن شده بود، اظهار کرد: با افتخار و با عزم و جدیت برنامه‌سازان و همکاران، میزان مخاطبان ما نسبت به سال گذشته ۱۶ درصد افزایش یافته بود. البته که رقابت سنگین در این زیست‌بوم، تغییر مصرف رسانه‌ای و ذائقه‌های مختلف، کار را سخت‌تر کرده است و تولید برنامه‌های کیفی باید در بالاترین سطح اتفاق بیفتد تا مخاطب ماندگار باشد.

جبلی تأکید کرد که بر تحول در رسانه ملی پافشاری می‌کنیم، نه یک قدم کوتاه آمدیم و نه یک قدم کوتاه خواهیم آمد.

وی گفت: سندتحول، میثاق‌نامه دوره مدیریتی جدید است و با قاطعیت دنبال خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه پرچم تحول ما دو رنگ دارد؛ «هویت» و «عدالت»، عنوان کرد: سبک زندگی ایرانی اسلامی، فرهنگ و ادبیات و شعر، باور‌ها و اعتقادات عمیق و راسخ دینی، اقوام متنوع ایرانی، پاره فرهنگ‌ها و آداب و رسوم شیرین مناطق مختلف کشورمان، لهجه‌ها و سنتها، باور به قرآن و ائمه (ع)، احساس تعلق امتی و تاثیر گذاری جهانی، انقلاب اسلامی و شهدا و هنر انقلاب و... عناصر هویتی ما هستند و از همین رهگذر، مصمم بودیم در برنامه‌های مختلف به‌خوبی به این عناصر توجه کنیم.

رئیس رسانه ملی اضافه کرد: پرداختن تام‌وتمام به عناصر هویت ایرانی سرلوحه اقدامات ما در حوزه هویت محوری است و به‌عنوان نمونه، اگر به شعر می‌پردازیم برای آن است که از هویت قومی و ملی‌مان غفلت نکنیم. همچنین بر خودمان فرض می‌دانیم که اگر به گوشه‌ای از خاک ایران توجه می‌کنیم، از گوشه دیگر غافل نشویم. همچنین توجه به قرآن و عترت و معارف اسلامی جزئی مهم از هویت ایرانیان است که در برنامه‌های موفق قرآنی و آئینی به آن توجه شد.  

جبلی با اشاره به اینکه افتخار ما این است که رسانه ملی در این دوره با برنامه‌های قرآنی و اعتقادی موفق و فاخر شناخته می‌شود گفت: قرآن حجت را بر ما تمام کرد چرا که با برنامه ریزی مناسب و توجه همزمان به محتوا و رویکرد و سازوکار رسانه ملی موفق شد برنامه‌ای قرآنی را در شمار پرمخاطب‌ترین و محبوب‌ترین برنامه‌ها قرار دهد.

رئیس رسانه ملی همچنین با اشاره به بازدید‌های چند صد میلیونی محتوا‌های تولیدی رسانه ملی در فضای مجازی گفت: این که گمان کنیم عصر تلویزیون به سر آمده است درست نیست و اگر ما پرچم هویت و عدالت را برافراشته نگه داریم و همزمان به محتوا و قالب جذاب توجه کنیم، می‌توانیم جلوتر از همه رقبای دیگر بایستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت از تشکل‌های مردم پایه فرهنگی هنری در مازندران
  • لحظه زلزله مهیب ترکیه؛ کنده شدن مناره مسجد
  • کنده شدن مناره مسجد پس از زلزله نسبتا شدید جدید در ترکیه | تصویر
  • چهره هنر انقلاب سال ۱۴۰۲ انتخاب
  • توجه به هویت ملی رمز موفقیت صداوسیما
  • مرکز تخصصی تئاتر مساجد در مازندران رونمایی شد
  • چهره هنر انقلاب سال ۱۴۰۲ انتخاب شد
  • فرهنگ ایثار و شهادت داشته اصلی نیروهای مسلح ایران است
  • ارتش سبب اقتدار ایران اسلامی و مسلمانان شده است
  • «وعده صادق» آغاز و طلیعه‌ راهبرد جدید جمهوری اسلامی ایران است