Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2025-04-21@20:17:11 GMT

خارجی‌های استقلال غیرقانونی‌اند؟

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۴۹۴۸۲

خارجی‌های استقلال غیرقانونی‌اند؟

آفتاب‌‌نیوز :

ایزد سیف‌الله‌پور مدیر نساجی درباره بازیکنان خارجی استقلال ادعا کرد: اگر قرار به شکایت باشد، ابتدا باید شکایت ما بررسی شود. اولین شکایت از سوی ما بود. حق باشگاه نساجی بیشتر است.

وی افزود: براساس نظر سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال که اعلام کرده بود اگر خارجی‌های استقلال بازی کنند غیرقانونی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدوارم حق ما را بدهند. درباره بازیکن گابنی گل گهر هم فکر نکنم غیرقانونی باشد.

منبع: خبرآنلاین

منبع: آفتاب

کلیدواژه: باشگاه استقلال باشگاه نساجی مازندران تیم فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۹۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از کسانی که در بازی با استقلال به من فحش دادند، نمی‌گذرم/ حتی گروهبان هم نیستند ولی لقب ژنرال دارند/ قلعه نویی: مرگ را به چشم دیدم، شکایت می‌کنم

به گزارش خبر ورزشی، پس از اتفاقاتی که در جریان بازی استقلال- سایپا اواخر فروردین سال ۱۳۸۸ به وقوع پیوست، محمد مایلی کهن که در آن مقطع به صورت همزمان هدایت تیم ملی و سایپا را بر عهده داشت، وارد جنگ با امیر قلعه نویی شد

از سوی دیگر، در همان مقطع با وجود اینکه حاجی مایلی به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شده بود، امیررضا واعظی آشتیانی مدیرعامل وقت باشگاه استقلال ادعای بزرگی را مطرح کرد و گفت هنگامی که استقلال برای جدال با ام صلال راهی قطر شده بود، مهدی تاج به نمایندگی از فدراسیون فوتبال با امیر تماس گرفته و پیشنهاد هدایت تیم ملی را به او داده است! همین حرف برای عصبانی شدن سرمربی وقت تیم ملی  و توفان او کافی بود.

از فحاش‌های بازی استقلال نمی‌گذرم

محمد مایلی کهن طی مصاحبه ای تلویزیونی و بیانیه‌ای که ۳۱ فروردین سال ۱۳۸۸ در خبر ورزشی نیز منتشر شد، به انتقاد از شرایط پرداخت گفت:

مگر من زن و بچه ندارم؟ شما (منظور مایلی کهن جهانگیر کوثری مجری برنامه ورزش از نگاه دو بود) در مورد استرس آقای ایکس صحبت کردید اما چرا نمی‌گویید ایشان با رفتار خود تماشاگران را تحریک می‌کرد و نتیجه آن فحاشی به من بود؟ از تمام کسانی که آن روز فحاشی کردند نه در این دنیا و نه در آن دنیا نمی‌گذرم.

حاجی مایلی همچنین در بیانیه‌ای که ۳۱ فروردین قسمتی از آن را منتشر کردیم، ادامه داد: “مردم عزیز، قهرمان و دوست داشتنی ایران سربلند و همیشه جاوید! پس از بازی شرافتمندانه‌ای که تیم سایپا برابر رقیب خود انجام داد، متاسفانه هم هنگام مسابقه و هم طی روزهای اخیر مورد هجوم ناجوانمردانه‌ترین الفاظ در میدان مسابقه و بیرون از آن قرار گرفته که انجام آن تنها از شعبان بی‌مخ ها و نوچه‌هایشان برمی‌آمد و هرچه که خود و نوچه‌هایشان لایق آن هستند را با سیاهنمایی به این و آن نسبت دادند تا شاید بتوانند ضعف‌های فنی خود را به نوعی پنهان کرده و لاپوشانی کنند. این آقایان عوام فریب، کل یوم حتی فاقد مدرک تحصیلی برای گروهبان قندعلی شدن هستند اما لقب ژنرال را یدک می‌کشند.

 قلعه نویی: مرگم را به چشم دیدم،گذشت نمی کنم

بیانیه مایلی کهن با واکنش امیر قلعه نویی همراه شد. سرمربی وقت استقلال با تاکید بر اینکه کار را از طریق دادسرا دنبال کرده و از شکایت خود نخواهد گذشت، همان ۳۱ فروردین ۸۸ مدعی شد بابت تهمت‌هایی که در آن مقطع شنیده بود، مرگ خود را به چشم دید و قطعا از این مورد نمی گذرد.

بیشتر بخوانید:درگیری محمد مایلی کهن با امیر قلعه نویی/ پروژه برکناری سرمربی تیم ملی استارت خورد/ جلوی چشم فرزندم به من فحاشی کردند

دیگر خبرها

  • شکایت سازمان حقوق بشری از دولت ترامپ به دلیل لغو غیرقانونی روادید دانشجویان
  • رسیدگی فوری به تجمع غیرقانونی اتباع خارجی در یکی از تالارهای ری
  • پشت پرده ماجرای بدهی استقلال برای خرید این پدیده نوظهور
  • هاروارد: دولت درخواست‌های غیرقانونی خود را دو برابر کرده است
  • از کسانی که در بازی با استقلال به من فحش دادند، نمی‌گذرم/ حتی گروهبان هم نیستند ولی لقب ژنرال دارند/ قلعه نویی: مرگ را به چشم دیدم، شکایت می‌کنم
  • استقلال از لبه ی حذف نجات یافت؛نساجی در آستانه ی سقوط
  • سرنوشت آبی ها در دست مازندرانی ها!
  • شکایت مدیرعامل استقلال از سرمربی تیم ملی خبرساز شد + سندی از ۱۲ سال پیش در چنین روزی!
  • شکایت مدیرعامل استقلال از سرمربی تیم ملی!
  • شکایت مدیرعامل استقلال از سرمربی تیم ملی!/ این آقا به من توهین می‌کند ولی رییس فدراسیون تماشاگر است!