Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: تغییر تیم مدیریتی صندوق ذخیره فرهنگیان در دستور کار وزیر آموزش و پرورش است. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از  اراک،علی‌اکبر کریمی صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به دیدار با وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: در این دیدار مهم‌ترین مسائل و مشکلات آموزش و پرورش استان به‌ویژه در شهرستان‌های اراک، خنداب و کمیجان مطرح شد، نخستین و مهم‌ترین موضوع، کمبود شدید نیروی مدارس استان به‌ویژه در اراک و ساوه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امسال حدود 800 نفر بازنشسته داشتیم درحالی که کل نیروهایی که جدید جذب شده‌اند و نیروهایی که تحت عناوین مختلف از جمله نیروهای بازنشسته‌ مجدد به کارگیری شده‌، نیروهای خرید خدمات آموزشی، سرباز معلم، حق‌التدریس و غیره فعالیت داشته‌اند تنها توانسته‌اند جایگزین نیروهای بازنشسته را تامین کنند.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بنابراین همواره کمبود نیروی آموزشی موجود در استان به قوت خود باقی است و به لحاظ نسبی کمبود نیروی آموزشی در استان مرکزی نسبت به خیلی از استان‌های پرجمعیت و بزرگتر بیشتر است.

کریمی بیان کرد: به همین سبب به دنبال نامه‌ بنده به وزیر آموزش و پرورش، وزیر تاکید کرد که این وضعیت مورد بررسی دقیق قرار گیرد و پیش‌بینی لازم برای استخدام‌های آینده انجام شود تا  سهمیه بیشتری به استان به‌ویژه شهرستان اراک بدهند تا این عقب‌افتادگی و کمبود جبران شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش: کمبود معلمان در مدارس استثنایی تا 1402 برطرف می‌شود‌در بحران کمبود معلم؛ 300 نفر برای جبران کمبود کارمند به مجلس منتقل شدند54 هزار ساعت کمبود معلم در استان قزوین / شهریه مدارس غیردولتی 30 درصد افزایش یافت

وی ادامه داد: موضوع دیگر مشکلات مالی آموزش و پرورش بود که در چند موضوع و عنوان، مسائل در نامه‌ای که به وزیر داده شد مطرح شدند، بحث هزینه ما به‌تفاوت تغییر صندوق نیروهای استثنایی که سبب ایجاد مشکل در بازنشستگی آنها شده، پرداخت سنوات ارفاقی فرزندان و همسران شهدا، پرداخت هزینه بیمه پایه جانبازان شاغل در آموزش و پرورش، پرداخت هزینه ماده 51 ایثارگران طی سال‌های 91 تا 94 که باقی مانده و انجام نشده و همچنین پرداخت اجاره بهای مدارس اوقافی استان که در مجموع 185 میلیارد ریال کسری را تشکیل می‌دهند هم در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش اعلام شد و وزیر به معاونت عالی وزارتخانه دستور داد که پیگیری لازم را انجام دهند و در پرداخت‌ها به استان اولویت داده شود.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: پیشنهادی بود که جمعی از فرهنگیان نخبه و فرهیخته استان در مورد اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در یک مجتمع آموزشی نمونه به عنوان پایلوت طرح را تهیه کرده‌اند، در این خصوص با وزیر صحبت و  مقرر شد وقت مبسوطی جداگانه اختصاص دهند تا در یک جلسه این طرح ارائه شود و در صورتی که به تایید برسد بتواند به شورای عالی آموزش و پرورش کشور ارائه شود و ما بتوانیم ان‌شاءالله نخستین مدرسه نمونه کشور را در استان مرکزی و شهر اراک برای محقق کردن اصول کلی پیش‌بینی شده در سند تحول بنیادین داشته باشیم.

کریمی افزود: همچنین با توجه به مسائل و مشکلاتی صندوق ذخیره فرهنگیان و پیگیری‌هایی که در گذشته در رابطه با تحقیق و تفحص از این صندوق و سوال از وزیر اسبق آموزش و پرورش در مجلس داشتیم، مسائل با وزیر جدید در میان گذاشته شد و تاکید کردند که تغییر در مدیریت صندوق در اسرع وقت انجام شود و در دستور کار وزیر هست که یک تیم مدیریتی توانمند، سالم و پاکدست بتواند در صندوق ذخیره فرهنگیان از حقوق حقه فرهنگیان کشور و مطالبات آنها دفاع کند تا این صندوق وضعیت مطلوب خود را افزایش دهد و شرایط مناسبی را برای فرهنگیان و خدماتی که از این صندوق دریافت می‌کنند داشته باشد.

انتهای پیام/712/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صندوق ذخیره فرهنگیان وزیر آموزش و پرورش خنداب و کمیجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۱۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویم آموزشی مدارس تغییر می‌کند

به گزارش تابناک - محمود امانی طهرانی در گفت‌وگو با ایرنا درباره تغییر زمان آغاز سال تحصیلی دانش‌آموزان اظهار کرد: یک طرح در مجلس شورای اسلامی برای اصلاح تقویم آموزشی تهیه شده بود که به شورای عالی آموزش و پرورش جهت بررسی ارجاع شد و در شورا اصلاحاتی روی این طرح به عمل آمد و سپس به مجلس بازگردانده شد.

وی افزود: این طرح در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصویب شد و هم اکنون در نوبت بررسی و تصویب در صحن علنی مجلس است.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش ادامه داد: در صورتی که این طرح به مصوبه مجلس تبدیل شود، مصوبه قبلی که زمان شروع و پایان سال تحصیلی را دقیقا معین کرده، ملقی می‌شود و اختیارات بیشتری به سطوح اجرایی با توجه شرایط مختلف در جغرافیا کشور داده می‌شود.

آغاز و پایان سال تحصیلی با شرایط آب و هوایی مناطق

امانی طهرانی در پاسخ به این پرسش که آیا این طرح در برگزاری امتحانات نهایی خلل ایجاد می‌کند یا خیر، گفت: امتحانات نهایی امری است که در یک برنامه واحد کشوری قابل ارائه است اما در بسیاری از مناطق می‌توانند طول سال تحصیلی خود را با مقداری برنامه ریزی بهتر با توجه به شرایط آب و هوایی خود تنظیم کنند.

در تشریح دلایل توجیهی این پیش نویس بیان شده که تقویم آموزشی مدارس دارای مولفه های مختلفی از جمله شروع و پایان فعالیت مدارس در روزهای سال، شروع و پایان فعالیت مدارس، ساعات شبانه روز و تعطیلات پیش بینی نشده است که اتخاذ تصمیمات متمرکز یکسان در مورد آن ها، مشکلات و مسائل متعددی را ایجاد می کند.بر همین اساس مرکز پژوهش های مجلس معتقد است که با توجه به گستردگی شرایط اقلیمی و جغرافیایی کشور، تهیه یک چارچوب کلان ملی برای تدوین تقویم آموزشی ملی و واگذاری بسیاری از اختیارات به شوراهای آموزش و پرورش استان، مناطق و مدارس بسیار ضروری است.

همچنین شفافیت در حدود اختیارات هر یک از مراجع سیاست گذار و تصمیم گیر در مورد تقویم آموزشی مدارس و تعیین حیطه اختیارات حوزه های ستادی آموزش و پرورش، شورای عالی آموزش و پرورش، استان و شورای آموزش و پرورش استان، منطقه و شورای آموزش و پرورش شهرستان و نهایتا مدرسه و شورای مدرسه، یکی دیگر از راهکارهای موثر بر ساماندهی و متناسب سازی زمان آموزش است که در دلایل توجیهی این پیش نویس مورد تاکید قرار گرفته است.

در ادامه دلایل توجهی پیش نویس مرکز پژوهش ها، ناهماهنگی تعطیلات مدارس با تعطیلات اولیا شاغل که سبب می شود عملا تعطیلات مدارس چندان مورد استفاده مدارس و اولیا قرار نگیرد هم مورد توجه قرار گرفته است. چرا که تعطیلی مدارس، هم زمان با فعالیت ادارات و مدارس در ایام نوروز تا حد زیادی سبب می شود بخش عمده ای تعطیلات نوروزی مدارس برای استفاده خانواده مفید واقع نشود و دانش آموزان به دلیل اشتغال والدین به خوبی از این تعطیلات استفاده نکنند. تعطیلات مدارس در روز پنجشنبه و فعالیت و سازمان ها در این روز سبب شد عملا هدف اصلی این طرح که ایجاد شرایطی برای حضور فرزندان در کنار خانواده است، محقق نشود.

 

دیگر خبرها

  • تقویم آموزشی مدارس تغییر می‌کند
  • فیش حقوقی بازنشستگان فرهنگی | دانلود سریع فیش حقوقی بازنشستگان فرهنگی + لینک ورود به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان my.medu.ir
  • دعوت از فرهنگیان فارس برای شرکت در رویداد ملی الف‌تا
  • ‌دعوت از فرهنگیان فارس برای شرکت در دومین رویداد ملی الف‌تا
  • توجه مجلس و دولت به ضروریات دانشگاه فرهنگیان
  • زیرساخت‌های آموزشی زبرخان به موازات جمعیت دانش‌آموزشی، پیشرفتی نداشته است
  • اجتماع خودجوش فرهنگیان در حمایت از اقدام انقلابی سپاه
  • تقدیر حمایت فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد از عملیات وعده صادق
  • دولت سیزدهم برای جبران کمبود معلم، برنامه‌های ویژه‌ای دارد
  • دولت سیزدهم برای جبران کمبود معلم، برنامه‌های ویژه‌ای دارد.