Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، پیش از این فرصت ثبت نام بیست و دومین دوره آزمون ارزشیابی دانش آموختگان داروسازی خارج از کشور در بازه زمانی ۶ تا ۱۰ آذر اعلام شده بود که به دلیل درخواست داوطلبان این فرصت تمدید شد.

متقاضیان بیست و دومین دوره آزمون ارزشیابی دانش آموختگان داروسازی خارج از کشور می توانند از ساعت ۱۲ روز سه شنبه ۱۶ آذر تا ساعت ۱۲ روز چهارشنبه ۱۷ آذر در آزمون ثبت نام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیست و دومین دوره آزمون ارزشیابی دانش آموختگان داروسازی خارج از کشور در روز پنجشنبه ۹ دی ماه ۱۴۰۰ طبق قوانین و مطابق برگزار خواهد شد.

داوطلبان پیش از نام نویسی اینترنتی برای شرکت در آزمون، باید نسبت به تشکیل پرونده در سامانه اینترنتی مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت به نشانی edd.behdasht.gov.ir اقدام کنند و فقط افرادی که توسط مرکز خدمات آموزشی معرفی شده باشند، واجد شرایط نام نویسی اینترنتی و شرکت در آزمون ارزشیابی هستند.

مدارک مورد نیاز برای تشکیل پرونده در مرکز خدمات آموزشی شامل تصاویر اسکن شده «مدارک تحصیلی دریافتی از دانشگاه محل تحصیل، شامل مدرک نهایی و ریز نمرات کلیه مقاطع تحصیلی که صحت صدور و تعلق آن، به تصدیق و تأیید و مهر و امضای شعبه امور دانشجویی نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در کشور مربوطه و تأیید وزارت امور خارجه در تهران رسیده باشد» است.

فارغ التحصیلان سال ۲۰۱۴ و پس از آن باید در سامانه mikhak.mfa.ir تشکیل پرونده داده و کد رهگیری دریافت کنند. تمام سوابق تحصیلی قبلی در ایران (مدرک پیش نیاز بر اساس مدرک اخذ شده در خارج از کشور، اعم از دکتری، فوق لیسانس، لیسانس، دیپلم، پیش دانشگاهی و ...) باید اسکن شوند.

دانش آموختگان باید درستی مدرک دیپلم/ پیش دانشگاهی خود را در سامانه emt.medu.ir استعلام کرده و حتما نام گیرنده استعلام را مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انتخاب کنند.

تصاویر اسکن شده شناسنامه، کارت ملی، کارت پایان خدمت یا معافیت (ویژه آقایان)، گذرنامه های جدید و زمان تحصیل، عکس ٣×٤ پرسنلی از دیگر مدارک مورد نیاز ثبت نام هستند.

در صورتی که مدرک دریافتی، فوق لیسانس و بالاتر باشد، ارائه پایان نامه تحصیلی به همراه تأییدیه و مهر دانشگاه محل تحصیل، خلاصه ای از رساله به زبان فارسی، رزومه یا CV فرد، مقالات منتشره و تمام فعالیت های پژوهشی الزامی است.

ارائه ترجمه رسمی تمام مدارک، چنانچه به زبانی غیر از انگلیسی باشند، الزامی است.

در صورت تکمیل بودن تمام مدارک مورد نیاز و تشکیل پرونده، دانش آموختگان باید آمادگی خود را جهت شرکت در آزمون به کارشناس ارزشیابی در مرکز خدمات آموزشی اعلام کنند تا نام آنها در لیست مرکز خدمات آموزشی ثبت شود. پس از آن دانش آموختگان باید در زمان تعیین شده، نسبت به نامنویسی اینترنتی در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی www.sanjeshp.ir اقدام کنند.

در صورت تکمیل نشدن مدارک و اتمام مهلت ثبت نام، مرکز سنجش آموزش پزشکی هیچ گونه مسئولیتی در قبال عدم امکان شرکت دانش آموختگان در آزمون را نخواهد داشت و آنان باید در آزمون های بعدی شرکت کنند.

داوطلبان باید هر یک از مدارک اعلام شده را اسکن کرده و از طریق پیوند مربوطه در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی www.sanjeshp.ir بارگذاری کنند. پس از ارسال مدارک، دکمه آغاز ثبت نام فعال می شود و با فشار دادن آن، فرم ثبت نام در اختیار داوطلب قرار می گیرد. داوطلبان باید فرم را کامل کرده و با کلیک روی دکمه ثبت نهایی، کد رهگیری را دریافت کنند.

هزینه شرکت در آزمون ارزشیابی دانش آموختگان کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته داروسازی خارج از کشور به دکترای عمومی داروسازی ۳ میلیون ریال (۳۰۰ هزار تومان) است که در آغاز ثبت نام، به صورت اینترنتی و با استفاده از کارت های بانکی عضو شتاب پرداخت می شود.

کارت شرکت در آزمون از ساعت ۱۲ روز سه شنبه ۷ دی ماه ۱۴۰۰ از طریق سایت مرکز سنجش در اختیار داوطلبان قرار خواهد گرفت. داوطلبان باید پرینت کارت ورود به جلسه و اصل کارت ملی (یا شناسنامه) خود را در روز آزمون همراه داشته باشند، در غیر این صورت از ورود آنان به سالن برگزاری آزمون جلوگیری خواهد شد.

مکان برگزاری آزمون در سالن های آزمون الکترونیک یکی از دانشگاه های علوم پزشکی مستقر در تهران بوده و آزمون به روش الکترونیک برگزار خواهد شد. نشانی محل آزمون روی کارت ورود به جلسه درج می شود.

پس از قبولی متقاضیان در آزمون ارزشیابی، طول دوره تکمیلی و تعداد واحدهای درسی بر اساس مصوبات مربوطه توسط مرکز خدمات آموزشی اعلام می شود. معرفی نامه برای طی دوره تکمیلی، فقط پس از تأیید نمرات در کمیسیون ارزشیابی رشته داروسازی صادر خواهد شد.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1120942 برچسب‌ها آزمون

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: آزمون آزمون ارزشیابی دانش آموختگان داروسازی داروسازی خارج از کشور مرکز خدمات آموزشی شرکت در آزمون تشکیل پرونده آموزش پزشکی مرکز سنجش خواهد شد ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۳۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمید حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش در یک گفت‌وگوی تلفنی با موضوع راه‌اندازی مدارس سمپاد در مناطق عشایری گفت: یكی از مهم‌ترین حوزه‌های تمركز وزارت آموزش‌وپرورش موضوع توسعه عدالت تربیتی و کیفیت‌بخشی به برنامه‌های آموزشی و پرورشی در مدارس است.

وی افزود: به‌خصوص در مدارس سمپاد كه بخشی از مدارس دولتی ما را تشكیل می‌دهند موضوع بسط عدالت تربیتی اهمیت دارد. توجه به همه دانش‌آموزان اهمیت دارد و دسترسی به مدارس با كیفیت برای همه دانش‌آموزان باید فراهم شود.

حسینی اظهار كرد: سازمانی به نام سازمان سمپاد داریم كه برای دانش‌آموزان تیزهوش كار برنامه‌ریزی درسی را به صورت اختصاصی انجام می‌دهد. ما با همكاری سازمان پرورش استعدادهای درخشان یا سمپاد شرایطی را فراهم كردیم كه برای مناطق عشایری به‌ویژه بتوانیم تلاش كنیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش اظهار كرد: راه‌اندازی مدارس سمپاد به این شكل است كه حداقل باید سه هزار دانش‌آموز در پایش وجود داشته باشد كه برای راه‌اندازی مدرسه سمپاد مجوز داده شود.

او افزود: ما در بیست‌وشش استان دانش‌آموزان عشایری داریم كه در دوازده استان ادارات مستقلی هستند كه حوزه عشایر را پیگیری می‌کنند. در بقیه استان‌ها نیز واحدی موضوع مربوط به دانش‌آموزان عشایری را پیگیری می‌کند.

معاون آموزش ابتدایی خاطر نشان کرد: آذربایجان غربی بیشترین جمعیت دانش‌آموزان در حوزه عشایر را دارد. سه استان بیشترین جمعیت دانش‌آموزان عشایری را دارند كه استان خوزستان و استان گلستان در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند. معمولاً از هر هزار نفر بیست‌وسه نفر از دانش‌آموزان تیزهوش هستند.

حسینی گفت: ما باید جمعیت دانش‌آموزی حداقلی داشته باشیم تا شرایط را برای آنها فراهم كنیم. ما نیاز به واحد شبانه‌روزی آموزشی داریم. استان آذربایجان غربی امسال توانست این شرایط را فراهم كند. دو استان دیگر برای سال بعد می‌توانند آماده شده و از تجربه استان آذربایجان غربی استفاده كنند. هدف ما این است كه ظرفیت را برای رشد استعدادها فراهم كنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وحیدی: سفر رئیس‌جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند
  • ۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند
  • آخرین مهلت ثبت نام در امریه سربازی مرکز جذب وزارت علوم
  • رونمایی از کتاب «آب، حیات‌بخش مقدس» در کاشان
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • نتایج «آزمون آموزگاری» اعلام شد
  • تعیین ظرفیت پذیرش در آزمون دکتری تخصصی رشته های داروسازی
  • اعلام نتایج اولیه آزمون استخدام آموزگار
  • نتایج اولیه آزمون استخدام آموزگار اعلام شد