Web Analytics Made Easy - Statcounter

با راه‌اندازی واحد جدید 25 هزار تنی آب اکسیژنه، تولید این محصول در ایران 3 برابر می‌شود.

آب اکسیژنه محصولی‌ است که بسیاری از مردم حداقل نام آن را شنیده‌اند و بخشی از آنان به ویژه خانم‌ها نیز از برخی کاربردهای این محصول مهم در حوزه صنایع شیمیایی باخبرند و می‌دانند چه نقشی در تولید مواد آرایشی و بهداشتی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما آب اکسیژنه علاوه بر این کارکرد عمومی، در صنایع شیمیایی، کاغذ، نساجی، زیست محیطی و بعضی کاربردهای ویژه همچون صنایع الکترونیک و صنایع غذایی نیز مورد استفاده است؛ از این جهت و به‌خاطر طیف متنوع نیازهای صنایع مختلف به آن می‌تواند یک محصول راهبردی محسوب شود.

در ایران تنها یک واحد صنعتی قابلیت تولید این محصول را دارد، در حالیکه مطالعات جدید نشان می‌دهند رشد مصرف و نیاز بازار داخلی به آب اکسیژنه و به خصوص گریدهای مختلف آن برای مصارف متنوع، بیشتر از تولید این واحد بوده به‌گونه‌ای که هم اکنون بخشی از این نیاز وارد می‌شود که در شرایط سخت تحریمی فعلی و کمبود منابع ارزی کار پرهزینه‌ای به حساب می‌آید.

براین اساس با توجه به وجود منابع نفت و گاز در ایران و نیز رشد نیاز بازار داخلی و باز شدن بازارهای کشورهای همسایه نیاز به افزایش تولید آب اکسیژنه در کشور بیش از گذشته به چشم می‌خورد.

حالا یک شرکت نسبتا جوان به نام «کیمیا پترو» که سابقه خوبی در حوزه پتروشیمی داشته و به‌عنوان یک شرکت دانش بنیان به‌دنبال بازکردن فضاهای جدید در تلفیق صنعت و فناوری است، تصمیم گرفته با یک طرح راهبردی و پیشران به جهت نوآوری و خلاقانه با هدف پوشش یک نیاز مهم در کشور، تولید آب اکسیژنه را در ایران با یک جهش بزرگ به حدود سه برابر تولید فعلی برساند.

بر اساس طراحی شرکت «کیمیا پترو» که بخش‌های مهندسی پایه آن نیز تا حد خوبی جلو رفته، قراراست ظرف 18 ماه واحد تولید آب اکسیژنه‌ای با ظرفیت تولید 25 هزار تن در سال در استان قزوین راه‌اندازی کند، که قطعا انقلاب بزرگی در تولید این محصول مهم در کشور و حتی منطقه محسوب می‌شود.

کیمیا پترو می خواهد دومین تولید کننده آب اکسیژنه در کشور و از معدود شرکت‌های تولید کننده این محصول در خاورمیانه لقب بگیرد، آنهم با حجم تولیدی بالاتر و گریدهای متنوع‌تر نسبت به واحدهای قبلی در ایران و کشورهای همسایه.

نیاز روزافزون جهان به آب اکسیژنه و بازار 65 میلیون دلاری منطقه

شاید جالب باشد بدانید مجموع ارزش تجارت جهانی انواع غلظت آب اکسیژنه در سال 2019، 729 میلیون دلار بوده است. همچنین بزرگترین تولیدکنندگان آب اکسیژنه در منطقه ما، عربستان و ترکیه هستند و محرک اصلی رشد تقاضای آب اکسیژنه در منطقه نیز صنایع شیمیایی به شمار می‌روند که تا سال 2023 (دو سال آینده) به 226 هزار تن آب اکسیژنه نیاز خواهند داشت.

یکی از بازارهای هدف و جذاب برای تولید کنندگان ایرانی می‌تواند آسیای میانه باشد که امروز به دلیل انحصار تولید این محصول در روسیه مجبور به واردات سالانه 34 هزار تن آب اکسیژنه از این کشور هستند که قطعا در صورت راه‌اندازی واحد «کیمیا پترو» و با مزیت‌هایی که تولید ایرانی به لحاظ نزدیکی و قیمت خواهد داشت می‌تواند رقابت خوبی در این عرصه داشته باشد.

با پیشرفت صنعتی و افزایش سرانه درآمد مردم، صنایعی مانند تصفیه پساب‌های شهری و صنعتی و مواد شوینده رشد خواهند کرد و از طرفی توسعه صنایع شیمیایی، نساجی، کاغذ و بسته بندیهای بهداشتی از بازارهای بالقوه سال‌های آتی ایران برای آب اکسیژنه خواهد بود.

پروژه مهم و راهبردی «کیمیا پترو» نه تنها می‌تواند نیاز داخلی کشور را به‌صورت کاملی برطرف کند بلکه از واردات صدها هزار دلار آب اکسیژنه خارجی به ایران نیز جلوگیری خواهد کرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه کنید: www.kimiyapetro.ir

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: تولید آب اکسیژنه تولید این محصول صنایع شیمیایی آب اکسیژنه کیمیا پترو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۵۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح پارک علم و فناوری سلامت در سمنان

وزیر بهداشت، درمان وآموزش پزشکی گفت: ۱۰ شرکت در پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی سمنان مستقر هستند که از این تعداد سه شرکت دانش بنیان اند.

عین اللهی با اشاره به فعالیت دو واحد تحقیق و توسعه دارویی در پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی سمنان افزود: تعدادی از دارو‌های کمیاب و مورد نیاز و تخصصی کشور در سمنان تولید می‌شود که این امر باعث افتخار است.

وی با بیان اینکه ۵۰ درصد از مواد اولیه تولید دارو در کشور وارداتی است تصریح کرد: استان سمنان از نظر معادن وضعیت خوبی دارد که با توجه به این ظرفیت این استان و شرکت‌های تولید دارو می‌توانند در حوزه مواد اولیه دارویی نیز فعالیت نمایند.

وزیر بهداشت گفت: نزدیک به ۹۹ درصد دارو‌های مورد نیاز در کشور تولید می‌شود.

وزیر بهداشت گفت: شرکت‌های دانش بنیان در این استان از یک شرکت به چهار شرکت، واحد‌های فناور از هشت واحد به ۵۴ واحد و اختراعات از ۲۰ اختراع به ۳۰ اختراع افزایش یافته است.

عین اللهی افزود: اچ ایندکس فعالیت‌های پژوهشی نیز ۱۹ درصد رشد داشته است و امیدواریم با فعالیت پژوهشگران و اساتید دانشگاه در کشور در جهت تامین نیاز‌ها حرکت کنیم.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی از اجرای پویش سلامت کودکان زیر هفت سال در کشور خبر داد و گفت: غربالگری سلامت کودکان به منظور تامین سلامت جامعه در برنامه امسال قرار دارد و در قالب این طرح طبق برنامه اعلامی به مراکز بهداشتی در کشور کودکان از نظر سلامت کلی ارزیابی می‌شوند و در صورت نیاز به درمان به مراکز درمانی معرفی می‌شوند.

وی گفت: اجرای این طرح تا یک ماه آینده در کشور آغاز می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • افتتاح پارک علم و فناوری سلامت در سمنان
  • پیچ و مهره گران شد، تاثیر افزایش قیمت دلار بر پیچ و مهره
  • تامین شیر مدارس به ۴۰۰ میلیون پاکت نیاز دارد
  • ضرورت تسهیل فرایند صادرات برای جهش تولید
  • خرید توافقی ۳۱ هزار تن سیب زمینی
  • ۳۱ هزار تن سیب زمینی در اردبیل خریداری شد
  • ذکری کیمیاگر از کیمیا از آیت الله بهجت (فیلم)
  • تولید سالانه بیش از ۲۵هزار تن زردآلو در باغات لرستان
  • کشور به تولید واقعی نیاز دارد نه مونتاژکاری!
  • لزوم رسیدگی به صنایع فعال استان گلستان