Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحقیقات نشان می‌دهد که رژیم غذایی مدیترانه‌ای می‌تواند به کاهش درد، تورم مفاصل و خستگی ناشی از روماتیسم مفصلی کمک کند.

خبرگزاری میزان _ مهر به نقل از اِوری دی هلث نوشت: یافته‌های متعددی نشان می‌دهد تغییرات رژیم غذایی می‌تواند علائم و نشانگر‌های التهابی را در افراد مبتلا به روماتیسم مفصلی بهبود بخشد.

یافته‌های جدید در مورد فواید رژیم ضد التهابی موسوم به ITIS که توسط بنیاد آرتریت به عنوان "رژیم غذایی مدیترانه‌ای سوپرشارژ" و "رژیم غذایی مدیترانه‌ای ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۰" معرفی می‌شود، بهبود درد و تورم مفاصل و همچنین یکی از علائم با درمان سخت یعنی خستگی را نشان داد.

دکتر «رکسانا کوراس»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کالیفرنیا، می‌گوید: «علامت خستگی در بیماری روماتیسم مفصلی علامت ناتوان کننده‌ای است. با فعالیت‌های روزانه بیماران تداخل می‌کند، و در حال حاضر، هیچ درمان مؤثری برای آن وجود ندارد.»

پیروی از یک رژیم غذایی مدیترانه‌ای که از روغن زیتون به عنوان روغن اولیه استفاده می‌کند؛ بر مصرف میوه‌ها، سبزیجات، حبوبات، غلات کامل، آجیل و دانه‌ها تاکید دارد؛ و مقادیر متوسط ماهی و محصولات لبنی و مقادیر محدودی از گوشت قرمز و فرآوری شده و شکر در آن وجود دارد، با کاهش درد و بهبود عملکرد فیزیکی در افراد مبتلا به روماتیسم مفصلی در کنار مصرف دارو‌های استاندارد همراه است.

اگرچه رژیم غذایی ITIS مبتنی بر رژیم غذایی مدیترانه‌ای است، اما برخی از تفاوت‌های کلیدی دارد که ناشی از تحقیقات نویسندگان در مورد غذا‌ها و مواد تشکیل دهنده مرتبط با التهاب و کاهش درد است.

اجزای اصلی رژیم غذایی ITIS شامل موارد زیر است:

• نوشیدنی سبز خانگی حاوی سبزیجات و میوه‌های سبز هر روز صبح

• میوه‌های سرشار از آنزیم، مانند آناناس و پاپایا

• ماهی‌های روغنی مانند ساردین، سالمون یا ماهی تن، حداقل دو بار در هفته

• آووکادو، آجیل، دانه کنجد، یا کره کنجد

• مصرف روزانه دانه چیا و روغن بذر کتان

• ماست شیرین نشده و میسو (خمیر سویای تخمیرشده)

• چای سبز روزانه را جایگزین قهوه کنید

• زردچوبه (برای جذب بهتر با فلفل سیاه استفاده شود) و زنجبیل

محققان همچنین گمان می‌کنند که رژیم ITIS ممکن است در مورد چندین بیماری التهابی دیگر نیز مفید باشد، اما تحقیقات بیشتری برای تأیید آن لازم است.

بیشتر بخوانید: چاقی میراث شوم قرنطینه‌های کرونایی

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: رژیم غذایی روماتیسم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رژیم غذایی روماتیسم رژیم غذایی مدیترانه ای روماتیسم مفصلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۶۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلید کاهش وزن ؛ فقط کافی است این یک کار را انجام دهید

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، کارآزمایی افراد چاق و پیش دیابتی که مقدار کالری روزانه یکسانی مصرف می‌کردند- با اینکه یک گروه از برنامه رژیم فستینگ پیروی می‌کردند و گروه دیگر آزادانه غذا می‌خوردند- هیچ تفاوتی در کاهش وزن یا سایر شاخص‌های سلامتی نشان نداد.

دکتر «نیسا ماروثور» سرپرست تیم تحقیق و دانشیار پزشکی در دانشکده پزشکی جانز هاپکینز، نوشت: «مصرف بیشتر کالری‌ها در اوایل روز در طول مدت زمانی ۱۰ ساعته، وزن را بیشتر از مصرف آن‌ها در اواخر روز کاهش نداد.»

محققان خاطرنشان کردند که «شواهد نشان می‌دهد که وقتی بزرگسالان مبتلا به چاقی دوره غذا خوردن خود را به ۴ تا ۱۰ ساعت محدود می‌کنند، به طور طبیعی کالری دریافتی خود را حدود ۲۰۰ تا ۵۵۰ کالری در روز کاهش می‌دهند و طی ۲ تا ۱۲ ماه وزن کم می‌کنند.»

رژیم غذایی کتوژنیک چیست ؟ |خواص و عارضه های رژیم غذایی کتوژنیک را بدانید

اما اگر افراد فقط کالری روزانه خود را به همان میزان کاهش دهند، بدون اینکه برنامه غذایی خود را تغییر دهند، چه؟

کارآزمایی جدید شامل ۴۱ فرد مبتلا به چاقی و پیش دیابت بود.

شرکت کنندگان به یکی از دو رژیم غذایی اختصاص داده شدند.

بیست و یک نفر از آن‌ها فقط بین ساعت‌های ۸ صبح تا ۶ بعد از ظهر غذا می‌خوردند و بیشتر کالری خود را قبل از ساعت ۱۳ مصرف می‌کردند.

۲۰ شرکت‌کننده دیگر با الگوی منظم‌تری غذا خوردند، در هر زمانی بین ساعت ۸ صبح تا نیمه‌شب غذا خوردند و بیشتر کالری‌های روزانه خود را بعد از ساعت ۵ بعد از ظهر دریافت کردند.

نتیجه نهایی: محققان هاپکینز دریافتند که پس از ۱۲ هفته، تفاوت قابل توجهی در کاهش وزن بین دو گروه وجود نداشت.

افرادی که رژیم فستینگ داشتند به طور متوسط کمی بیش از ۲ کیلوگرم وزن از دست دادند، در حالی که افرادی که طبق برنامه منظم غذا می‌خوردند کمی بیشتر، حدود ۲.۵ کیلوگرم وزن کم کردند.

تیم همچنین تفاوت معنی داری در تغییرات قند خون بین دو گروه مشاهده نکرد.

نتیجه گیری: افراد چاق و پیش دیابتی ممکن است با کاهش کالری روزانه بدون پیروی از رژیم غذایی فستینگ که کالری را به همان میزان کاهش می‌دهد، وزن شأن کاهش یابد.

کد خبر 846875 برچسب‌ها چاقی خبر مهم رژیم غذایی

دیگر خبرها

  • تا کمتر از دو ماه دیگر، غزه تمام مراحل قحطی را پشت سر می‌گذارد
  • مواد غذایی ضد التهاب
  • راهکار هایی برای کنترل اشتها
  • کلید کاهش وزن ؛ فقط کافی است این یک کار را انجام دهید
  • یافته محققان نشان داد؛ نقش پیوند مدفوع در بهبود علائم حرکتی پارکینسون
  • پیوند مدفوع می تواند علائم حرکتی در پارکینسون را بهبود بخشد
  • درباره شیر شتر، نوشیدنی محبوب این‌روزها
  • اشتراک ظرفیت‌های فناوری ایران و پاکستان موجب پیشرفت دو کشور می‌شود
  • جایگزین‌های متنوع به جای تخم‌مرغ در غذا‌ها
  • برای طول عمر به جای گوشت گاو، ماهی بخورید!