Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل رایتل ضمن تشریح واگذاری فرکانس رایتل به همراه اول و ایرانسل، گفت: «اقدامی تحت عنوان فروش فرکانس وجود ندارد و دو قراردادی که رایتل با اپراتورها دارد، قرارداد انتقال موقت منافع طیف است که انتقال موقت یا اجاره یک قرارداد موقت سه ساله محسوب می‌شود.»

یاسر رضاخواه با بیان وضعیت درآمد رایتل، افزود: «۷۶درصد درآمد رایتل از محل عملیات و سرویس‌ها است و ۲۴درصد آن از محل اجاره‌ فرکانس.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن اینکه رشد درآمد در حوزه‌ی عملیاتی در سال گذشته ۴۰درصد بوده است و رشد اجاره‌ فرکانس‌ ۱۸درصد.»

رضاخواه مدت زمان مانده قراردادها را رو به پایان اعلام کرد و گفت: «قرارداد رایتل با همراه‌اول پایان شهریور سال آینده تمام می‌شود و با ایرانسل پایان آذر سال آینده به اتمام می‌رسد. یعنی ما دوسال از مدت سه ساله قرارداد را طی کرده‌ایم.»

وی اشتراک‌گذاری زیرساخت‌های ارتباطی را در اغلب کشورهای دنیا مرسوم دانست و ادامه داد: «این قرارداد، منحصر به رایتل نیست. یعنی اپراتورهای زیادی در کشورهای مختلف هستند که زیرساخت‌ خود را به اشتراک می‌گذارند. مثلا به راحتی می‌شود با یک جستجوی ساده در اینترنت این اشتراک‌گذاری امکانات را در اپراتورها مورد نظر قرار داد. اغلب اپراتورها از سایت مخابراتی گرفته تا کل شبکه رادیو یا قسمتی از شبکه خود را به اشتراک می‌گذارند. در کل دنیا این کار را به دلیل منافع اقتصادی انجام می‌دهند. بعضی مواقع توسعه در مناطق کمتر برخوردار برای برخی از اپراتورها چندان به صرفه نیست. یک اپراتور از نظر زیر ساخت در این مناطق رشد می‌کند و زیرساخت را با اپراتور دیگر به اشتراک می‌گذارد.»

مدیرعامل رایتل با اشاره به قوانینی که در کشور برای این منظور تدوین شده است، گفت: «در کشور ما هم برای این موضوع قوانین وجود دارد. مصوبه ۲۴۵ کمیسیون تنظیم مقررات تحت عنوان انتقال موقت منافع طیف یا قوانین مربوط به تجارت ثانویه طیف، این امر را قانونمند کرده است.

رضاخواه از افزایش ترافیک مصرفی مشترکین رایتل خبرداد و تشریح کرد: «وضعیت عملیاتی شرکت نشان می‌دهد در آبان ۹۸ متوسط ترافیک روزانه رایتل در شبکه ۴۰۰ ترابایت بوده است. یعنی مشترکین رایتل ۴۰۰هزار گیگابایت در روز دیتا مصرف می‌کردند. امروز و در آبان ۱۴۰۰ متوسط ترافیک روزانه ما یک و دو دهم پتابایت یا یک میلیون و ۲۰۰هزار گیگابایت است. یعنی در عرض ۲سال ترافیک مشترکین رایتل در شبکه‌ سه برابر شده است.»

وی افزود: «رضایتمندی مشترکین ما بیشتر شده است. علاوه بر این تعداد مشترک فعال ماهانه و مشترک فعال سه ماهه‌ ما در طول این مدت با یک شیب خیلی خوبی رشد کرده است. مثلا مشترک اینترنت همراه ما از زیر یک میلیون و ششصد-هفتصدهزار مشترک، امروز به سه میلیون مشترک رسیده است. کل مشترکین اینترنت همراه روزانه و کل مشترکین فعال ماهانه ما درحال حاضر بیش از ۵ میلیون است.»

رضاخواه با اشاره به روند افزایش سهم بازار در رایتل، تاکید کرد: «سازمان تنظیم مقررات به صورت سه‌ماهه گزارشی را درباره سهم بازار اپراتورها در بازار موبایل ایران منتشر می‌کند. گزارش سه‌ماهه‌ی تابستان سال ۱۴۰۰ نشان می‌دهد که رایتل چهارمین سه‌ماهه‌ای بود که سهم بازار صعودی را تجربه کرد. ما یک مسیر بسیار کند و پیوسته را شروع کردیم و انتظار داریم تا پایان سال ۱۴۰۴ به سهم بازاری بین ۱۲ تا ۱۵ درصد در صنعت موبایل کشور دست یابیم.»

وی وضعیت ضریب نفوذ استفاده از تلفن همراه را در ایران قابل توجه برشمرد و ادامه داد: «ضریب نفوذ موبایل در کشورمان بالای ۱۵۰درصد و حدود ۱۵۶درصد است. ایران بیش از ۸۰ میلیون نفر جمعیت دارد درحالی‌که نزدیک ۱۳۵میلیون سیم‌کارت موبایل در کشور فعال است و همین‌طور که جلو می‌رویم این عدد بیشتر خواهد شد. بسیار محتمل است که تا سال ۱۴۰۴ ما در کشور ۱۶۰-۱۷۰میلیون سیم‌کارت موبایل داشته باشیم. ما انتظار داریم ۱۲ تا ۱۵درصد این ۱۶۰-۱۷۰میلیون را در شبکه رایتل داشته باشیم. شاید یک عددی نزدیک به بیش از ۲۰ میلیون مشترک.»

رضاخواه در پایان گفت: «درحال حاضر بیش از ۶۵ درصد ترافیک‌ در شبکه خودمان است و ما امیدواریم تا پایان سال ۱۴۰۴ بالای ۹۵ درصد ترافیک در شبکه خودمان مورد استفاده قرار گیرد.»

کد خبر 1580139

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سهم بازار سه ماهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۶۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمار مشترکین جدید نتفلیکس به ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر رسید

ایتنا - شرکت اینترنتی پخش فیلم "نت‌فلیکس" گفته است بیش از نیم میلیارد مخاطب در سراسر جهان دارد. این کنسرن سعی کرده با کاهش اشتراک‌گذاری‌ حساب‌ها و تبلیغات گسترده درآمد خود را به حداکثر برساند.
نت‌فیلیکس، یکی از شرکت‌های پخش آنلاین فیلم و سریال است که  در مجموع ۲۶۹.۶ میلیون مشترک دارد. آمریکای شمالی با حدود ۸۳ میلیون نفر، بزرگ‌ترین بازار این شرکت است.

این کنسرن در سال گذشته دو میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار درآمد داشت. 

به گزارش ایتنا و به نق از دویچه وله، نتفلیکس در نامه‌ای به سرمایه‌گذاران خود اعلام کرد: «با بیش از دو نفر در هر خانوار به‌طور میانگین، بیش از نیم میلیارد نفر مخاطب داریم. هیچ شرکتی تا به حال برای موفقیت خود در این مقیاس بلندپروازانه برنامه‌ریزی نکرده است.»

اما چه چیز سبب شده است که نتفلیکس همچنان بعد از دوران کرونا هم در عرصه اشتراک‌گذاری فیلم در برابر رقیبانی چون اپل و آمازون همچنان یکه‌تاز میدان باشد؟

نتفلیکس طبق آمار بیش از یک میلیارد دلار سود بیشتری نسبت به سه ماهه مشابه سال ۲۰۲۳ کسب کرده و بنابراین درآمد این کنسرن کمی بیش از یک میلیارد دلار افزایش یافته است.

یکی از عوامل به حداکثر رساندن درآمد این کنسرن از جمله کاهش شمار افرادی بوده است که گذرواژه‌های خود را در چندین خانواده به اشتراک می‌گذارند و همچنین افزایش تبلیغات باعث شده سهام نتفیلکس در بازار بورس سیر صعودی طی کند.

کنسرن نتفلیکس سال ۱۹۹۷ در شهر لسگاتس در ایالت کالیفرنیا پایه‌گذاری شد و حالا بر بزرگ‌ترین موج موفقیت خود در طول این چند دهه سوار است.

دیگر خبرها

  • شمار مشترکین جدید نتفلیکس به ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر رسید
  • تسریع توسعه فیبر نوری در تهران/ بسته‌ فیبر رایگان و مودم اقساط ارائه خواهدشد
  • ماجرای دریافت ۱۰۰ هزار تتر برای فروش سوالات کنکور
  • هزینه ۱۰۰ میلیاردی سینما برای تبلیغ در شبکه GEM
  • کاهش حساسیت بینایی ۱۲ سال قبل از ابتلا به آلزایمر / تاثیر فرکانس ۴۰ هرتزی بر توقف بیماری
  • تبلیغات ۱۰۰ میلیارد تومانی سینمای ایران در شبکه GEM
  • بیش از 100 میلیارد تومان هزینه سینمای ایران برای تبلیغ در شبکه جم
  • ماجرای جنجالی اعلام خبر فوت رضا رشیدپور
  • ماجرای جنجالی اعلام خبر فوت مجری مشهور
  • «در لباس سربازی» در قاب شبکه امید