Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها_ معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: با وجود برخی تصورات و فعالیت‌های اشتباه باید تاکید کرد که بدون توجه به زیرساخت‌ها و رفع ضعف‌ها، رسیدن به دانشگاه تمدن‌ساز و مرجعیت علمی امکان پذیر نیست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، هاشم داداش‌پور امروز در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه شیراز اظهار داشت: یکی از مشکلات و چالش‌های جدی که با آن مواجه هستیم شکل‌گیری نهاد‌های مختلف در کشور است و با این وجود همچنان ضعف بین نهادی و دستگاهی در کشور بیداد می‌کند و اجازه هم افزایی مورد انتظار را نمی‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر علوم بیان کرد: با وجود برخی تصورات و فعالیت‌های اشتباه باید تاکید کرد که بدون توجه به زیرساخت‌ها و رفع ضعف‌ها، رسیدن به دانشگاه تمدن ساز و مرجعیت علمی امکان‌پذیر نیست.

داداش‌پور گفت: نگاه‌های جزیره‌ای نسبت به آموزش عالی نیز نگران‌کننده است و تاسیس‌ تعداد بالای دانشگاه‌ها در سال‌های قبل مشکلاتی را ایجاد کرده و می‌بینید چه اتفافاتی افتاده و چه پول‌های بی‌حساب کتابی خرج شده و الان برای جمع کردن آن‌ها باید چه هزینه‌هایی بکنیم تا به تمدن‌سازی برسیم.

وی با اشاره به روز دانشجو و شهادت‌های مظلومانه دانشجویان در این روز، گفت: تحول علمی در میان دانشجویان به مواردی چون افزایش چشمگیر تولید علم، ارتقای جایگاه کشور و دانشگاه‌ها در تراز جهانی و ارتقای جایگاه فناوری کشور منتهی شده است. 

معاون وزیر علوم با طرح سوالی مبنی بر اینکه آیا به قله‌های دانش جهانی رسیده‌ایم؟ و در حیطه سیاستگذاری عقب افتادگی‌‌ها ناشی از چیست؟ گفت: در حوزه علم و فناوری با یکسری موانع مواجه هستیم و اگر هماهنگی و یکپارچگی در نهاد‌های کشور اتفاق نیفتد، به اهداف مدنظر نخواهیم رسید.

داداش‌پور همچنین نگاه کوتاه مدت با تغییر دولت‌ها را از دیگر چالش‌ها عنوان کرد و گفت: اگر قرار باشد فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی در کشور اتفاق بیفتد، باید توام با احیای هویت تمدنی کشور باشد، اما نگاه دوگانه‌ای داریم. 

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تصریح بر اینکه اگر قرار باشد در تقابل دو فکر و فلسفه حرکت کنیم به فلسفه‌ای که برخواسته از مبنای معرفتی ماست باید توجه کنیم، گفت: مکاتب شکل گرفته نشان‌دهنده یک پشتوانه فلسفی است و تمدن بدون پشتوانه فلسفی شکل نخواهد گرفت.

داداش‌پور افزود: با وجود اینکه مدعی تلاش در درون دانشگاه‌ها هستیم، اما ضعف جدی در حمایت از توسعه کرسی‌های آزاداندیشی داریم.

رئیس سازمان امور دانشجویان کشور بیان کرد: ضعف جدی در تولیدات علمی و پژوهشی از این باب داریم که هنوز دانشگاه‌های ما ماموریت محور نشده‌اند که بتوانند مشکلات محلی خود را حل کنند.

تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم دستورکار دانشگاه شیراز استرئیس رسانه ملی به مناسب روز دانشجو به دانشگاه صداوسیما می‌رودقالیباف: دانشگاه محل به رسمیت شناختن مشکلات و فهم مسائل در کشور است

وی با بیان اینکه دانشگاه درک خوبی از فضای کسب و کار بازار ندارد و به همین دلیل تجاری‌سازی به خوبی شکل نگرفته است، افزود: اگر قرار است دانشگاه‌های ما مرجعیت علمی پیدا کنند، چاره‌ای جز حرکت به سمت بین‌المللی شدن نداریم .

انتهای پیام/ 424/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاون وزیر علوم مرجعیت علمی دانشگاه ها داداش پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۶۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است

ایسنا/اردبیل مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی دارای جایگاه قابل توجه و پراهمیت است.

صمد نژادابراهیمی امروز، ۵ اردیبهشت در نشست با هیات رئیسه، روسا و معاونان پژوهشی دانشکده‌ها، سردبیران مجلات و محققان برجسته دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به وضعیت رشد علمی ایران در مقایسه با سایر کشورها، گفت: ایران در مقایسه رشد مقاله‌ها به نسبت هزینه کم، بازدهی بالایی را دارد. این امر بیانگر این است که در صورت هزینه با توجه به دارا بودن نیروی انسانی کارآمد، شاهد نتایج مثبتی خواهیم ‌بود.

وی به رشد قابل توجه مقالات در زمینه علوم‌انسانی و علوم‌اجتماعی اشاره کرد و افزود: این مقالات با فرهنگ تمدن ما ارتباط دارند و این امر حائز اهمیت است.

مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از روند رشد نشریات دارای رتبه Q ایران در پایگاه اسکوپوس خبر داد و گفت: تعداد نشریات نمایه شده جهش داشته ‌است. از طرفی ایران با ۸۸۰ نشریه نمایه شده رتبه ۶ دنیا را در DOAJ کسب کرده و زبان فارسی با ۴۸۲ نشریه نهمین زبان نشریات نمایه شده در DOAJ است.

وی به ارائه خلاصه عملکرد پژوهشی دانشگاه محقق اردبیلی پرداخت و گفت: دانشگاه محقق اردبیلی طی شش سال اخیر در رتبه علمی یک پله ارتقا داشته است. این دانشگاه به ‌عنوان دانشگاه جامع دارای تنوع موضوعی قابل قبولی در مقاله‌ها داشته است.

مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه عملکرد دانشگاه محقق اردبیلی رتبه بالاتری نسبت به میانگین کشور را دارد، به روند رو به رشد میزان اثربخشی مقالات چاپ شده در جامعه علمی اشاره کرد و گفت: ۱۰ کشور ارجاع دهنده به مقالات ایرانی به ترتیب چین، ایران، هند، آمریکا، عربستان سعودی، ترکیه، مصر، کره جنوبی، پاکستان و مالزی هستند.

وی با اشاره به حضور شش پژوهشگر یک درصد برتر جهان در دانشگاه محقق اردبیلی، گفت: روند رو به رشد دانشگاه محقق اردبیلی در این زمینه بسیار قابل توجه است. همچنین این دانشگاه ۱۶ پژوهشگر ۲ درصد برتر جهان و ۱۲دانشمند برتر پراستناد در حوزه علوم‌انسانی، علوم‌اجتماعی و هنر و معماری دارد.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی دارای جایگاه قابل توجه و پراهمیت است.

جبرائیل رزمجو معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز با اشاره به تولیدات علمی دانشگاه محقق اردبیلی در سال‌های اخیر، گفت: سال گذشته بازنگری آئین‌نامه گرنت نیز انجام شد و شاهد افزایش چند برابری پاداش‌ها در آن بودیم.

وی با اشاره به پذیرش ۴۱ پژوهشگر پسادکتری در دانشگاه محقق اردبیلی در سال گذشته، افزود: امسال نیز با مجوز وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزایش تعداد پژوهشگر پسا دکتری را شاهد خواهیم بود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه دو ماموریت اصلی برای دانشگاه در حوزه گردشگری و سیب‌زمینی تعریف شده است، ادامه داد: در سال‌جاری نیز در حوزه‌های انرژی، گلخانه و غیره نیز به ماموریت‌های دانشگاه محقق اردبیلی افزوده خواهد شد.

وی یادآور شد: پیشرفت‌ها و تولیدات علمی دانشگاه محقق اردبیلی حاصل زحمات کلیه دانشگاهیان اعم از دانشجویان، اعضای هیات علمی و دانشجویان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است
  • مراسم تقدیر از دست اندرکاران جشنواره جایزه ملی ثریا برگزار شد
  • برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا ( ۶ اردیبهشت )
  • کاهش محسوس علاقه پسران به دانشگاه ها؟!
  • سند هوش مصنوعی به زودی تصویب می شود
  • دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای به دانشگاه مهارت تبدیل می‌شود
  • پیش بینی ۴۰ درصدی آموزش مهارتی بر اساس برنامه هفتم
  • برنامه وزارت علوم برای توسعه دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • زلفی گل: دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی تبدیل می‌شود