Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@06:27:03 GMT

ویدئو| شبکه‌های اجتماعی و هم‌افزایی جمعی

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۵۷۲۱۳

ویدئو| شبکه‌های اجتماعی و هم‌افزایی جمعی

‍‍‍‍‍‍

گروه سوادرسانه خبرگزاری فارس، سال ۲۰۱۰ میلادی به نام سال شبکه‌های اجتماعی نام‌گذاری شد تا اهمیت این ابزار نوپدید به همه یادآوری شود. البته طی دهه اخیر این شبکه گسترده‌تر و محبوبیتش بیشتر شده است. اتاق‌های گپ یکی از بخش‌های رو به گسترش این شبکه‌هاست. اتاق‌های گپ فضای مناسبی برای دورهمی مجازی گروه‌های پراکنده ایجاد می‌کند، خصوصاً در کشور ما که هم وسیع است و هم تنوع قومیتی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

می‌توان هویت جمعی را تقویت کرد و حتی با احیای خرده‌فرهنگ‌ها باعث تقویت فرهنگ ملی شد. در این گروه‌های مجازی می‌توان مسائل و مشکلات اجتماعی را با اعضای گروه مطرح کرد. به‌طور مثال درباره محیط‌زیست تبادل فکر کرد، به فکر یوز ایرانی بود، حرف از کم‌آبی زد، درباره ترافیک و آلودگی هوا تصمیم جمعی گرفت. کار مهم دیگری که می‌توان انجام داد این است که مسئولیت اجتماعی تک‌تک مردم را گوشزد و تغییر را از خودمان شروع کنیم. هر کاربر می‌تواند به‌راحتی موضوعات موردعلاقه و تخصص خود را پیدا کند و عضو آن‌ها شود. امروزه نزدیک به دو میلیارد نفر در دنیا حداقل عضو یک شبکه اجتماعی هستند که این تعداد یعنی امکان یک هم‌افزایی جمعی بی‌نظیر. بزرگ‌ترین ویژگی شبکه‌های اجتماعی این است که برای همه فضا هست. در این شبکه‌ها کشاورز، دانشجو، کاسب و پزشک، همه به یک اندازه آزاد و سهیم هستند. بنابراین با شبکه‌های اجتماعی می‌توان مشارکت اجتماعی ایجاد کرد.

در ادامه ویدئوی زیر را ببینید:

 

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی دورهمی مجازی سوادرسانه شبکه های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۷۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت بهزاد خلج به تلویزیون/ «آقای قاضی؛ شعبه ۱۲۱» روی آنتن شبکه دو می‌رود


به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزای علم و فناوری آنا،فصل دوم مجموعه «آقای قاضی» با عنوان «آقای قاضی؛ شعبه ۱۲۱» به زودی روانه آنتن شبکه دو سیما می‌شود.

در این فصل «بهزاد خلج» که همچنان نقش آقای قاضی را ایفا می‌کند وارد یک شعبه جدید به نام شعبه ۱۲۱ می‌شود، و با داستان هایی متفاوت به جنبه‌های دیگری از آموزه‌های حقوقی می‌پردازد. در فصل دوم این مجموعه، آقای قاضی به پرونده هایی پیچیده‌تربا موضوعاتی مختلف خواهد پرداخت. کارگردانی این مجموعه همچون فصل اول با سجاد مهرگان و سرپرستی نویسندگان آن سید محمد حسینی است.

گفتنی است در فصل اول مجموعه «آقای قاضی» با استفاده از ساختار داستانی برای آموزش مسائل حقوقی، با ساختاری اپیزودیک در فضای دادگاه، پرونده‌های مختلف قضایی به شکلی عمومی نشان داده می‌شد و در هر قسمت از این مجموعه با نمایش دو اپیزود بعد از بیان مطالبات فرد یا گروه شاکی و متشاکی که وارد دادگاه می‌شدند و صدور حکم قاضی، یک آموزش حقوقی به مخاطبان داده می‌شد. سرقت، ضرب و شتم، فروش به غیر، خیانت در امانت، آزار کلامی، مزاحمت تلفنی و تهدید، مخدوش کردن پلاک ماشین از جمله موضوعات مطرح شده در فصل اول این مجموعه بود.

فصل دوم مجموعه «آقای قاضی» با عنوان «آقای قاضی؛ شعبه ۱۲۱» از هفته آینده پنجشنبه و جمعه‌ها میزبان مخاطبان شبکه دو سیما خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • آمارهای عجیب برای بالا بردن شبکه سه/ برمودا و شریفی مقدم ۳۰۰ میلیون بار دیده شدند شما چطور آقای فروغی
  • (ویدئو) این سکانس جنگل آسفالت، کپی از آب درآمد!
  • کنایه رئیس سازمان تأمین اجتماعی به مشاغل سخت! / جدّیت قالیباف به روایت یک عضو جبهه پایداری
  • تغییر اعتماد جامعه به اقشار مختلف
  • بازگشت بهزاد خلج به تلویزیون/ «آقای قاضی؛ شعبه ۱۲۱» روی آنتن شبکه دو می‌رود
  • مجموعه ویدئو کتاب‌های سلامت اجتماعی منتشر شد
  • خارج کردن پیکر ۲۸۳ شهید دفن شده در گور جمعی بیمارستان ناصر خان یونس
  • اوتیسم؛ بیماری ناشناخته و بدون درمان!
  • جنجال هوش مصنوعی در انتخابات هند