Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از صدا و سیما، حسین قاسمی در ارتباط با بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما افزود: دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده ۲ قانون مدیریت بحران کشور مشمول مرحله نخست می‌شوند و مربوط به کارکنان این دستگاه هاست که اگر تزریق واکسن انجام داده باشند و در شرایط بیماری نباشند می‌توانند به محل کار خود مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: برای این موضوع به نام نویسی نیازی نیست و بر اساس طراحی که در سامانه «امید» انجام شده است افراد می‌توانند با استفاده از کد ملی و شماره موبایل خود، وضع واکسیناسیون خود را استعلام کنند.

قاسمی افزود: این طرح در گام نخست در مورد دستگاه‌های اجرایی، در گام دوم در حوزه حمل و نقل شهری، در گام سوم در حوزه اصناف، در گام چهارم در حوزه حمل و نقل برون شهری و در گام پنجم در حوزه تردد‌های شخصی است.

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا گفت: فاصله هر مرحله تا مرحله بعدی، یک هفته است که به صورت پیوسته به گام‌های نخست اضافه می‌شود.

قاسمی در پاسخ به این پرسش که آیا زیر ساخت‌های اجرای این طرح، فراهم است؟ گفت: با همکاری و هماهنگی که میان همه دستگاه‌ها انجام شده، زیرساخت‌های سامانه فراهم شده است و تبادل اطلاعات به صورت فازبندی در این سامانه انجام می‌شود.

وی افزود: رانندگان خودرو‌های شخصی اگر بنا به تردد به شهر‌های قرمز و نارنجی را داشته باشند حتماً باید واکسن بزنند و در وضع بیماری و قرنطینه نباشند؛ این موضوع از طریق استعلام سیستمی با هماهنگی و اطلاعات پلیس راهنمایی و رانندگی انجام می‌شود.

قاسمی با بیان اینکه اگر افراد دو دُز واکسن خود را نزده باشند و بخواهند به این شهر‌ها سفر کنند، مشمول جریمه می‌شوند، اضافه کرد: مبلغ جریمه در شهر‌های قرمز و نارنجی، یک میلیون تومان و در شهر‌های زرد ۵۰۰ هزار تومان است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا برای کنترل مرز‌ها در جلوگیری از ورود سویه «امیکرون» کرونا شیوه نامه‌ای ابلاغ شده است یا خیر؟ گفت: این کار انجام شده است و از ابتدای کرونا، وزارت بهداشت، بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی و تشخیص خود، بصورت ماهیانه لیست کشور‌های پرخطر را اعلام می‌کرده است و اسامی کشور‌هایی که ممنوعیت ورود شهروندانشان احراز می‌شد به وزارت راه و شهرسازی اعلام می‌شده است و بر اساس آن، ممنوعیت‌ها اعمال می‌شود.

او ادامه داد: علاوه بر آن، دستورالعمل‌های نظارتی و کنترلی هم در حوزه مرز‌ها ابلاغ شده است.

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا گفت: در مورد سویه «امیکرون» هم، پنج کشور از طرف وزارت بهداشت به عنوان کشور‌های دارای این سویه مطرح بودند و بیشتر آن‌ها از کشور‌های آفریقایی هستند که به وزارت راه و شهرسازی اعلام شده است.

قاسمی افزود: از این کشور‌ها پرواز مستقیم نداریم، اما ممکن است ورود اتباع آن‌ها از طریق پرواز‌های غیر مستقیم یا از طریق کشتی‌ها و شناور‌های حمل کالا باشد که کنترل‌های لازم طبق دستورالعمل، انجام می‌شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما پربیننده ترین اومیکرون وارد کشور شد؟ اخبار آموزش و پرورش / امتحانات کدام پایه ها حضوری است؟ صفحه اول روزنامه های امروز (۱۴۰۰/۰۹/۱۵) خانه‌های روستایی جذاب در تیچینو سوییس صفحه اول روزنامه های امروز (۱۴۰۰/۰۹/۱۴)

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: محدودیت تردد شیوع کرونا حسین قاسمی منع تردد قرنطینه هوشمند اومیکرون دستگاه ها کشور ها شهر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۰۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش مشکلات خدمات حوزه حمل‌ونقل با استفاده از هوش مصنوعی

رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شهری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: انتظار می‌رود مدیریت شهری در راستای خدمت‌رسانی، بهبود سامانه‌ها و وضعیت حمل‌ونقل هوشمند با ابزار و امکاناتی که هوش‌مصنوعی در اختیار قرار می‌دهد، مشکلات خدمات حمل‌ونقل را کاهش دهد.

ابوالفضل قربانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: سامانه‌های هوشمند به‌طور دائم ترافیک را هوشمندانه کنترل می‌کند، اما حجم زیاد وسایل نقلیه موجب می‌شود این خدمات کمتر به چشم آید؛ البته اصفهان با وجود این‌که از این نظر به وضعیت مطلوبی نرسیده است در جایگاه خوبی قرار دارد.

وی با بیان اینکه منابع مورد نیاز برای زیرساخت‌های حمل‌ونقل هوشمند در بودجه ۱۴۰۳ لحاظ شده است، افزود: انتظار می‌رود مدیریت شهری در راستای خدمت‌رسانی، بهبود سامانه‌ها و وضعیت حمل‌ونقل هوشمند با ابزار و امکاناتی که هوش‌مصنوعی در اختیار قرار می‌دهد، مشکلات خدمات حمل‌ونقل را کاهش دهد.

رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شهری شورای اسلامی شهر اصفهان درباره فعالیت شرکت متروی منطقه اصفهان تاکید کرد: خدمات این شرکت با زمان‌بندی دقیق و فاصله‌های مشخص صورت می‌گیرد تا شهروندان طبق این زمان‌بندی برنامه‌ریزی کنند، همچنین این نهاد در تلاش است فاصله رسیدن قطارها به هر ایستگاه را کمتر کند و به شهروندان خدمات بهتری ارائه دهد.

قربانی با اشاره به سامانه‌های هوشمند گفت: شهر اصفهان از جمله شهرهای مجهز به فناوری هوشمند است؛ هرچند این تجهیزات نیاز به تکامل دارد، اما به نوبه خود توانسته بخشی از این خدمات را فراهم کند که از جمله آن‌ها نصب AVL روی تمام اتوبوس‌های شرکت واحد است که مکان و مسیر اتوبوس را به‌صورت لحظه‌ای نمایش می‌دهد، همچنین وجود سامانه برای هر وسیله حمل‌ونقل عمومی موجب شده است شهروندان زمان‌بندی مناسبی برای خود در نظر گیرند و کمتر برای وسایل حمل‌ونقل عمومی معطل بمانند.

وی ادامه داد: موضوع حمل‌ونقل عمومی از مسائل مهم هر شهری است؛ این موضوع توسط شهروندان و مجموعه مدیریت شهری از نظر چگونگی خدمات بهتر، روزانه مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

کد خبر 743900

دیگر خبرها

  • اجرای سراسری طرح تکمیل شبکه آزمایشگاهی از امسال/ فعالیت ۸ هزار آزمایشگاه در کشور
  • اجرای سامانه توزیع هوشمند مرغ گرم در تویسرکان
  • ۲۲ روز مانده تا دومین مرحله انتخابات مجلس دوازدهم
  • اجرای طرح شاداب سازی در ۴۳۰ مدرسه چهارمحال و بختیاری
  • فرمانده مرزبانی : کنترل مرزهای کشور هوشمند و به صورت پهپادی و تصویری انجام می شود
  • کاهش مشکلات خدمات حوزه حمل‌ونقل با استفاده از هوش مصنوعی
  • نظارت دامپزشکی بر صادرات فرآورده خام دامی و خوراک آبزیان از مرز چذابه
  • جزییات اجرای پروژه های برون مرزی در حوزه برق و آب
  • هوشمند سازی 13 گله شتر استان یزد
  • بومی سازی کنتورخوان از راه دور ایران‌ساخت