Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، کریم خان دادستان دیوان کیفری بین المللی در نشستی با کشورهای عضو دیوان کیفری بین‌المللی در ارتباط با مستثنی کردن آمریکا از تحقیقات مربوط به جنایت جنگی در افغانستان گفت: این تصمیم را بر اساس شواهدی اتخاذ کردم که نشان می‌دهد بدترین جنایات از نظر شدت، حوزه و وسعت به‌نظر می‌رسد که توسط داعش و طالبان انجام شده است… من گفتم که این (موضوع) را در اولویت قرار خواهم داد و از قضات خواستم که اجازه انجام این تحقیقات را بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی پیش از این گفته بود که با توجه به تغییر شرایط، تحقیقات این مرجع عالی قضائی بین‌المللی درباره ارتکاب جنایات جنگی در افغانستان از این پس بر طالبان و داعش و نه جرایم ارتکابی نظامیان آمریکایی متمرکز خواهد بود.

بسیاری از سازمان‌های حقوق بشری از تصمیم کریم خان در ماه سپتامبر برای مستثنی کردن تحقیقات از نیروهای آمریکایی انتقاد کردند. آغاز تحقیقات دادگاه کیفری بین‌المللی در افغانستان، به‌ویژه در مورد جنایاتی که ممکن است توسط سربازان آمریکایی انجام شده باشد، منجر به اعمال تحریم‌های دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا علیه «فاتو بنسودا» دادستان سابق دیوان کیفری بین المللی شد.

در سال ۲۰۱۷، بنسودا از قضات بین‌المللی درخواست مجوز برای آغاز تحقیقات کامل کرده بود و گفت که ظن «مستدلی» به جنایات جنگی توسط طالبان، نیروهای آمریکایی در افغانستان و سازمان سیا در مراکز مخفی ِ بازداشت در خارج از کشور وجود دارد.

این تحقیقات در سال ۲۰۲۰ بعد از اینکه دولت ساقط شده اشرف غنی تأیید کرد که تلاش خواهد کرد تا ادعاها در مورد جنایت جنگی را به تنهایی بررسی کند، تعلیق شد. اما تغییر دولت در افغانستان باعث شد تا کریم خان خواستار از سرگیری تحقیقات شود. وی گفت که قبضه قدرت توسط طالبان به این معنا است که جنایت جنگی به درستی بررسی نمی‌شود.

آمریکا در ۲۰ سال اشغال افغانستان نه تنها غیر نظامیان زیادی را در این کشور قتل عام کرد بلکه با ناامن کردن افغانستان زمینه ساز رشد دیگر گروه‌های تروریستی نیز شد.

کد خبر 5369430

منبع: مهر

کلیدواژه: ایالات متحده امریکا افغانستان دیوان کیفری بین المللی ایالات متحده امریکا عراق عربستان سعودی روسیه رژیم صهیونیستی مذاکرات وین ایران ولادیمیر پوتین فلسطین اوکراین لبنان واشنگتن امانوئل ماکرون جورج قرداحی کیفری بین المللی بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۰۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجمع مقابل دیوان عالی آمریکا در حمایت از افراد بی خانمان

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، روز گذشته دادگاه عالی ایالتی در شهر سان فرانسیسکو در ایالت کالیفرنیا، رسیدگی به پرونده‌ای را درباره وضع افراد بی خانمان شروع کرد. همزمان با برگزاری جلسه دادرسی، صد‌ها نفر از فعالان آمریکایی در مقابل ساختمان دادگاه تجمع کردند. تجمع کنندگان با برپایی راهپیمایی و تجمع، حمایت خود را از افراد بی خانمان نشان دادند. آنها توجه ویژه دولتمردان را به وضع افراد بی خانمان خواستار بودند.
یک شهروند آمریکایی گفت: بی خانمان بودن، جرم نیست. افراد بی خانمان به خانه و حمایت نیاز دارند. جریمه کردن آنها و مجازات آنها، سبب نمی‌شود آنها سرپناه داشته باشند بلکه باعث می‌شود مشکل بدتر شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

راهپیمایی کنندگان نوشته‌هایی در دست داشتند که روی آن نوشته شده بود «جنگ با افراد فقیر را متوقف کنید». «با فقر مقابله کنید و نه با فقرا»

شهروند آمریکایی دیگری در این باره گفت: به نظرم، رای صادرشده در دادگاه قبلی درباره افراد بی خانمان، یک حکم غیرعادی و بیرحمانه است. با این رویه، افراد محکوم شده کارت شناسایی و حمایت‌های دارویی و ارتباط با اعضای شبکه‌های محلی را از دست می‌دهند که می‌توانند به آنها کمک کنند. چرا باید این کار را کرد؟ چرا باید فرد را جایی فرستاد که هیچ تعلقی به آنجا ندارد؟ باید آنها را در جایی قرار دارد که حس خوبی داشته باشند و از این راه، بتوان به حل مشکل کمک کرد.

 

دیگر خبرها

  • آمریکا: عادی‌سازی روابط مشروط به تغییر رفتار طالبان است
  • اگر این جنایات دهشتناک فورا متوقف نشود...| واکنش تند ایران به کشف گورهای جمعی در خان یونس
  • از مبارزه حق طلبانه فلسطین حمایت می کنیم
  • طالبان از سلاح جنگی جدید "ساخت افغانستان" رونمایی کرد (فیلم)
  • حقایق نسل‌کشی غزه با صدور احکام بین‌المللی علیه نتانیاهو آشکارتر می‌شود
  • «بمبی که آمریکا در خاورمیانه نمی بیند»: واشنگتن در حال تکرار اشتباه نادیده گرفتن افکار عمومی جهان عرب است/ آمریکا دود برخاسته از آتش زیرخاکستر غزه را ندید/ انقلاب رسانه های اجتماعی در جنگ غزه
  • طالبان: غربی‌ها فرهنگ خود را به دیگر کشورها تحمیل نکنند
  • خیز بلند چین در افغانستان؛ چالش‌ها و چشم‌انداز
  • تجمع مقابل دیوان عالی آمریکا در حمایت از افراد بی خانمان
  • آمریکا: درباره به‌رسمیت شناختن طالبان تصمیم نگرفته‌ایم