Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو جامعه روحانیت مبارز گفت:امروز با تکیه بر تجربه دولت قبلی، تیم مذاکره‌کننده ما نباید امتیازی به طرف مقابل بدهد تا بازهم شاهد آنچه در گذشته رخ داد نباشیم.

حجت‌الاسلام و المسلمین احمد سالک با اشاره به ارزیابی خود از روند فعالیت تیم مذاکره‌کننده ایران در نشست‌های اخیر اظهار کرد: اولا تفاوتهایی بین تیم مذاکره‌کننده فعلی با تیم مذاکره‌کننده دولتهای یازدهم و دوازدهم وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم مذاکره‌کننده ایران این بار با ۴۰ نفر از کارشناسان وارد مذاکره شده است که هر کدام در حوزه‌ای صاحب نظر هستند تا موضوع مذاکرات از ابعاد مختلف مورد بررسی تیم جمهوری اسلامی قرار گیرد و با مشورت و همفکری، کار مذاکره پیش رود.

وی افزود: این رقم ۴۰ نفر پشتوانه خوبی برای تیم مذاکره‌کننده است تا بتواند به توافقی دقیق و همه‌جانبه و صحیح دست یابد، به خصوصی اگر این میزان با آنچه در تیم مذاکره‌کننده دولت‌های یازدهم و دوازدهم وجود داشت مقایسه شود که شاید ۱۰ تا ۱۵ نفر بیشتر نبودند.

سالک با تاکید بر اینکه رویکرد تیم مذاکره‌کننده ایران در این دور از مذاکرات قابل تقدیر است، اظهار کرد: در این تیم، مذاکرات با هدف رفع یکپارچه و هم‌زمان همه تحریم‌ها پیش می‌رود. مذاکرات هم بر همین مبنا پیگیری می‌شوند تا به نتیجه مورد نظر برسند و سپس راستی‌آزمایی اقدامات طرفین توافق بر اساس سیاستهای اعلامی رهبری معظم انقلاب، انجام گیرد.

این عضو جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه اروپا در پی رفع تحریم‌هاست، اظهار کرد: آنان می‌خواهند تحریم‌ها را رفع کنند اما در این مسیر به دنبال اقداماتی تدریجی و قطره‌چکانی هستند نه یک‌جا. در این شرایط است که تیم مذاکره‌کننده ایران  باید بایستد و قاطعانه بر رفع کامل همه تحریم‌ها پافشاری کند.

وی یادآور شد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم امتیازاتی از سوی ایران به کشورهای طرف توافق داده شد و برخی مسائل نادیده‌ انگاشته شدند اما با تکیه بر آن تجربه، امروز تیم مذاکره‌کننده نباید امتیازی بدهد تا آنچه در گذشته رخ داد مجددا تکرار نشود.

سالک با تاکید بر اینکه شرایط امروز آمریکا با گذشته متفاوت است، تصریح کرد: امروز شرایط آمریکا با قدیم تفاوت دارد. آقای بایدن در شرایط فعلی ناچار است امتیازاتی بدهد و در برابر ایران عقب نشینی کند؛ چرا که جمهوری اسلامی هم اقتدار منطقه‌ای دارد و هم در عرصه دیپلماسی صحیح عمل کرده است.

عضو جامعه روحانیت مبارز در پایان با بیان اینکه تیم مذاکره‌کننده ایران با اقتدار و عزت وارد مذاکرات شدند، اظهار کرد: آمریکا امروز در موضع ضعف است. آنقدر که من اطلاع یافتم پیشرفت های خوبی هم در چارچوب مذاکرات به دست آمده است و احتمال دارد بعد از تعطیلات کریسمس، ادامه این مسیر نیز پیگیری شود./ایسنا

منبع: فردا

کلیدواژه: غرب سالک مذاکرات وین تیم مذاکره کننده ایرانی تیم مذاکره کننده ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۱۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی


به گزارش خبرگزاری صداوسیما، وزارت خزانه داری آمریکا در ادعای خود علیه جمهوری اسلامی ایران آورده است: اداره کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری (OFAC) بیش از ۱۲ نهاد، شخص و کشتی را که نقش اصلی در تسهیل و تامین مالی فروش مخفیانه پهپاد‌های وزارت دفاع ایران که خود در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و جنگ روسیه در اوکراین نقش دارد، تحریم کرد.
وزارت خزانه داری آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی اعلام کرد که شرکت تندر صحرا، شرکت اصلی است که بر فعالیت‌های تجاری وزارت دفاع ایران در حمایت از این تلاش‌ها نظارت می‌کند.
وزارت خزانه داری آمریکا مدعی شد: شرکت تندر صحرا همچنین نقش کلیدی در طراحی، توسعه، ساخت و فروش هزاران پهپاد ایران ایفا می‌کند که بسیاری از آنها در نهایت به روسیه برای استفاده در جنگ تجاوزکارانه این کشور علیه اوکراین منتقل شدند.
وزارت خزانه داری آمریکا ادامه داد: اداره کنترل دارایی خارجی همچنین دو شرکت و یک کشتی که کالا‌های ایرانی را حمل می‌کنند و به نفع شرکت سپهر انرژی جهان نما پارس عمل می‌کنند تحریم می‌کند. این شرکت به طور مشابه نقش پیشرو در فعالیت‌های تجاری ستاد کل نیرو‌های مسلح ایران (AFGS) ایفا می‌کند.
وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد: همزمان با این اقدام، انگلیس و کانادا تحریم‌هایی را علیه چندین نهاد و افراد دخیل در خرید پهپاد و سایر فعالیت‌های نظامی مرتبط با ایران اعمال می‌کنند.
برایان نلسون معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و مالی مدعی شد: «وزارت دفاع ایران با حمایت از جنگ روسیه در اوکراین، حمله بی سابقه به اسرائیل و تکثیر پهپاد‌ها و سایر سخت افزار‌های خطرناک نظامی برای نیرو‌های وابسته و تروریست‌ها به بی ثبات کردن منطقه و جهان ادامه می‌دهد.»
او ادامه داد: ایالات متحده در هماهنگی نزدیک با شرکای انگلیسی و کانادایی خود، به استفاده از تمام ابزار‌های موجود برای مبارزه با کسانی که فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده ایران را تامین مالی می‌کنند، ادامه خواهد داد.
وزارت خزانه داری آمریکا ۴ اردیبهشت ماه نیز در تداوم تحریم‌های واشنگتن علیه تهران به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ادعا‌های ضد ایرانی اعلام کرد: دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا دو شرکت و چهار فرد را که در فعالیت‌های مخرب سایبری به نمایندگی از فرماندهی سایبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران دست داشتند، تحریم کرد.
وزارت خزانه داری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی مدعی شد: این بازیگران بیش از ده‌ها شرکت آمریکایی و نهاد‌های دولتی را از طریق عملیات سایبری، از جمله حملات فیشینگ و بدافزارها، هدف قرار دادند.
به گفته وزارت خزانه داری آمریکا، در ارتباط با اقدام امروز، وزارت دادگستری آمریکا و دفتر تحقیقات فدرال یک کیفرخواست علیه این چهار نفر به دلیل نقش آنها در فعالیت‌های سایبری علیه نهاد‌های آمریکایی را منتشر می‌کند.

دولت بایدن از نخستین روز سال ۱۴۰۳ هجری شمسی به بهانه‌های مختلف جمهوری اسلامی ایران را تحریم کرده است.
دولت دموکرات جو بایدن که مدعی رویکرد دیپلماسی در قبال ایران و تلاش برای بازگشت به برجام بوده، تاکنون نه تنها موفق به بازگشت به برجام نشده است بلکه با تحریم‌های پی در پی به بهانه‌های برنامه دفاعی بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران از جمله موشکی بالستیک، پهپادی، هسته‌ای و حقوق بشر، در راستای سیاست‌های شکست خورده فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ حرکت کرده است.

دیگر خبرها

  • تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی
  • آیا مذاکرات مستقیم میان ایران و آمریکا در جریان است؟
  • واکنش آمریکا به ادعای مذاکرات مستقیم با ایران/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران/ سفر هیات اقتصادی کره شمالی به ایران/ تصویب بسته کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان در سنای آمریکا
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • روبن آموریم با وست هم به توافق نرسید
  • تراکتور به دنبال بزرگترین بمب آلمانی تاریخ لیگ برتر | مذاکره با چهره سرشناس برای آمدن به ایران