Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@07:51:07 GMT

دیدار بلینکن با ملاله یوسف‌زی

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۶۱۶۸۰

دیدار بلینکن با ملاله یوسف‌زی

ملاله یوسف‌زی در دیدار با وزیر خارجه آمریکا بر حق آموزش دختران افغان تاکید کرده و خواست تا ایالات متحده و سازمان ملل متحد، اقدامات فوری برای احقاق حقوق زنان و دختران در افغانستان انجام دهند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، «ملاله یوسف‌زی» فعال پاکستانی که در سال ۲۰۱۲ بابت رفتن به مدرسه هدف گلوله‌های طالبان قرار گرفت، دوشنبه از تغییرات ناگهانی که اکنون تحت حکومت طالبان در افغانستان رخ می‌دهد، جایی که آزادی‌های زنان و فرصت‌های آموزشی ناپدید شده است، انتقاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یوسف‌زی در ملاقات با آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در مقابل رسانه‌ها گفت: شما اشاره کردید که ما به اینجا آمده‌ایم تا درباره برابری آموزش دختران صحبت کنیم، اما می‌دانیم که در حال حاضر افغانستان تنها کشوری است که در آنجا دختران به آموزش متوسطه دسترسی ندارند.

حدود ۱۰۰ روز از زمان خارج شدن نیروهای آمریکایی از افغانستان، بعد از ۲۰ سال حضور نظامی و دیپلماتیک می‌گذرد. در این دوران زنان و دختران گام‌هایی در راستای آموزش و مشاغل برداشتند اما بازگشت طالبان، این کشور را دوباره جامعه‌ای مردمحور کرد و اندکی فرصت‌های آموزشی برای زنان و دختران باقی گذاشت.

ملاله یوسف‌زی با اشاره به نامه دختری ۱۵ ساله از افغانستان گفت: آموزش دختران، ابزاری قدرتمند برای برقراری صلح و امنیت است. اگر دختران نیاموزند، افغانستان هم ضرر خواهد کرد. به عنوان یک دختر و یک انسان، می‌خواهم بدانید که من حق و حقوقی دارم. زنان و دختران حقوقی دارند. افغان‌ها حق دارند در صلح زندگی کنند، به مدرسه بروند و بازی کنند.

این فعال پاکستانی که اکنون ساکن انگلیس است، به وزیر خارجه آمریکا گفت: این پیام دختران افغان است. امیدواریم که ایالات متحده و سازمان ملل متحد اقدامات فوری انجام دهند تا اطمینان حاصل شود که دختران می‌توانند هر چه سریع‌تر به مدارس بازگردند، زنان می‌توانند به سر کار بازگردند و تمام کمک‌های بشردوستانه مورد نیاز برای آموزش در آنجا فراهم می‌شود.

در مقابل، آنتونی بلینکن با تقدیر از یوسف‌زی او را الهام‌بخش زنان و دختران در سراسر جهان دانست و وعده داد که نامه این دختر افغان را با جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا در میان بگذارد.

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ملاله یوسف زی آنتونی بلینکن ملاله یوسف زی زنان و دختران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۱۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن: ما استاندارد‌های دوگانه درباره نقض حقوق بشر از سوی اسرائیل نداریم

رژیم صهیونیستی طی ۷ ماهی که از جنگ غزه می‌گذرد به طور گسترده در حال کشتار غیرنظامیان، نابودی زیرساخت ها، جلوگیری از ورود اقلام بشردوستانه به این باریکه، و نیز بمباران بیمارستان ها، مراکز درمانی، مدارس، و حتی مساجد کرده است. کشتار بیش از ۳۴ هزار غیرنظامی آشکارا نشان دهنده نسل کشی فلسطینیان به دست صهیونیست هاست. با این حال، آمریکا که خود را مدافع حقوق بشر در جهان می‌داند چشمش را بر روی این مسائل بسته است. 

به گزارش الجزیره، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا امروز (دوشنبه) اتهامات وارده بر واشنگتن مبنی بر استاندارد‌های دوگانه این کشور در برابر نقض حقوق بشر از سوی رژیم صهیونیستی را رد کرد. 

بلینکن در این باره گفت: آمریکا در حال بررسی اتهامات مربوط به نقض حقوق بشر از سوی اسرائیل در جنگ غزه است. 

وزیر خارجه آمریکا که پیرامون گزارش سالانه وزارت خارجه کشورش درباره شرایط حقوق بشر در جهان با خبرنگاران سخن می‌گفت، تاکید کرد: این سخن که ایالات متحده زمانی که به اسرائیل و مسئله حقوق بشر مربوط به این رژیم می‌رسد استاندارد‌های دوگانه را اتخاذ می‌کند، صحت ندارد. آیا ما استاندارد‌های دوگانه داریم؟ پاسخ خیر است. 

آمریکا به طور سالانه اقدام به انتشار گزارشی مبنی بر نقض حقوق بشر در جهان می‌کند. در این لیست قالبا کشور‌های دوست ایالات متحده که بالاترین ناقضان حقوق بشر هستند از جمله اسرائیل هیچ گاه گنجانده نمی‌شوند ولی در عوض کشور‌هایی که واشنگتن با آنها روابط خوبی ندارد در صدر لیست قرار گرفته و به طور معمول تحریم‌هایی را نیز به همین دلایل علیه آنها وضع می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • (ویدیو) استقبال سرد چینی‌ها از بلینکن
  • استقبال سرد چینی‌ها از بلینکن
  • بلینکن وارد چین شد
  • وزیر ضعیف را استاندار نکنید!
  • وزیر ناتوان و برکنار شده چطور استاندار مازندران می‌شود؟
  • وزیر ضعیف را استاندار نکنید 
  • حماس پاسخ آمریکا را داد + جزئیات
  • بلینکن: ما استاندارد‌های دوگانه درباره نقض حقوق بشر از سوی اسرائیل نداریم
  • استاندار جدید مازندران فردا معارفه می‌شود
  • بلینکن با دعوت وزیر خارجه چین راهی پکن می‌شود