Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین با تأکید بر اینکه ایران حق قطعی برای تعیین مواضعش را دارد، گفت جمهوری اسلامی به دنبال یک راه‌حل جامع است نه موقت.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «میخائیل اولیانوف» نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در «وین» پایتخت اتریش در واکنش به اظهارات اخیر «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه ایران درباره توافق موقت تصریح کرد که حق قطعی ایران است که مواضع خود را تعیین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران انتظار دارد بدون هرگونه تعویقی، یک راه‌حل جامع حاصل شود.

امیرعبداللهیان روز گذشته (دوشنبه) در نشست خبری مشترک با «فیصل المقداد» وزیر خارجه سوریه در خصوص پیشنهادات طرف مقابل برای یک توافق موقت تصریح کرد: «ما توافق موقت را توافقی خوب برای کشورمان نمی‌دانیم. توافق باید جامع باشد و توافقی باید باشد که جمهوری اسلامی ایران و مردم به صورت ملموس از مزایای اقتصادی برجام و رفع تحریم‌ها استفاده کنند. با همین رویکرد تیم ما در روز‌های آینده به وین برمی‌گردد، بخش عمده تیم ما هم در حال حاضر در وین حضور دارد و مباحث کارشناسی خودشان را ادامه می‌دهند».

اولیانوف در واکنش به این اظهارات رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران گفت: «قطعاً، هیچ منافاتی بین توافقات موقت و جامع وجود ندارد، اما این حق مسلم و قطعی ایران است که موضع خود را تعیین کند. احتمالاً این نشان می‌دهد که تهران انتظار دارد که بدون وقفه یک راه‌حل جامع پیدا شود».

دور جدید مذاکرات برای «رفع تحریم‌ها» و احیای برجام روز دوشنبه (۲۹ نوامبر هشتم آذر ماه) با حضور نمایندگانی از گروه ۱+۴ (انگلیس، فرانسه، روسیه، چین بعلاوه آلمان) و «راب مالی» نماینده ایالات متحده در امور ایران و «انریکه مورا» معاون «جوزپ بورل» رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا و «علی باقری» معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران در «وین» پایتخت اتریش برگزار شد و تا روز جمعه ۱۲ آذر ماه ادامه داشت که ایران در پایان این نشست، دو سند درباره لغو تحریم‌های یکجانبه و ظالمانه آمریکا و فعالیت‌های هسته‌ای ایران به طرف مقابل ارائه داد و طرف مقابل از ایران مهلت خواست تا با بازگشت به پایتخت‌هایشان با مقام‌های کشورهایشان رایزنی کنند و مجدداً به میز مذاکرات بازگردند.

مقام‌های جمهوری اسلامی ایران در روز‌ها و هفته‌های اخیر بار‌ها تأکید کرده‌اند که با طرح توافق موقت مخالف هستند و در همین راستا، باقری اخیراً در مصاحبه با وبگاه انگلیسی «میدل ایست آی» تصریح کرد که ایران پیشنهادات طرف مقابل را مبنی بر موافقت با توافق موقت موسوم به طرح «کمتر در برابر کمتر» یا بررسی طرح «برجام پلاس» که شامل آغاز مذاکرات درباره برنامه موشک بالستیک و فعالیت‌های منطقه‌ای می‌شود، رد می‌کند.

برخی منابع خبری مدعی شده‌اند احتمال دارد هیأت‌های مذاکره‌کننده ایران و گروه ۱+۴ روز پنجشنبه (۱۸ آذر ماه) به محل برگزاری مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین بازگردند.

علی‌رغم آن که دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا مدعی است که آماده بازگشت به تعهداتش ذیل برجام است، اما سیاست‌هایی که مقام‌های دولت وی از زمان آغاز دولت جدید آمریکا اتخاذ کرده‌اند، نشان دهنده عزم آن‌ها برای بازگشت با توافق نیست با این حال، مقام‌های ایران بار‌ها تأکید کرده‌اند که تحت هیچ‌گونه فشاری حاضر به توافق نیستند و آمریکا از آن جایی که اولین طرفی بوده که با خروج یکجانبه از برجام، این توافق را نقض کرده، باید اولین نفری باشد که به تعهدات برجامی باز می‌گردد و ایران هیچ عجله‌ای برای توافق با طرف‌های مقابل ندارند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اولیانوف راه حل جامع راه حل موقت جمهوری اسلامی توافق موقت طرف مقابل تحریم ها حل جامع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۲۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی در مسجد جامع «کالپیتی»: امروز همگان حقوق فلسطینیان را مطالبه می‌کنند

به گزارش قدس آنلاین، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی عصر امروز چهارشنبه به وقت محلی، در ادامه برنامه‌های سفر یکروزه خود به سریلانکا، با حضور در مسجد جامع «کالپیتی» شهر کلمبو، ضمن دیدار و گفتگو با نمازگزاران، نماز مغرب را نیز در این مسجد اقامه کرد.

رئیس جمهور با ابراز خرسندی از حضور در جمع نمازگزاران مسجد جامع شهر کلمبو، اظهار امیدواری کرد مذاکرات صورت گرفته میان دو کشور به گسترش بیش از پیش روابط و همکاری‌های فیمابین منجر شود.

رئیسی طراحی و اجرای مجموعه سد، نیروگاه و تونل انتقال آب «اومااویا» از سوی شرکت‌های متخصص ایرانی را نماد همکاری‌های موفق دو کشور دانست و گفت: امیدواریم بهره‌برداری از این طرح‌ها افزایش رفاه مردم سریلانکا را در پی داشته باشد.

رئیس جمهور در ادامه وحدت و انسجام را نیاز ضروری و مهم امروز جهان اسلام دانست و گفت: دشمنان و در راس آنان آمریکا، با ایجاد گروهک‌های تروریستی مانند داعش به دنبال ایجاد ناامنی، کشتار و تفرقه در جهان اسلام هستند، بنابراین بسیار ضرورت دارد از هر اقدام و گفتاری که میان مسلمانان تفرقه ایجاد می‌کند، پرهیز شود.

رئیسی در ادامه ظالم و ستم بی‌سابقه رژیم صهیونیستی و کشتار و نسل‌کشی در غزه را نتیجه وجود اختلافات در امت اسلامی دانست و افزود: امام خمینی (ره) از ۴۵ سال پیش رژیم صهیونیستی را غده‌ای سرطانی برای امنیت منطقه دانسته و بر آزادی فلسطین به عنوان مسئله اول جهان اسلام تاکید کرده بود و امروز حقانیت این سخن امام راحل، بر همگان روشن شده است.

رئیس جمهور تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران دفاع از حقوق فلسطینیان را وظیفه همه مسلمانان و انسان‌های آزاده جهان می‌داند و معتقد است امروز حمایت از کسانی که از خانه، وطن، دین، ناموس و جان و عزت خود دفاع می‌کنند، شاخصی برای کشورهاست که آیا مدافع شرافت هستند، یا همراه شرارت؟

رئیسی خاطرنشان کرد: آمریکا مردم ایران را بابت دفاع از حق و عدالت مورد تحریم‌های ظالمانه قرار داد، اما جوانان ما تهدیدها را به فرصت تبدیل کردند و امروز ایران در همه حوزه‌ها در حال پیشرفت است. دشمن تلاش کرد پیشرفت ایران را متوقف کند، اما ملت ایران اراده کرد پیشرفت کند و در این جنگ اراده‌ها ملت ایران پیروز شد.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی به همه ما آموختند که رمز موفقیت توکل بر خدا و اعتماد به نفس و داشته‌های درونی است، گفت:‌ دشمنان برای متوقف کردن ملت ایران علاوه بر تحمیل ۸ سال جنگ به ما، تلاش کردند با ترور، انفجار، توطئه و فتنه‌های متعدد این مردم را از ادامه مسیرش منصرف کنند، اما موفق نشدند. امروز مقاومت و ایستادگی در مقابل نظام سلطه نه فقط مورد توجه نظام اسلامی ایران بلکه مورد توجه و اقبال همه جوان‌های منطقه است که معتقدند نباید تن به زیاده‌خواهی‌ها و مظالم نظام سلطه داد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • طرح کاشت یک میلیارد درخت راه حلی برای احیا و توسعه پایدار سرزمین
  • رئیسی در مسجد جامع «کالپیتی»: امروز همگان حقوق فلسطینیان را مطالبه می‌کنند
  • رئیس جمهور ونزوئلا : دوستی ما با ایران واقعی و راهبردی است و نه سیاسی و موقت/ آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند
  • جزئیات توافق مهم امنیتی ایران و عراق
  • توافق مهم امنیتی ایران و عراق (+جزئیات)
  • انتقاد اولیانوف از سخنان دبیرکل ناتو درباره همسایگی با روسیه
  • اولیانوف: سفر گروسی به روسیه در حال برنامه ریزی است 
  • هواشناسی ایران / احتمال وقوع سیلاب در ۶ استان کشور
  • رئیس سازمان نظام پزشکی ایران خبر داد؛ راه‌اندازی سامانه‌ای برای پیگیری حقوق بیماران
  • رئیس سازمان نظام پزشکی ایران خبر داد: راه اندازی سامانه‌ای برای پیگیری حقوق بیماران