Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ استاندار سیستان و بلوچستان گفت: بیمارستان وضعیت بسیار نامناسبی دارد و باید هرچه سریعتر نسبت به ساخت بیمارستان جدید ۵۴۰ تخت‌خوابی چابهار اقدام شود. - اخبار استانها -

حسین مدرس‌خیابانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سواحل مکراناظهار داشت: سه سال است کلنگ احداث ساخت بیمارستان جدید 540 تخت‌خوابی چابهار با توجه به نیاز مبرم و افزایش سرسام‌آور جمعیت این شهر خورده شده اما ‌هنوز خبری از ساخت این پروژه مهم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سه سال عمر ساخت بسیاری از پروژه‌های عمرانی در خیلی از کشورهاست اما در حوزه‌ای که من نمایندگی می‌کنم هنوز این پروژه شروع هم نشده تا بخواهیم درباره وضعیت تکمیل، اتمام و یا کمبود منابع و مشکلات آن حرف بزنیم.

بزرگراه چابهار-کنارک تا پایان سال آینده آماده بهره‌‌برداری می‌شودنماینده مردم چابهار در مجلس: جبران ضعف جدی زیرساخت‌های درمانی بلوچستان نیازمند نگاه ویژه وزارت بهداشت استگزارش| اتصال ایران به 3 قاره با راه‌اندازی خط ریلی چابهار/ پروژه‌ای که هزینه تحریم‌ها علیه کشورمان را بالا می‌برد + فیلم

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد:  طبق شاخص تخت بیمارستانی به ازای هزارنفر جمعیت، 1.6 تخت بیمارستان در کشور وجود دارد باید باشد؛ این شاخص برای  برای حوزه زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر حدود 0.6 است به عبارتی نصف تخت برای هر هزار نفر در حالی که در دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر با جمعیتی بالغ بر یک میلیون و سیصدوپنجاه هزارنفر با حدود دو هزارو پانصد تخت بیمارستانی فعال داشته باشد و درحال حاضر تنها 900 تخت بیمارستانی فعال دارد.

مدرس خیابانی گفت: بیمارستان فعلی چابهار بار جمعیتی بسیار گسترده و پرفشاری را تجربه می‌کند و نیاز است هرچه سریعتر بیمارستان جدید ساخته شود چراکه با وضعیت فعلی و افزایش جمعیت و توسعه‌های آتی اصلا این بیمارستان جوابگو نخواهد بود.

به گزارش تسنیم؛ براساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر، درصورت تسریع در احداث دو بیمارستان عظیم پانصد و چهل تخت خوابی ایرانشهر و چابهار و اضافه شدن 1000 تخت بیمارستانی در کنار اتمام طرح توسعه بیمارستانهای دلگان، فنوج، مهرستان، کنارک و قصرقند، بمپور و همچنین احداث بیمارستان‌های محلی کلات سرباز، بزمان، بنت، اسپکه، پیشین، زرآباد و آشار طی دوالی سه سال آتی و  می‌توان امیدوار به حل مشکل شاخص‌های بیمارستانی باشیم.

انتهای پیام/395/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت بهداشت مناطق دریایی سیستان و بلوچستان وزارت بهداشت مناطق دریایی سیستان و بلوچستان تخت بیمارستانی تخت بیمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۴۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۲۵ کیلومتر بزرگراه در مسیر زاهدان ـ بیرجند

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان از ساخت ۲۵ کیلومتر بزرگراه در محور مواصلاتی زاهدان- بیرجنددر سال ۱۴۰۳ با هدف توسعه ترانزیت و رونق اقتصاد این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، مهدی پارسی از ساخت 25 کیلومتر بزرگراه در محور مواصلاتی زاهدان- بیرجند در سال 1403 با هدف توسعه ترانزیت و رونق اقتصاد استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه ارتقای محور زاهدان_ بیرجند به بزرگراه علاوه بر کاهش تصادفات توسعه اقتصادی و گردشگردی سیستان و بلوچستان را به همراه دارد، گفت: این اداره کل تلاش دارد تا پایان سالجاری با تکمیل و بهره برداری از 25 کیلومتر باند دوم در دست ساخت در این مسیر، زاهدان را به صورت بزرگراه به سفید آبه متصل کند.

وی با بیان اینکه برای احداث هر یک کیلومتر بزرگراه در این استان به اعتباری حدود 35 میلیارد تومان نیاز است که این موضوع می‌طلبد تا اعتبارات بیشتری برای اجرای طرح‌های راهسازی به استان تخصیص داده شود، افزود: برای محقق شدن اهداف پیش بینی شده سالجاری در این محور مهم استان باید بیش از 200 پل و آبرو در مسیر ساخته شود چرا که به دلیل موقعیت جغرافیایی منطقه بنا بر ضرورت در سنوات گذشته نیز احداث این پل ها با تعداد کمتر یا بیشتر در دستور کار قرار داشت.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان تاکید کرد: در چهار سال اخیر 53 کیلومتر بزرگراه با اعتبار یک هزار میلیارد تومان در محور زاهدان- بیرجند به بهره برداری رسیده و همچنان سه کارگاه با ایجاد اشتغال برای 350 نفر در حال انجام تعهدات سال جاری این اداره‌کل در این مسیر هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سیل ۱۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان وارد کرد
  • ساخت ۲۵ کیلومتر بزرگراه در مسیر زاهدان ـ بیرجند
  • حضور مجدد استاندار سیستان و بلوچستان از مناطق سیل زده جنوب سیستان و بلوچستان
  • سفر استاندار سیستان و بلوچستان به شهرستان زهک
  • سیستان و بلوچستان فرودگاهی که فقط یک مسیرپروازی داشت
  • بزرگترین میز نقاشی سیستان و بلوچستان در چابهار برگزار شد
  • دست یاری تهران به بلوچستان | چگونه شهرداری تهران به سیل زدگان چابهار کمک می‌کند؟
  • کمک تهران به بلوچستان | چگونه آتش نشانان تهرانی به سیل زدگان چابهار کمک می‌کنند؟
  • نگرانی نماینده چابهار درباره وضعیت سیل زدگان سیستان و بلوچستان: راه‌های ارتباطی حدود 400 روستا مسدود شده/ از سیل اسفند 1402 تا کنون زیرساخت ها اصلاح نشده/ دولت فقط وعده داد و عمل نکرد
  • قدردانی استاندار سیستان و بلوچستان از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برای ساخت شبکه بزرگراهی