Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی قوه قضاییه گفت: هر زمان که رهبر انقلاب دستوری به دستگاه قضایی داده اند تاکید داشته اند ضمن اجرای قانون حق کسی ضایع نشود.

خداییان افزود: در مورد این پرونده خاص هم همین طور بوده است. در این پرونده محکومین تقاضای اعاده دادرسی کرده بودند و ما منتظر بررسی دیوان عالی هستیم. اگر دیوان اعاده را وارد بداند که رای نقض می‌شود در غیر این صورت رای به اجرا در می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

/باشگاه خبرنگاران جوان

 

منبع: فردا

کلیدواژه: قوه قضاییه پرونده عراقچی نامه رهبرانقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۴۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکلاسی سابق پوتین به ریاست دیوان عالی روسیه رسید

شورای فدراسیون روسیه یا به عبارتی همان مجلس اعلای پارلمان روسیه در نشست روز چهارشنبه خود به اتفاق آرا به انتصاب ایرینا پودنوسوا به عنوان رئیس دیوان عالی این کشور رأی داد.

به گزارش یورونیوز، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه هفته گذشته خانم پودنوسوا ۷۰ ساله را برای این سمت معرفی کرد.

ایرینا پودنوسوا، در سال ۱۹۷۵ میلادی به همراه ولادیمیر پوتین از دانشگاه دولتی لنینگراد فارغ التحصیل شد. او که از سال ۲۰۲۰ میلادی در دیوان عالی روسیه حضور داشته است، در ماه ژوئیه همان سال به عنوان معاون رئیس دیوان در این نهاد قضایی منصوب شد.

پس از درگذشت ویاچسلاو لبدف ۸۰ ساله، رئیس قبلی دیوان عالی روسیه در تاریخ ۲۳ فوریه ۲۰۲۴ (۴ اسفند)، پست ریاست دیوان خالی شد. نا گفته نماند که آقای لبدف از سال ۱۹۸۹ این سمت را بر عهده داشت.

در روسیه دوره‌های ریاست بر دیوان عالی قضایی در بازه‌های زمانی شش ساله تعریف شده است.

خانم پودنوسوا در روز اول آوریل و تنها پس از مشورتی ده دقیقه‌ای، از سوی هیات از قضات برای این پست ریاست معرفی شد.

دمیتری مدودف، معاون شورای امنیت روسیه و رئیس حزب روسیه متحد، در حال ادای احترام به پیکر ویاچسلاو لبدف در تاریخ ۲۸ فوریه ۲۰۲۴آسوشیتدپرس

دیوان عالی روسیه

دیوان عالی روسیه، به عنوان بالاترین و آخرین مرجع قضایی در پرونده‌هایی است که در دیگر دادگاه‌های روسیه به نتیجه نرسیده‌اند و شامل ۱۷۰ قاضی است که توسط هیاتی ۱۳ نفره از قضات ارشد نظارت می‌شود.

با وجود آن‌که این دیوان قدرت به چالش کشیدن احکام ریاست جمهوری و لوایح پارلمانی را در دادگاه قانون اساسی دارد، اما همچون یک نهاد تشریفاتی عمل می‌کند.

از احکام جنجالی‌تر آن می‌توان به افراطی دانستن «جنبش بین‌المللی دگرباشان جنسی» اشاره کرد. این دیوان همچنین قوانین جدید سانسور را با قانون اساسی منطبق دانسته و دستور به انحلال یکی از قدیمی‌ترین گروه‌های حامی حقوق بشر روسیه تحت عنوان گروه مموریال داده است.

دیگر خبرها

  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (1 اردیبهشت)
  • نگرانی رژیم صهیونیستی از حکم بازداشت نتانیاهو
  • نگرانی در اسرائیل از حکم بازداشت بین المللی برای نتانیاهو
  • رسیدگی به تخلفات اداری در دیوان عدالت اداری چگونه انجام می شود؟
  • ۲۲ دستور رئیس قوه قضائیه خطاب به مقامات و مسئولان قضایی در سراسر کشور 
  • واکنش ایران به حکم دادگاه آرژانتینی در پرونده «آمیا»
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (30 فروردین)
  • واکنش ایران به حکم صادره از سوی دادگاه آرژانتینی
  • همکلاسی سابق پوتین به ریاست دیوان عالی روسیه رسید
  • رونمایی از مستند «قوی‌دل» همزمان با روز جهانی هموفیلی/ فیلم‌های مستند، مهجور هستند