Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- امام جمعه کرج گفت: مجموعه دانشجویی در مسیر مطالبه‌گری نباید سطحی‌نگری داشته باشد، و نباید ویترینی کاری را انجام داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آریا از کرج به نقل از دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان البرز و امام‌جمعه کرج، در آستانه شانزدهم آذرماه، «روز دانشجو» جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های البرز با حضور در دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه کرج با حضرت آیت‌الله سید محمد‌مهدی حسینی همدانی دیدار و گفتگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی همدانی در این جلسه با تأکید بر اینکه دانشجویان باید محور دو موضوع «آرمان‌خواهی» و «مطالبه گری» باشند، بیان کرد: آرمان‌خواهی فقط در بعد سیاسی، اجتماعی و فرهنگی نیست بلکه در همه عرصه‌ها باید این موضوع حاکم باشد.

وی با تأکید بر اینکه اولین مرحله «آرمان‌خواهی» شناخت صحیح آرمان‌هاست، اظهار کرد: متأسفانه عده‌ای با الفاظ شیرین به دنبال تحریف آرمان‌های انقلاب هستند،بنابراین باید با آن مقابله کرد.

امام‌جمعه کرج در ادامه بابیان اینکه اقتصاد مقاومتی یکی از موضوعاتی است که باید مجموعه دانشگاهی به آن معطوف شود، گفت: استقلال حقیقی وقتی محقق می‌شود که اقتصاد شکل درستی به خود گیرد به‌طوری‌که اگر غرب و شرق هم از ما ناراحت شدند هیچ تکانه و لطمه‌ای‌ به ما وارد نشود.

حسینی همدانی با تأکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی یکی از آرمان‌های مورد مطالبه رهبری است، گفت: این مهم مربوط به یک دولت نیست و جنبش دانشجویی باید آن را مطالبه گری کند.
وی بیان کرد: اقتصاد مقاومتی یکی از موضوعات مهمی است که می‌تواند استکبارستیزی را هم تحت تأثیر قرار دهد.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز در ادامه با تأکید بر نقش دانشجویان در پیشرفت علمی کشور، خاطرنشان کرد: پیشرفت علمی کشور موجب قدرت و استحکام می‌شود و می‌تواند بر اقتصاد هم مؤثر واقع شود.
حسینی همدانی با تأکید بر اینکه برای کار مسنجم باید امت داشت و جبهه سازی کرد، به آیه 104 سوره آل‌عمران اشاره کرد و گفت: خداوند در قرآن می‌فرماید: «وَ لْتَکُنْ مِنْکُمْ أُمَّهٌ یَدْعُونَ إِلَی الْخَیْرِ وَ یَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ یَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْکَرِ وَ أُولئِکَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ»

وی به بیان تفاوت حزب و امت پرداخت و گفت: امت همانند حزب نیست و امت به مجموعه افراد و گروه‌هایی گفته می‌شود که اهداف مشترکی دارند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز به بیان ارتباط میان «آرمان‌خواهی» و «واقع‌بینی» پرداخت و گفت: واقع‌بینی یعنی تمام ظرفیت‌های نظام را درست ببینیم اما در سال‌های اخیر دشمن برای عدم تحقق این موضوع بسیار تلاش کرده است.

حسینی همدانی به بازخوانی بیانات رهبر معظم انقلاب در این رابطه پرداخت و گفت: رهبری در دیدار با دانشجویان در سال 1392 فرمودند: «البته باید واقعیت‌ها را به معنای واقعی کلمه دید، نه آنچه که به‌عنوان واقعیت القاء می‌شود. شما جوان‌ها خیلی خوب می‌دانید؛ در جنگ‌های روانی که امروز در دنیا معمول است، یکی از کارها القای واقعیت‌های غیرواقعی است؛ چیزهایی را به‌عنوان واقعیت القاء می‌کنند که واقعیت ندارد.»

وی با تأکید بر اینکه آرمان‌گرای واقع‌بین هرگز با بن‌بست مواجه و دل سرد نمی‌شود، گفت: آرمان‌گرا جهادی، انقلابی، با برنامه و وسط میدان است.

رئیس ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر استان البرز با تأکید بر اینکه مجموعه دانشجویی در مسیر مطالبه‌گری نباید سطحی‌نگری داشته باشد، گفت: نباید ویترینی کاری را انجام داد.

حسینی همدانی به تشریح مسیر درست «مطالبه گری» پرداخت و گفت: در ابتدا باید نسبت ناکارآمدی و مشکل سنجیده شود و سپس بعد از اولویت‌بندی، با دقت در نکات کلیدی و اساسی، مسئله را طرح و مطالبه گری کرد.

وی افزود: مطالبه گری نباید سطحی باشد بلکه باید عمیق و دقیق باشد تا موردتوجه قرار گیرد و شنیده شود والا با عناوین دیگری اشتباه گرفته خواهد شد.

رئیس شورای سیاست‌گذاری امور مساجد استان البرز بیانیه «گام دوم» را به قانون اساسی تشبیه کرد و گفت: بیانیه گام دوم به‌تنهایی قابلیت اجرا ندارد و نیاز به یک دستورالعمل اجرایی دارد که رهبری در سخنرانی یکم خردادماه 1398 آن را تبیین کردند.

حسینی همدانی بابیان اینکه البرز از استان‌های پیشگام در عرصه اجرایی کردن بیانیه «گام دوم» بود، گفت: در استان البرز حلقه‌های میانی در 19 کارگروه تشکیل و نظام مسائل استان احصا شد.

وی با تأکید بر پرهیز از هرگونه موازی‌کاری، گفت: خوب است تمامی گروه‌های مختلفی که در استان البرز فعالیت می‌کنند ذیل یک مجموعه واحد به کار خود ادامه دهند تا از هرگونه موازی‌کاری و هدر رفت منابع جلوگیری شود.

رئیس بنیاد مهدویت استان البرز به بازخوانی بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با جمعى از شاعران آئینى و مداحان خراسان در سال 1395 پرداخت و گفت: رهبری در رابطه با جهاد تبیین فرمودند: «جمهوری‌ اسلامی‌ امروز نیازمندی‌‌هایی‌ دارد که این نیازمندی‌‌ها را ماها باید تأمین کنیم. به اعتقاد بنده برترینِ این نیازمندی‌‌ها، نیازهای‌ تبیینی‌ و بصیرت افزایی‌ و تحکیم معارف انقلاب و اسلام [است]؛ این‌ها در رأس همه‌ی‌ این نیازها است.»

حسینی همدانی افزود: رهبر معظم انقلاب در بخشی از بیانیه «گام دوم» نیز می‌فرمایند: «شما جوانان باید پیش‌گام در شکستن این محاصره‌ی تبلیغاتی باشید، در خود و دیگران نهال امید به آینده را پرورش دهید، ترس و نومیدی را از خود و دیگران برانید، این نخستین و ریشه‌ای‌ترین جهاد شما است.»

وی به بیانات رهبر معظم انقلاب در پایان مراسم عزاداری اربعین حسینی سال جاری اشاره کرد و گفت: آقا فرمودند: «خیلی از حقایق هست که باید تبیین بشود. در قبال این حرکت گمراه‌کننده‌ای که از صد طرف به سمت ملّت ایران سرازیر است و تأثیرگذاری بر افکار عمومی که یکی از هدف‌های بزرگ دشمنان ایران و اسلام و انقلاب اسلامی است و دچار ابهام نگه‌داشتن افکار و رها کردن اذهان مردم و بخصوص جوان‌ها، حرکت تبیین خنثی‌کننده‌ این توطئه‌ دشمن و این حرکت دشمن است.»

نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان البرز افزود: «بدون تبیین حقیقت، افکار عمومی در ظلمت و فضای غبارآلود باقی خواهد ماند و دشمن سوءاستفاده خواهد کرد.»، «تبیین اساس کار ما است. ما با ذهن‌ها و دل‌ها مواجهیم؛ باید دل‌ها قانع بشود. اگر دل‌ها قانع نشد، بدن‌ها به راه نمی‌افتد.» بنابراین «امروز همه‌‌ی ما بایستی در میدان تبیین حرکت بکنیم.» که تمامی این موارد بخشی از بیانات حضرت آقا در سال‌های مختلف درباره «جهادِ تبیین» است.

حسینی همدانی افزود: البته مسئولان و مدیران کشور هم وظیفه‌ی تبیینی دارند، ممکن است مردم در قبال برخی تصمیمات مسئولان و سیاست‌ها دچار ابهام شوند، بنابراین بر اساس بیانات آقا که فرمودند: «باطن این تصمیم را، یا استدلال بر این تصمیم را نمی‌دانند؛ چون نمی‌دانند، معترض می‌شوند. خیلی خب، برای آن‌ها تبیین کنید؛ بعضی از چیزها هست که باید تبیین بشود و گفته بشود.»

وی به روش تبیین در بیانات رهبری پرداخت و گفت: آقا در این رابطه در سال 1390 فرمودند: «راه تبیین هم همین است که در جلسات عمومی با مردم، بیان کنید، روشن کنید؛ سؤالات را مطرح کنند، شما جواب بدهید، این‌ها تبیین می‌شود؛ در رسانه‌ها هم پخش شود.» لذا شما باید فضای جلسات عمومی با مردم را فراهم کنید.

رئیس بنیاد غدیر استان البرز گفت: رهبری در پایان مراسم عزاداری اربعین حسینی در سال جاری در رابطه نقش دانشجویان در این موضوع فرمودند: «شما جوانان عزیز و دانشجویان عزیز به مسئله‌ی «تبیین» اهمّیّت بدهید. خیلی از حقایق هست که باید تبیین بشود، هرکدام از شما به‌عنوان یک وظیفه، مثل یک چراغی، مثل یک نوری پیرامون خودتان را روشن کنید. امروز خوشبختانه میدان باز است برای انتشار افکار این فضای عمومی در کنار مشکلاتی که ممکن است به وجود بیاورد، برکات بزرگی هم دارد؛ می‌توانید افکار درست را، افکار صحیح را منتشر کنید، پاسخ به اشکالات را، پاسخ به ابهام‌آفرینی‌ها را در این فضا با استفاده‌ از این امکان منتشر کنید.»

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کرج استان البرز روز دانشجو امام جمعه کرج رهبر معظم انقلاب استان البرز امام جمعه کرج حسینی همدانی پرداخت و گفت آرمان خواهی بیانات رهبر گام دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۴۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استخراج آب ژرف فرونشست‌ها را افزایش می‌دهد

مقام مسئول وزارت راه وشهرسازی با تاکید بر این‌که باید سیستم آبرسانی کشور بازنگری اساسی شود، گفت: دسترسی به آب ژرف فرونشست‌ها را افزایش می‌دهد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، علی بیت‌الهی رئیس بخش زلزله‌شناسی مهندسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با طرح این پرسش که چه نیازی بوده در فلات خشک مرکزی ایران کارخانه‌های آب‌بر داشته‌ باشیم، اظهار کرد: در این مناطق چاه ژرف حفر کنیم و بعد از آن از اصفهان به یزد، از خلیج‌فارس به اصفهان و ... آب منتقل کنیم.

وی افزود: این سیستم آبرسانی نیازمند بازنگری اساسی است.

وی تصریح کرد: این‌که پول مردم صرف یک کارهایی شود که از هزاران چاه شاید یک مورد موفق نشویم، درست نیست.  ما دلسوز کشور هستیم، ما هم به فکر مردم سیستان و بلوچستان هستیم و بیخیال کم‌آبی مردم نیستیم.

رئیس بخش زلزله‌شناسی مهندسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی تاکید کرد: با تعریفی که از آبهای ژرف داریم یعنی نفوذ آبهای سطحی به زون‌های زه‌کش با پتانسیل زه‌کشی بالا، قطعاً وقتی از یک جایی آب -ژرف- را بالا می‌کشیم میزان مکش و نفوذ بیشتر می‌شود.

وی ادامه داد: حتی سفره‌های سطحی به زیر نفوذ پیدا کرده، در مجرای انتقال آب‌های ژرف قرار گرفته و آب پایین می‌رود. وقتی سطح آب پایین می‌رود قطعا فرونشست زمین را هم خواهیم داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معرفی مسئول جدید بسیج اساتید دانشگاه پیام نور استان البرز
  • حسینی در مسیر قهرمانی سپاهان و تراکتور!
  • بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان کرمانشاه در راستای پاسخ سپاه به اسرائیل
  • اعلام محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی مردمی حمایت از اقدام سپاه پاسداران علیه رژیم صهیونیستی
  • دیدار جمعی از شعرای استان البرز با امام جمعه کرج
  • استخراج آب ژرف فرونشست‌ها را افزایش می‌دهد
  • مجموعه مقالات سومین همایش فرهنگ و شعایر حسینی رونمایی می شود
  • رونمایی از مجموعه مقالات همایش بین‌المللی آثار جهانی فرهنگ و شعائر حسینی در کربلا،فردا
  • رونمایی از مجموعه مقالات همایش بین‌المللی آثار جهانی فرهنگ و شعائر حسینی در کربلا
  • بصیرت و آینده نگری امام خمینی (ره) برای برای جلوگیری از انحلال ارتش + فیلم