Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-23@10:37:11 GMT

عرضه محصولات هیبریدی بومی به بازار کشور

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۶۴۹۶۸

عرضه محصولات هیبریدی بومی به بازار کشور

محققان یکی از شرکتهای فناور موفق به دستیابی به دانش فنی تولید والدهای لاین محصولات هیبریدی و تولید این محصولات و صادرات آن‌ها شدند.

به گزارش ایسنا، مریم گل‌آبادی، مدیرعامل یکی از شرکتهای فناور با بیان این‌که محصولات هیبریدی، از والدهای لاین به دست آمده و در نتیجه، خصوصیات مثبت هر یک از والدها را دریافت می‌کنند، گفت: کشاورزان در سراسر کشور، از انواع بذرهای کشاورزی کشت می‌کنند که این بذر هیبریدی، گران‌ترین‌ بذر به حساب می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بذر هیبریدی از ترکیب دو والد پدر و مادر به دست آمده و انتظار می‌رود که خصوصیات تجمیع شده و در نتیجه، شرایط و محصول گیاه هیبریدی از لحاظ عملکرد و کیفیت، خیلی بهتر باشد.

گل‌آبادی تصریح کرد: دسترسی به والدها، پروسه سخت، زمان‌بر و هزینه‌بری است و به همین دلیل برخی شرکت‌های ایرانی به این موضوع اقبال نشان داده و این والدها را از خارج از کشور وارد می‌کنند. ولی در شرکت ما این دانش از صفر تا صد بومی‌سازی شده و نمونه‌های این محصولات شامل گوجه، خیار، فلفل، ملون، هندوانه و . . . به صورت لاین تولید شدند. این محصولات هیبریدی بعد از تولید، در مناطق مختلف کشور کشت شده و بازخوردها دریافت می‌شود.

وی یادآور شد: این محصولات از روش‌های اصلاح کلاسیک به دست آمده و در تولید آنها از زیست‌فناوری استفاده شده است که این روش با موضوع تراریخت، تفاوت‌های بسیاری دارد.

گل‌آبادی افزود: محصول خیار این شرکت که زودتر از دیگر محصولات، پروسه تولید را آغاز کرده، از فراوانی بیشتری در کشور برخوردار است. هزینه تمام شده این محصول بومی، نصف نمونه‌های مشابه خارجی است و به خوبی توان رقابت با آن نمونه‌ها را دارد.

وی گفت: هم اکنون بذر خیار تولیدی شرکت ما، به عراق و افغانستان صادر می‌شود. دیگر محصولات نیز در مسیر توسعه و تجاری‌سازی قرار دارند.

مدیرعامل این شرکت خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۵۰ پرسنل به صورت مستقیم در این پروژه مشغول به کار هستند که در ادامه و با توسعه این دانش، تعداد پرسنل به ۸۰ نفر نیز می‌رسد.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، گل آبادی با اشاره به حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مسیر تولید و توسعه این محصول، گفت: معاونت علمی حمایت‌های معنوی بسیاری از این پروژه انجام داد. ضمن آن که در بحث مالی هم حمایت‌هایی داشتند که از آن جمله می‌توان به کمک بلاعوض و تسهیلاتی که در اختیار ما قرار دادند، اشاره کرد. البته که همچنان هم به طور سالانه از این کمک‌ها برخورداریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بذر هیبریدی معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري محصولات هیبریدی گل آبادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۴۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی بیش از ۴ هزار قطعه تخصصی در نیروگاه بندرعباس

داریوش محمودی مدیرعامل نیروگاه بندرعباس گفت: این نیروگاه در سال گذشته موفق به ساخت و بومی‌سازی چهار هزار و ۲۰۰ قطعه تخصصی کوچک و بزرگ نیروگاهی شد که علاوه بر صرفه‌جویی ارزی، گام بسیار مهمی در عرصه افزایش دانش این بخش مهم صنعت برق کشور برداشته است.

وی افزود:  یدکی ولو‌های آب‌شیرین‌کن، قطعات بانداسکرین، توری، قرقره، زنجیر بانداسکرین، گیربکس باند اسکرین، دیافراگم اگزوز کوئیک والو تریپ ولو گاز، اکسپنشن‌ها، کیسینگ پمپ اگزلری، اینترکولر، اکسپنشن آکاردئونی جی آرفن، پیستون کمپرسور هوا و یاتاقان گاید بیرینگ از جمله قطعاتی است که توسط متخصصان داخلی نیروگاه ساخته و بومی‌سازی شده است.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس گفت: یکی از افتخارات این نیروگاه در سال‌های اخیر، خودکفایی در زمینه ساخت ۹۰ درصد قطعات نیروگاهی است و این مهم در سایه حمایت از تولید داخلی و همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان و با صرفه‌جویی زیادی محقق شده است.

محمودی افزود: قطعات ساخته‌شده برگ زرینی از افتخارات صنعت برق هرمزگان به‌ویژه شرکت مدیریت تولید برق هرمزگان به‌شمار می‌رود.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • 4 خوراکی خوشمزه و خنک برای فصل گرم
  • ۲۱۱ هزار تن محصول کشاورزی در شهرستان دشتی تولید شده است
  • بومی‌سازی تجهیزات آب و هواشناسی + فیلم
  • رکورد تولید PVC شکسته شد
  • بومی سازی بیش از ۴ هزار قطعه تخصصی در نیروگاه بندرعباس
  • عرضه شفاف فرآورده های نفتی پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بورس انرژی
  • راهنمای کامل خرید آجرنما در سال 1403 + قیمت
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • رونمایی از محصولات دانش بنیان دانشگاه سمنان
  • برداشت توت فرنگی در مزارع مازندران