Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت دانش بنیان با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به تولید پروتئین‌های نوترکیب درکشور شد و قصد دارد در آینده‌ای نزدیک سوآپ‌ها را به شکل کیت طراحی کند.

به گزارش ایسنا، فرزاد یوسفی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در مورد فعالیت و محصولات این شرکت گفت: شرکت ما در سال ۹۶ تاسیس شده و به‌طور تخصصی در حوزه تولید محصولات نوترکیب فعالیت می‌کند و در حال حاضر از ۶ محصول دانش‌بنیان برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی «آنزیم تشخیصی فنیل آلانین»، «آنزیم تشخیصی دیافورز» و «آنزیم تشخیصی سوآپ تشخیص آلودگی میکروبی» را از مهمترین محصولات این شرکت اعلام کرد و افزود: در حال حاضر ۹۰ درصد آنزیم را تولید و نیاز کشور را تامین می‌کنیم. 

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ادامه داد: آنزیم نوترکیب یکی از دسته‌های پروتئین آنزیم‌های نوترکیب است که به طور تخصصی برای موضوعات تشخیصی استفاده می‌شود. ما این آنزیم را طی چند سال گذشته به کشورهای اروپایی نیز صادر کرده‌ایم. 

یوسفی در مورد تولید «آنزیم تشخیصی سوآپ تشخیص آلودگی میکروبی» به عنوان مهمترین محصول این شرکت، گفت: این روش تشخیصی برای سطوح آب، مواد غذایی، بیمارستان‌ها و... قابل استفاده است و میزان دایوکسین (ماده سرطان‌زا) را اندازه‌گیری می‌کند.

به نقل از روابط عمومی‌ صندوق نوآوری و شکوفایی، وی روش سوآپ تشخیص آلودگی میکروبی را ارزان و مقرون به‌صرفه اعلام کرد.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به اینکه همه محصولات ما دانش‌بنیان است، بیان کرد: با توجه به افزایش نرخ ارز، شرکت‌های خصوصی از محصولات ما استفاده کردند و ما نیز سوآپ آلودگی میکروبی را که موردنیاز کشور است، به سفارش وزارت بهداشت تولید کرده‌ایم.

یوسفی در مورد چشم‌انداز این شرکت برای توسعه محصولات، اظهار کرد: ما قصد طراحی سوآپ‌ها به شکل کیت در آینده‌ای نزدیک را داریم تا نوع باکتری به‌طور تخصصی تشخیص داده شود و به تولید داخل داروهای نوترکیب ورود پیدا کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پروتئین نوترکیب صندوق نوآوری و شکوفایی دانش بنیان شرکت دانش بنیان آلودگی میکروبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۶۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکست انحصار تولید پرینتر سه‌بعدی فلزی با قابلیت ساخت قطعات پیچیده

یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با تولید چاپگرهای سه‌بعدی فلزی از طریق تکنولوژی SLM که در انحصار معدودی کشور خارجی بوده، امکان تولید مستقیم پیچیده‌ترین قطعات از فایل‌های سه‌بعدی را با بالاترین دقت فراهم کرده است.

به گزارش ایسنا، احمد فروزمهر، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید چاپگرهای سه‌بعدی، گفت: این دستگاه مبتنی بر تکنولوژی SLM است که از پودر آلیاژ به‌عنوان ماده اولیه و لیزر به عنوان ابزار ساخت استفاده می‌کند. این روش امکان تولید قطعات با هر پیچیدگی را به طور مستقیم از فایل سه‌بعدی آنها فراهم می‌کند. در این روش، محصول فلزی نهایی با هرگونه پیچیدگی، مستقیما بدون نیاز به عملیات ثانویه خاصی از فایل سه‌بعدی آن ساخته می‌شود. در این فرآیند لیزر توان بالا برای ذوب پودر فلزی و آمیختن آنها به هم استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه زمانی که یک لایه تشکیل می‌شود، یک لایه پودر جدید روی سطح ساخت گسترده می‌شود، ضخامت لایه‌ها را ۲۰ تا ۱۰۰ میکرون دانست و خاطرنشان کرد: از جمله موادی که در فرآیند مورد استفاده قرار می‌گیرند، فولاد ابزار، فولاد زنگ نزن، کبالت کروم و تیتانیوم هستند. زمانی که مواد واکنش‌زا مانند تیتانیوم یا آلومینیوم مورد استفاده قرار می‌گیرند، میزان اکسیژن در محفظه مهر و موم شده باید به حداقل برسد تا از اکسید شدن ماده و نقص‌های بعدی جلوگیری کند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان اظهار کرد: این دستگاه برای ساخت قطعات مورد نیاز صنایع نیروگاهی، هوافضا، خودرو، ساخت قالب‌های صنعتی، پزشکی و دندانپزشکی کاربرد دارد. این دستگاه همچنین در زمینه تحقیقات در حوزه علوم مهندسی مکانیک و متالورژی نیز قابلیت‌های متعددی دارد.

به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، فروزمهر افزود: ما نخستین سازنده پرینتر سه‌بعدی فلزی (SLM) در کشور هستیم که ساخت آن تا پیش از این تنها در انحصار چهار کشور آمریکا، انگلیس، آلمان و فرانسه بوده و به دلیل تحریم‌ها، واردات این تجهیزات امکان‌پذیر نبوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فعالیت دانش‌بنیان در استان بوشهر به‌ یک فرهنگ تبدیل شده است
  • ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش بنیان استان بوشهر
  • توجه به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم
  • شرکت‌های دانش‌بنیان، مصداق مشارکت مردم در عرصه تولید هستند
  • کاهش مصرف انرژی‌ در مبدل‌های الکتریکی با استفاده از هوش مصنوعی
  • ساخت کارخانه نوآوری و توسعه شرکت‌های دانش بنیان در زهک اجرا می‌شود
  • شکست انحصار تولید پرینتر سه‌بعدی فلزی با قابلیت ساخت قطعات پیچیده
  • ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به بازار‌های بین‌المللی
  • طراحی شبیه‌ساز آموزش پزشکی با قابلیت ویزیت مجازی بیماران
  • تولید داروی فاکتور ۸ نوترکیب ایرانی