Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، علی‌اصغر عادلی، مسؤول پلیس فتا شهرستان پارس‌آباد بعدازظهر امروز در نشست روشنگری و بصیرت‌افزایی با موضوع فضای مجازی اظهار کرد: دست‌یابی آسان به آخرین اطلاعات، جذابیت و تنوع، آزادی اطلاعات و ارتباطات،کاهش هزینه‌های اقتصادی و اجتماعی،گسترش عدالت رسانه‌ای،گسترش تعاملات و تبادل نظرها با سرعت بسیار بالا از جمله فرصت‌های این فضا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان تهدیدات فضای مجازی افزود: ایجاد شکاف در بین نسل‌ها و اختلاف سطح آگاهی، اتلاف عمر و اختلال در مدیریت زمان، وابستگی بیش از حد به رسانه در حد اعتیاد، کاهش ارتباطات عاطفی و تعاملات فرد به فرد و رو در رو، دور شدن از واقعیت‌ها و خیال‌پردازی، ابتلا به افسردگی و اختلال در خواب، نفوذ در حریم خصوصی افراد و افزایش فریب و رشد جرایم و خشونت از جمله تهدیدات این فضا است.

فضای مجازی با برنامه‌ریزی دقیق خانواده‌ها به محیطی امن تبدیل می‌شود

اشرف دادده، مسؤول بسیج هنرمندان شهرستان پارس‌آباد نیز در این جلسه بیان کرد: فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی را می‌توان با برنامه‌ریزی دقیق خانواده‌ها به محیطی امن برای فرزندان تبدیل کرد که در این راستا خانواده‌ها نقش مهمی دارند ولی اگر این بازرسی خانواده از رفتارهای فرزندانشان در فضای مجازی صورت نگیرد همین فضای مجازی به سلاحی برنده در جهت تخریب آینده فرزندان و کانون خانواده تبدیل می‌شود.

وی با اشاره به آسیب‌های فضای مجازی افزود: اشاعه فحشا و بی‌بندباری، تضعیف اعتقادات و گسترش شبهات فکری با بدعت‌ها و خرافات، ترویج فرقه‌گرایی و عرفان‌های دروغین، حرمت‌شکنی و دگرکونی در تعامل والدین با فرزندان از جمله تهدیدات فضای مجازی است.

دادده ادامه داد: علاوه بر آن، هویت‌زدایی از مفهوم خانواده با فردگرایی و زدودن تعهد، عفت و حیا در خانواده‌ها، تبلیغ تنوع‌طلبی و عادی جلوه دادن خیانت همسر، تزلزل در نظام خانواده و اختلاف و طلاق از دیگر تهدیدات و آسیب‌های فضای مجازی و سایبر است.

مسؤول بسیج هنرمندان شهرستان پارس‌آباد تصریح کرد: دشمنان سیلی خورده از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به‌دنبال فرصت برای ایجاد آشوب و سلب امنیت و آسایش مردم هستند که برای مقابله با ترفندهای دشمنان باید روشنگری صورت گرفته و بصیرت‌افرایی انجام شود.

دادده گفت: دشمنان اسلام ناب در عرصه‌های مختلف از همه ابزار برای مقابله انقلاب اسلامی استفاده کرده‌اند و امروز هم با بهره‌گیری از بستر فضای مجازی و تهیه فیلم و عکس‌های جعلی علیه نظام تلاش فراوان می‌کنند و قصد دارند از هر فرصت برای ضربه زدن به اسلام ناب استفاده کنند و گاهی هم متاسفانه به دلیل ضعف سواد رسانه‌ای و یا عدم آگاهی برخی فریب می‌خورند و آب به آسیاب دشمن می‌ریزند.

وی با بیان‌ این‌که اهمیت فضای مجازی در دنیای امروز که تکنولوژی هر روز پیشرفت بیشتری می‌نماید، بسیار زیاد است، اظهار کرد: اینترنت و فضای مجازی شکل‌گرفته در آن، علی‌رغم قابلیت‌ها و کارکردهای مثبت و مفیدی که برای خانواده‌ها دارد، می‌تواند تهدیدها و آسیب‌هایی را نیز برای این نهاد اجتماعی به ‌همراه داشته باشد.

انتهای پیام/۳۴۶۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: فضای مجازی شبکه های اجتماعی اینترنت فضای مجازی خانواده ها پارس آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۷۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش شورای‌رقابت به افزایش ۱۵۰میلیونی قیمت پرشیا

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، عباس علی آبادی، وزیر صمت دیروز درکمیسیون اصل ۹۰ مجلس در خصوص افزایش قیمت پژو پارس گفت: در مورد قیمت پژو پارس هم شورای رقابت مسؤول است و قانونا ما سیاست گذار نیستیم و ما فقط مجری سیاست‌های ابلاغی هستیم.

در حقیقت علی آبادی عملا شورای رقابت را مسئول شرایط ایجاد شده برای متقاضیان پژو پارس در سامانه یکپارچه خودرو عنوان دانست.

این در حالی است که سپهر دادجوی توکلی، سخنگوی مرکزی ملی رقابت به مهر گفت: شورای رقابت هیچ وقت قیمت گذار خودرو نبوده. بلکه شورای رقابت صرفاً دستورالعمل را طراحی و آن را ابلاغ می‌کند. نهادهایی هم که تنظیم گر فنی هستند بر اساس دستورالعمل و فرمولی که شورای رقابت داده قیمت خودرو را محاسبه و ابلاغ می‌کنند.

وی افزود: اکنون طبق همین روالی که از انتهای سال ۱۴۰۱ وجود داشت، همچنان طبق دستورالعمل شورای رقابت، وزارت صمت قیمت خودرو را محاسبه می‌کند که قیمت تمام شده در سازمان حمایت به عنوان متولی متخصص انجام و ابلاغ می‌شود.

ان فروشی خودروسازان گفت: ۲ هزار شکایت از خودروسازان بررسی و نتایج آن اعلام شده که بخشی از آنها مربوط به گران فروشی است. شورای رقابت باید به عنوان ناظر بر دستورالعمل به این موضوع ورود کند. نهادهای دیگر مانند سازمان حمایت، سامانه ۱۲۴ و تعزیرات هم به موضوع ورود و بررسی کرده اند.

وی تاکید کرد: به اکثر این شکایات رسیدگی و حکم صادر شده. در مراجع قضائی هم همچنان در حال پیگیری است.

دیگر خبرها

  • معرفی متخلفان فضای مجازی در قم به مراجع قضایی
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • واکنش شورای‌رقابت به افزایش ۱۵۰میلیونی قیمت پرشیا
  • جابه‌جایی ۲۵۲ هزار تن کالا از استان اردبیل
  • نسل Z از نگاه اکونومیست/ چرا نباید نگران این جوانان بود؟
  • افزایش ۴۵ درصدی کرایه تاکسی در پارس آباد
  • حل مشکل شهروندان با پیگیری خبری
  • نشست کمیته فضای مجازی و فرهنگی کنگره شهدای استان فارس برگزار شد
  • بازتاب اجرای طرح نور در فضای مجازی
  • محمدرضا گلزار و «پانتومیم» نمره قبولی می‌گیرند؟