Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از آسوشیتدپرس دکتر هانس کلوگ، مدیر منطقه اروپای سازمان جهانی بهداشت همچنین گفت واکسیناسیون اجباری باید مطلقا اخرین شیوه‌ای باشد که برای مقابله با کرونا به کار برده می‌شود و افزود میزان‌ مرگ‌های ناشی از کووید-۱۹ در حال حاضر در اروپا «به طور قابل‌توجهی پایین‌تر از اوج‌های پیشین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

البته به گفته او شمار موارد کرونا و مرگ‌های ناشی از آن در دو ماه گذشته در ۵۳ کشور این منطقه که تا آسیای میانه هم کشیده می‌شود، بیش از دو برابر شده است.

او تاکید کرد که تهدید ناشی از انتشار سویه‌ی دلتای کروناویروس ادامه دارد و یادآور شد که ۴۳۲ مورد تاییدشده سویه‌ی جدید اومیکرون در ۲۱ کشور این منطقه گزارش داده شده است.

کلوگ که در مقر منطقه اروپای سازمان جهانی بهداشت در کپنهاگ دانمارک به خبرنگاران گفت: «سویه‌ی دلتا در سراسر اروپا و آسیای میانه سویه‌ی غالب باقی مانده است و ما می‌دانیم که واکسن‌های کرونا در کاهش موارد شدید و مرگ ناشی این سویه موثر باقی مانده‌اند. با این وجود، ما در حال بررسی این موضوع هستیم که آیا اومیکرون، این آخرین سویه‌ نگران‌کننده کرونا واگیرتر هست یا نه یا بیماری شدیدتری ایجاد می‌کند یا نه.»

کلوگ ار کشورها خواست از «کودکان و مدارس» در میانه افزایش سریع موارد کرونا در میان این گروه سنی در این منطقه حفاظت کنند و گفت در برخی نقاط این منطقه میزان بروز کووید-۱۹ در میان کودکان کم‌سن به دو تا سه برابر میانگین جمعیت رسیده است.» کودکان تا به حال نسبت به جمعیت‌های آسیب‌پذیرتر مانند سالمندان، کارکنان مراقبت بهداشتی و افراد دارای نقصان دستگاه ایمنی دچار بیماری خفیف‌تر کرونا بوده‌اند.

کلوگ با اشاره به فرا رسیدن تعطیلات زمستانی مدارس هشدار داد که کودکان ممکن است والدین و پدرومادر بزرگ‌هایشان را آلوده کنند که به خصوص در صورت واکسینه نبودن در معرض خطر بسیار بیشتر دچار شدن به بیماری شدید و بستری شدن هستند و به این ترتیب خطرات بهداشتی فراتر از خود کودکان می‌رود.

کلوک همچنین با اجباری کردن واکسیناسیون مخالفت کرد و گفت تنها به عنوان آخرین راه چاره به این اقدام دست زد و فقط در برخی از شرایط چنین کاری موثر است.

منطقه اروپای سازمان جهانی بهداشت برای هفته‌ها است که به کانون جهانی پاندمی کرونا بدل شده است و در گزارش هفته قبل این سازمان ۷۰ درصد شمار بیماری‌ها و ۶۱ درصد موارد مرگ‌های ناشی از کرونا مربوط به آن بوده است.

کد خبر 641873 برچسب‌ها كروناويروس سازمان جهانی بهداشت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس سازمان جهانی بهداشت سازمان جهانی بهداشت سویه ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۰۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: ایران و کره شمالی، کشورهایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آن‌ها اعمال شده است

به گزارش همشهری آنلاین، «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، امروز در جلسه عمومی پارلمان اروپا در استراسبورگ درباره پاسخ ایران به اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی طی حملات پهپادی و موشکی گسترده به اهدافی در اراضی اشغالی، گفت: حمله ایران علیه اسراییل در ۱۳ آوریل بی‌سابقه بود. هیچ گاه، پیشتر اتفاق نیفتاده بود. اولین باری است که ایران به طور مستقیم از خاک خود اسراییل را با صدها پهپاد و موشک هدف قرار می‌دهد.

بورل در ادامه اشاره کرد که حمله ایران به اهدافی در اراضی اشغالی، پس از حمله رژیم صهیونیستی علیه ساختمان کنسولگری ایران در دمشق رخ داد که اتحادیه اروپا آن را محکوم کرده بود.

بورل اقدام متقابل ایران را که تهران آن را پاسخی «مشروع» به اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی و در چارچوب بند ۵۱ منشور سازمان ملل تلقی کرده بود، «نشان‌دهنده وخیم‌تر شدن شرایطی بسیار متشنج در منطقه دانست.»

او در ادامه گفت: ما، همگی حمله ایران را محکوم کرده و تعهدمان نسبت به امنیت اسراییل را اعلام کردیم. درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد.

بورل با دفاع از سیاست‌های تحریمی اتحادیه اروپا علیه ایران گفت: تحریم‌ها ابزار مهمی هستند و ما از آن‌ها برای فرستادن پیام مهمی به ایران درباره فعالیت‌های آن در زمینه اشاعه تسلیحات کشتار جمعی با هدف ثبات‌زدایی در منطقه، استفاده کرده‌ایم.

او افزود: اگرچه، باید بدانیم که تحریم‌ها به تنهایی یک سیاست نیستند. تحریم‌ها ابزاری برای اتخاذ یک سیاست هستند. تحریم‌ به خودی خود، ایران را باز نمی‌دارد. این باید پس از سال‌ها تحریم بین‌المللی مشخص باشد. ایران به همراه کره شمالی، کشورهایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آن‌ها اعمال شده است. تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند و باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت. اقدام دیپلماتیک باید از اهمیت برابری برخوردار باشد.

کد خبر 846996 منبع: ایسنا برچسب‌ها جوزف بورل - اتحادیه اروپا ایران و کره ‌شمالی خبر ویژه تحریم ایران و اتحادیه اروپا

دیگر خبرها

  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • سازمان جهانی غذا: کودکان غزه دچار سوتغذیه شده‌اند
  • بورل: ایران و کره شمالی، کشورهایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آن‌ها اعمال شده است
  • دستاوردهای ایران در کنترل مالاریا باوجود تحریم‌ها
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • زنگ خطر مالاریای وارداتی/ مالاریای بومی نداریم
  • پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا