Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، شاهدخت فتحی بیرانوند روز سه شنبه در نشست با خبرنگاران با اشاره به اینکه نسخه پیچی و نسخه نویسی الکترونیک یکی از موضوعاتی است که الزام اجرای آن در قوانین بالا دستی از جمله برنامه پنجم و ششم توسعه آمده است، اظهار داشت: همه سازمان‌ها باید به سمت تحقق دولت الکترونیک بروند و در حوزه سلامت هم بایستی به سمت تحقق پرونده سلامت الکترونیک برویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از اجزای تحقق این امر اجرای نسخه نویسی الکترونیک است، تصریح کرد: نسخه نویسی الکترونیکی در دو سال اخیر به طور جد پیگیری شده و الان به آن هدف آرمانی داریم دسترسی پیدا می‌کنیم.

مدیرکل بیمه سلامت لرستان با تاکید بر اینکه در لرستان ۸۸ درصد از این هدف آرمانی تحقق یافته است، افزود: تنها در آبان ماه بیش از ۹۷ هزار نسخه الکترونیک در استان تولید شده است که هم از طریق تجویز پزشکان و هم از طریق مؤسسات و مراکز درمانی بوده است.

فتحی بیرانوند با اشاره به اینکه جای خوشحالی دارد که این برنامه در راستای تحقق اهداف کلان دولت و قانون اجرایی می‌شود، اظهار داشت: موانع و چالش‌هایی تا اجرای ۱۰۰ درصدی این برنامه وجود دارد، از جمله اینکه برخی مؤسسات تشخیصی درمانی طرف قرارداد بیمه سلامت نیستند و برخی نسخ هم از خارج از استان وارد شده‌اند.

وی با بیان اینکه اجرای طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک را باید یکی از افتخارات سازمان بیمه سلامت قلمداد کرد، تصریح کرد: اجرای این برنامه مزایای زیادی برای مردم و مؤسسات و سازمان‌های بیمه گر دارد؛ از این منظر صرفه جویی بزرگی در مصرف کاغذ می‌شود و کمک بزرگی به اقتصاد کشور می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت لرستان یادآور شد: از دیگر مزایای اجرای این طرح مسئله شفاف سازی است؛ چراکه یکی از مؤلفه‌های مهم پیشرفت کشورهای توسعه یافته همان شفاف سازی آمار و اطلاعات است که در نهایت مانع از فساد و ارائه آمار کذب می‌شود.

فتحی بیرانوند خاطرنشان کرد: درمجموع بیش از ۵۸۸ هزار و ۳۰۳ نسخه الکترونیک در لرستان صادر شده است.

وی با تاکید بر اینکه انتظار داریم در ابتدای دی ماه دیگر نسخه کاغذی نداشته باشیم، افزود: از این تاریخ اگر نسخه کاغذی ارائه شود، سازمان بیمه سلامت تعهدی در قبال پرداخت آن نخواهد داشت.

مدیرکل بیمه سلامت لرستان در بخش دیگری از سخنان خود به گسترده‌تر شدن چتر حمایتی بیمه سلامت اشاره کرد و گفت: هر ایرانی باید دارای دفترچه بیمه باشد و طی این سال‌ها مسئله صدور دفترچه بیمه سلامت برای مردم را در طیف وسیع اطلاع رسانی کرده‌ایم.

فتحی بیرانوند با بیان اینکه در این راستا بیمه شدن ساکنان مناطق حاشیه‌ای شهرها نیز در دستور کار سازمان بیمه سلامت قرار گرفته است، تصریح کرد: بیمه شدن افراد حاشیه نشین شهرها در راستای حمایت از اقشار کم بضاعت و بی بضاعت انجام می‌شود.

وی یادآور شد: در قالب این طرح همه افراد ساکن مناطق حاشیه نشین شهرها به صورت رایگان تحت پوشش بیمه‌ای سازمان بیمه سلامت قرار می‌گیرند.

مدیرکل بیمه سلامت لرستان از افراد ساکن مناطق حاشیه‌ای این استان خواست که برای استفاده از خدمات بیمه‌ای به اداره کل بیمه سلامت مراجعه کنند.

کد خبر 5370251

منبع: مهر

کلیدواژه: مناطق حاشیه نشین خرم آباد سازمان بیمه سلامت بوشهر ویروس کرونا آمار کرونا خطبه های نماز جمعه کرمانشاه روز دانشجو گرگان معلولان ایلام واکسن کرونا سازمان تبلیغات اسلامی شیراز لیگ برتر فوتبال ایران عکس استانها مدیرکل بیمه سلامت لرستان نسخه نویسی الکترونیک سازمان بیمه سلامت فتحی بیرانوند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۰۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی رایگان به مناسبت هفته سلامت

قباد محمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به هفته سلامت از یکم تا هفتم اردیبهشت‌ماه؛ شعار این هفته «سلامت خانواده با مشارکت مردم»، گفت : برنامه سلامت خانواده اصلی‌ترین برنامه وزرات بهداشت در سال‌جاری است به این صورت که هر یک‌هزار و ۵۰۰ نفر در شهر یک مراقب سلامت و هر ۳ هزار نفر یک‌پزشک خانواده خواهند داشت.

وی، از اجرای طرح پزشک خانواده برای همه مردم استان کرمانشاه خبر داد و افزود: اقدام برای اجرای طرح پزشک خانواده شهری بالای ۲۰ هزار خانوار، سال گذشته به صورت پایلوت در کنگاور اجرا شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به انجام برنامه غربالگری فشار خون و دیابت در کل استان طی سال گذشته، اضافه کرد: امسال برنامه غربالگری در حوزه سرطان به ویژه سرطان‌های پستان و روده بزرگ با مشارکت مردم اجرا می‌شود.

وی با اشاره به روز شمار هفته ملی سلامت و اجرای برنامه‌ها متناسب با شعار هر روز؛ شنبه: سلامت خانواده، حق و مسوولیت همگانی؛ یکشنبه: سلامت خانواده از آموزش و پرورش تا آموزش عالی؛ دوشنبه: سلامت خانواده و سلامت زمین؛ سه‌شنبه: سلامت خانواده و فرهنگ سلامت؛ پنجشنبه: سلامت خانواده و جوانی جمعیت و جمعه: سلامت خانواده، غذای سالم و ورزش همگانی؛ اعلام کرد.

وی تصریح کرد: در هفته سلامت تمامی کلینیک‌های ویژه علوم پزشکی، تمامی درمانگاه‌ها و مراکز جامع سلامت در سطح استان در روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت‌ماه خدمات ویزیت به صورت رایگان ارائه خواهند بود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری
  • ۴۹۵ هزار نفر از جمعیت خراسان جنوبی زیرپوشش بیمه سلامت
  • بهره مندی ۶۵ درصدی جمعیت خراسان جنوبی از بیمه سلامت
  • اجرای طرح رایگان پوشش بیمه‌ای کودکان زیر هفت سال سن در کرمانشاه
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی
  • هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته
  • مهلت نام نویسی مادران روستایی و عشایر هرمزگان برای بیمه رایگان تمدید شد
  • فعالیت سامانه نسخ الکترونیک بیمه سلامت پایدار شد
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به مناسبت هفته سلامت
  • تمدید مهلت نام نویسی مادران روستایی و عشایر برای بیمه رایگان