Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، روابط عمومی کمیته ملی المپیک: در ابتدای این بازدید علی مرادی رییس فدراسیون وزنه برداری ضمن خیر مقدم به رییس کمیته ملی المپیک گزارشی از روند آماده سازی تیم ملی و مشکلات پیش رو برای اعزام تیم ملی گفت و خواستار حمایت بیشتر مسئولین ورزش کشور شد. سپس رییس کمیته ملی المپیک ضمن قدردانی از زحمات مسئولین فدراسیون،کادر فنی و ملی پوشان ابراز داشت: خوشبختانه فدراسیون در دست مدیری اخلاق مدار است ، مردی که نسبت به این رشته ‌و نتایج آن تعصب دارد که این موضوع بسیار ارزشمند است و سرمایه این رشته به حساب می آید و ما قدردان آن هستیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

    دکتر صالحی امیری ادامه داد: برخی نقد می کنند که وزنه برداری عملکرد خوبی نداشته اما من دفاع کردم. پاک ترین دوره وزنه برداری ایران مربوط به این دوران است وزنه برداری نباید محکوم شود به عدم‌نتیجه که  این ظلم است تضعیف وزنه برداری  به سود ورزش کشور نیست، وزنه برداری همیشه آبروی ورزش ایران و بعد از کشتی جایگاه دوم مدال آوری بوده تضعیف وزنه برداری خیرخواهانه نیست.    وی گفت:اگر بناست ما سال بعد در هانگژو جایگاه بهتری داشته باشیم وزنه برداری باید سکو داشته باشد باید از وزنه برداری حمایت کنیم،نصراله سجادی مشاور عالی و سرپرست کاروان  بارها به من تاکید  کرد برخواه برترین مربی وزنه برداری است و باید قدردان آن بود.این فدراسیون جسارت داشت ورزش بانوان را ایجاد کرد وغرور و غیرت ایرانی را به نمایش گذاشت و ثابت کرد حجاب هیچ وقت مانع پیشرفت بانوان ما نیست.   وی خاطر نشان کرد:ما اینجا هستیم تا اعلام کنیم کمیته ملی المپیک قدردان شماست و در کنار شماست و هر میزان که در توانمان باشد در کنار شما خواهیم بود،ما نمی توانیم فدراسیون ها را در شرایط سخت رها کنیم رسالت کمیته  ملی المپیک برنامه ریزی ، حمایت ، نظارت و مانع زدایی است، امسال سال مانع زدایی نام گذاری  شده و چه زیباست و تبدیل به گفتمان شده و از طرف شخص اول کشور مطرح شده و ما نیز موظف هستیم موانع را از سر راه ورزش قهرمانی برداریم.ما قول میدهیم باز هم کمک می کنیم و این‌تیم باید اعزام شود.   صالحی امیری خاطر نشان کرد:انگیزه من از حضور در کنار شما تنها خدا قوت گفتن به شما و اعلام حمایت از شما بود،وزنه برداری خیلی ورزش سخت و سنگینی است. مطمین‌باشید این نسل وزنه برداری دنیا را پشت سر میگذارد با این انگیزه و جدیت  تلاش می کنیم مشکل برطرف شود  آنچه برای ما اهمیت دارد درخشش وزنه برداری ما در آسیا و جهان است  من مطمئنم که این تیم در هانگژو قهرمان خواهد بود.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: کمیته ملی المپیک وزنه برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۰۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیرخواه:اینچه درگاهی برای ژیمناستیک ایران کم نگذاشت

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایرنا مهدی الفتی با کسب سهمیه المپیک در رشته ژیمناستیک برای ورزش ایران تاریخ‌ساز شد رشته‌ای که در ادوار گذشته المپیک جای خالی ایرانی در آن حس می‌شد. در دوره گذشته سعیدرضا کیخا در یک قدمی این سهمیه قرار گرفت اما با لغو فینال مسابقات جام جهانی باکو به خاطر شیوع ویروس کرونا نتوانست به آن برسد.

الفتی را می شود یکی از تاریخ‌سازهای ورزش ایران لقب داد زیرا در یکسال گذشته ۲ عنوان تاریخی را به دست آورده که در گذشته جای خالی این عناوین در کلکسیون افتخارات ورزش ایران دیده می‌شد. الفتی مهرماه سال ۱۴۰۲ با کسب نشان نقره بازی های آسیایی نخستین گام را در مسیر تاریخ‌سازی برداشت و در اردیبهشت تاریخی‌ترین اتفاق این رشته را رقم زد.

رضا خیرخواه، سرمربی تیم ملی ژیمناستیک هنری ایران که نقش مهمی در کسب این موفقیت‌ها داشت با بیان اینکه این سهمیه نتیجه ۶ سال برنامه‌ریزی است گفت: سهمیه الفتی می‌تواند آغاز راه توسعه ژیمناستیک کشور باشد اما هنوز برخی آن را باور ندارد و به دنبال کمرنگ جلوه دادن این افتخار بزرگ هستند.

متن کامل این مصاحبه در زیر آمده است؛

شاگرد رضا خیرخواه با کسب سهمیه المپیک یک افتخار بزرگ در ورزش کشور ثبت کرد. برای این سهمیه چند سال برنامه لازم بود؟

برای رسیدن به یک موفقیت بزرگ نیاز به زمان طولانی است. از سال ۱۳۹۶ و همزمان با آمدن زهرا اینچه‌درگاهی سرمربی تیم شدم و در این مدت با کمک سایر مربیان و حمایت‌های فدراسیون توانستم با نخبگان ژیمناستیک کشور افتخارات زیادی کسب کنم. در ۷ سال گذشته ورزشکاران ما بیش از ۱۵ مدال کسب کردند. این مدال‌ها هم در مسابقات جام جهانی و هم در رقابت‌های قهرمانی آسیا بود. مدال نقره بازی‌های آسیایی یکی از این افتخارات است که تاریخی شد. خدا را شاکرم که من نیز در این موفقیت سهیم بودم. .

شاید اگر کرونا نبود این سهمیه چهار سال پیش رقم می‌خورد؟

بله مسابقات جام جهانی باکو همزمان با شیوع و فراگیری ویروس کرونا بود. سعیدرضا کیخا در آن مسابقات به فینال رسید و در جمع هشت نفر بود اما دولت جمهوری آذربایجان فینال را برگزار نکرد. اگر فینال آن مسابقات برگزار می‌شد ما می‌توانستیم چهار سال پیش این افتخار را کسب کنیم. کیخا در نهایت با صدم امتیاز اختلاف نتوانست به المپیک توکیو برسد. البته ما در این دوره می‌توانستیم ۲ سهمیه داشته باشیم که متاسفانه نشد.

چرا؟

زمانی که به مسابقات جام جهانی قطر رفتم برخی از مربیان خارجی با اشاره به غیبت مهدی احمدکهنی به من گفتند ورزش شما نه یک سهمیه بلکه یک مدال المپیک را به خاطر محرومیت مهدی احمد کهنی از دست داد. احمد کهنی به خاطر برخی مسائل مدیریتی که در آن زمان در فدراسیون وجود داشت و شاید غفلت خودش این سهمیه را از دست داد اما امیدوارم به زودی برگردد و برای ورزش ایران افتخار آفرین باشد.

از مشکلات مدیریت صحبت کردید، به نظر می‌رسد که کسب این سهمیه از دل مشکلات کار بسیار بزرگی بود؟

مشکلات چند سال گذشته فدراسیون و مدیریت آن بر کسی پوشیده نیست. ما برای رسیدن به امتیاز نهایی این سهمیه نیاز به حضور در رقابت‌های گزینشی داشتیم اما به خاطر برخی مشکلات تا چند روز قبل رقابت از اعزام مطمئن نبودیم. لایسنس ورزشکاران مهمترین مشکلی بود که ما با آن دست به گریبان بودیم. باید تشکر کنم از اینچه درگاهی که در چند ماه گذشته نهایت تلاشش را برای ارتقای این ورزش انجام دادند.

از سال ۱۳۹۶ و زمانی که اینچه درگاهی به فدراسیون آمد وعده شکسته شدن طلسم سهمیه داد و بلاخره این طلسم شکسته شد.

من نمی‌خواهم به زمان های خیلی دور برگردم اما اینچه درگاهی برای ورزشکاران کم نذاشت. اگر درجریان سفر الفتی به جام جهانی قطر باشید به خوبی متوجه خواهید شد که چه تدابیری در دستور کار قرار گرفت تا این سهمیه برای ورزش ایران نهایی شود. اینچه درگاهی حتی زمانی که در فدراسیون حضور نداشت هم برای لایسنس ورزشکاران تلاش کرد. البته در کنار فدراسیون دیگر نهادهای ورزشی هم حمایت‌های لازم را انجام دادند.

چه سازمان‌هایی؟

وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک نیز نهایت تلاش و حمایت را داشتند. همچنین بسیاری از اردوها در استان قزوین برگزار شد که باید از مدیرکل ورزش و علیرضا کاسه گر رئیس هیات ژیمناستیک این استان نهایت حمایت را داشتند و بهترین تدارکات را برای اردوها در دستور کار قرار گرفت.

به نظر می‌رسد با سهمیه الفتی روزهای خوش ژیمناستیک ایران فرارسیده است؟

در ایران استعدادهای بسیاری خوبی حضور دارد و در چند سال گذشته ورزشکاران ما نشان دادند که می‌توانند در سطح جهان و آسیا حرفی برای گفتن داشته باشند. ژیمناستیک یک رشته پر مدال در المپیک و بسیاری از بزرگان جهانی این رشته از قاره آسیا هستند. توجه ویژه و توسعه زیرساختی می‌تواند روند موفقیت ما را در آینده تضمین کند. ما اکنون در شرایط سختی هستیم و حتی یک ست استاندارد نداریم. باید نگاه به توسعه ژیمناستیک تغییر کند.

عجیب اینکه برخی عنوان کردند رنکینگ الفتی واقعی نیست.

نمی‌دانم چرا برخی چشم دیدن افتخارات فرزندان ایران را ندارند. الفتی سهمیه کسب کرده و رنکینگ آن در فدراسیون بین‌المللی این رشته کاملا مشخص است. هدف از انتشار این شایعات انکار یا کمرنگ جلوه دادن موفقیت ژیمناستیک کشور است.

البته از الفتی و شما انتقاد شد که چرا در مسابقات قطر به دنبال ثبت حرکت بودید؟

نمی‌دانم چرا برخی بدون سند حرف می‌زنند. من مربی بی تجربه‌ای نیستم. سال‌ها در مسابقات حضور داشتم و می‌دانم ثبت یک حرکت چه پیش‌زمینه‌هایی لازم دارد. برای ثبت حرکت ۲۰ روز پیش از مسابقات باید فیلم آن حرکت به فدراسیون جهانی ارسال شود و اگر تایید شد ورزشکار آن را به اجرا بگذارد. .

کسب سهمیه شاید یک اتفاق تاریخی باشد اما موفقیت در المپیک ماندگار خواهد شد. برای رساندن الفتی به بهترین فرم ممکن چه برنامه‌ای دارید؟

قرار است تیم ملی ژیمناستیک ایران به مسابقات قهرمانی آسیا در ازبکستان اعزام شود و هنوز تصمیمی در خصوص اعزام الفتی نگرفتیم. اما بعد از این رقابت‌ها اردوی مستمر برای این المپین در دستور کار قرار می‌گیرد و اردو تا زمان برگزاری رقابت‌های المپیک ادامه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • خیرخواه:اینچه درگاهی برای ژیمناستیک ایران کم نگذاشت
  • بیش از ۳۵ رشته ورزشی در فدراسیون دانش آموزی استان بوشهر فعال است
  • ۳۵ رشته ورزشی در فدراسیون دانش‌آموزی فعال است
  • رئیس هیات ورزش دانش آموزی استان بوشهر انتخاب شد
  • فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی می‌تواند به نشاط مردم کمک کند
  • فعالیت ۳۵ رشته در فدراسیون ورزش دانش‌آموزی
  • چهار دلیل برای اینکه بدن زنان با وزنه‌برداری حجیم نمی‌شود
  • احتمال افزایش سهمیه‌های المپیک به بیش از ۳۵ نفر
  • هاشمی:قایقرانی روز‌های خوشی در پیش خواهد داشت
  • آیا بدنسازی، بدن زنان را حجیم می‌کند؟