Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری کاشان گفت: در وضعیت کنونی یکی از راه‌های مطمئن کنترل تورم بازار، پیاده سازی اقتصاد مقاومتی در سطح آحاد مردم است و پیشنهاد ما به افراد توانیاب، ایجاد مشاغل خانگی و توسعه کسب و کار با افزایش نیروی انسانی است.

به گزارش خبرنگار ایمنا مسعود خاندایی در بازدید از کارگاه تولیدی پوشاک زوج دارای معلولیت در کاشان، گفت: پیشنهاد ما به افراد توانیاب، ایجاد مشاغل خانگی و توسعه کسب و کار با افزایش نیروی انسانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: در سنوات گذشته، راه اندازی خط تولید در هر حجم و نگهداری و توسعه آن با توجه به واردات کالاهای مشابه و همچنین عدم حمایت کافی از تولید، بسیار مشکل بود که در چنین شرایطی در صورتی که جنس مشابه خارجی به بازار وارد می‌گردید، به سرعت تولید از رونق افتاده و تولید کننده به ورشکستگی می‌رسید.

معاون فرماندار کاشان تصریح کرد: در حال حاضر در شهرستان کارگاه‌های تولیدی بسیاری توسط معلولین توانیاب، زنان خانه دار و … راه اندازی شده و هریک چندین نفر را نیز در کنار خود به کار گرفته‌اند و با حمایت‌های دولت از قبیل جلوگیری از واردات و اعطای وام مشاغل کوچک، از وضعیت اقتصادی مطلوبی برخوردار شده‌اند.

مسعود خاندایی با اشاره به لزوم پیاده سازی اقتصاد مقاومتی در کشور، تاکید کرد: هر یک از ما در هر شغل و جایگاهی باید رویه اقتصاد مقاومتی را در زندگی و کار خود به کار گیریم چون در وضعیت کنونی یکی از راه‌های مطمئن کنترل تورم بازار، پیاده سازی اقتصاد مقاومتی در سطح آحاد مردم است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری در ادامه گفت: ما تلاش خواهیم کرد با حمایت‌های خود از تولیدکنندگان در سطوح مختلف، راه را برای کسانی که این رویه را آغاز کردند، هموار کنیم.

معاون فرماندار تصریح کرد: تولید کنندگان باید تمام تلاش خود را به کار گیرند تا قیمت تمام شده کالای خود را با قیمت تمام شده همان کالا در نقاط دیگر کشور یکسان و حتی پایین‌تر رسانده و به جذب مشتری بپردازند.

خاندایی در پایان اظهار داشت: تسهیلاتی که دولت در اختیار تولیدکنندگان قرار می‌دهد با توجه به تورم موجود در بازار نوعی یارانه محسوب می‌شود که در عمل باید باعث کاهش قیمت تمام شده و رونق تولید در کشور شود.

گفتنی است بازدید معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری ویژه کاشان از کارگاه تولیدی پوشاک زوج دارای معلولیت احسان علی حسینی با معلولیت جسمی حرکتی و همسر دارای معلولیت نیمه بینایی با همراهی متقی نژاد معاون مدیرکل و رئیس اداره بهزیستی شهرستان کاشان انجام شد.

کد خبر 540461

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کاشان توان یابان مشاغل خانگی کسب و کار اقتصاد مقاومتی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اقتصاد مقاومتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۰۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الگوی سنتی کسب و کار در دنیا منسوخ شده/ برای ایجاد جهش در تولید روشهای نوین استفاده شود

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اهواز، در راستای تکالیف مقرر دستگاه‌های اجرایی در سند توسعه بخش تعاون در حوزه اقتصادی به عنوان الگوی رشد و توسعه و پیشرفت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، نشستی به ریاست “محمد راضی جلالی” معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان با حضور دستگاه‌های اجرایی، در جهت تحقق و اجرای اهداف تعیین شده در سند مذکور، در سالن جلسات معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان برگزار شد.

در این نشست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به بیان برنامه‌های خود در راستای تحقق سند توسعه بخش تعاون پرداخت.

“راضی جلالی” در این نشست با اشاره به شعار سال با موضوع جهش تولید با مشارکت مردم، بیان کرد: یکی از اصلی ترین راهبردهای ما در جهت تحقق شعار سال در حوزه‌های مختلف از جمله شیلات، کشاورزی، صنایع تبدیلی و… گسترش تعاونی هاست.

وی در این راستا، شناسایی چالش‌ها و آسیب‌های گذشته و رفع آنها، آموزش و فرهنگ سازی، همچنین تقویت تعاونی‌های با ظرفیت اشتغال بالاتر را در اولویت دانست.

معاون استاندار بر شناسایی ظرفیتهای مناطق مختلف استان و اولویت بندی آنها در جهت تاسیس تعاونی‌ها و به نتیجه رساندن اهداف تاکید کرد و گفت: تولید، توزیع، بازاریابی و فروش با روحیه کار گروهی و کسب مهارت به بهترین شکل انجام خواهد شد.

وی در ادامه گفت: الگوی کسب و کار در دنیا به شکل قدیمی و سنتی منسوخ شده، و برای ایجاد جهش و مشارکت مردم باید به روش‌های نوین متوسل شد.

خبرنگار: دانیال اسلامی پناه

انتهای خبر/

کد خبر: 1227503 برچسب‌ها جهش تولید ایسکانیوز

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده از ظرفیت مشاغل خانگی برای توانمندسازی محلات شهر اصفهان
  • ایجاد ۱۳ هزار فرصت شغلی مشاغل خانگی در خراسان‌شمالی
  • کاهش ۲ درصد نرخ بیکاری بانوان/ تسهیلات اثر گذار بودند
  • الگوی سنتی کسب و کار در دنیا منسوخ شده/ برای ایجاد جهش در تولید روشهای نوین استفاده شود
  • ۹۸ درصد از اعتبارات مشاغل خانگی خمین جذب شد
  • ساماندهی وضعیت بازارچه‌های مشاغل خانگی در قم
  • درج نام مادر روی کارت ملی منتفی شد
  • درج نام مادر روی کارت ملی منتفی است/ نام پدر هم از روی کارت‌ها حذف می‌شود
  • درج نام مادر روی کارت ملی منتفی است/ نام پدر هم از روی کارت ها حذف می شود
  • پرداخت حدود ۵۳ میلیارد ریال وام تسهیلات مشاغل خانگی حوزه فرهنگ و هنر نیشابور