Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرماندار کاشان گفت: در وضعیت کنونی یکی از راه‌های مطمئن کنترل تورم بازار، اجرای اقتصاد مقاومتی در سطح آحاد مردم است و پیشنهاد ما به افراد توانیاب، ایجاد مشاغل خانگی و توسعه کسب و کار با افزایش نیروی انسانی است.

به گزارش خبرنگار ایمنا مسعود خاندایی در بازدید از کارگاه تولیدی پوشاک زوج دارای معلولیت در کاشان، اظهار کرد: پیشنهاد ما به افراد توانیاب، ایجاد مشاغل خانگی و توسعه کسب و کار با افزایش نیروی انسانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: در سنوات گذشته، راه‌اندازی خط تولید در هر حجم و نگهداری و توسعه آن با توجه به واردات کالاهای مشابه و همچنین عدم حمایت کافی از تولید، بسیار مشکل بود که در چنین شرایطی در صورتی که جنس مشابه خارجی به بازار وارد می‌شد، به سرعت تولید از رونق افتاده و تولید کننده به ورشکستگی می‌رسید.

معاون فرماندار کاشان تصریح کرد: در حال حاضر در شهرستان کارگاه‌های تولیدی بسیاری توسط معلولان توانیاب، زنان خانه دار و … راه‌اندازی شده و هریک، چندین نفر را نیز در کنار خود به کار گرفته‌اند؛ با حمایت‌های دولت از قبیل جلوگیری از واردات و اعطای وام، مشاغل کوچک، از وضعیت اقتصادی مطلوبی برخوردار شده‌اند.

خاندایی با اشاره به لزوم اجرای اقتصاد مقاومتی در کشور، تاکید کرد: هر یک از ما در هر شغل و جایگاهی باید رویه اقتصاد مقاومتی را در زندگی و کار خود به کار گیریم چون در وضعیت کنونی یکی از راه‌های مطمئن کنترل تورم بازار، اجرای اقتصاد مقاومتی در سطح آحاد مردم است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری در ادامه گفت: ما تلاش خواهیم کرد با حمایت‌های خود از تولیدکنندگان در سطوح مختلف، راه را برای کسانی که این رویه را آغاز کرده‌اند، هموار کنیم.

معاون فرماندار تصریح کرد: تولیدکنندگان باید تمام تلاش خود را به کار گیرند تا قیمت تمام شده کالای خود را با قیمت تمام شده همان کالا در نقاط دیگر کشور، یکسان و حتی پایین‌تر نگهدارند و به جذب مشتری بپردازند.

خاندایی در پایان اظهار کرد: تسهیلاتی که دولت در اختیار تولیدکنندگان قرار می‌دهد با توجه به تورم موجود در بازار نوعی یارانه محسوب می‌شود که در عمل باید باعث کاهش قیمت تمام شده و رونق تولید در کشور شود.

گفتنی است، در جریان این بازدید معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرماندار و رئیس اداره بهزیستی کاشان از کارگاه تولید پوشاک "احسان علی‌حسینی" از معلولان جسمی حرکتی، بازدید کردند.

کد خبر 540461

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کاشان توان یابان مشاغل خانگی کسب و کار اقتصاد مقاومتی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اقتصاد مقاومتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۰۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: مازندران به عنوان نگین سرسبز ایران از مزیت‌های ویژه‌ای در تولید و تامین محصولات کشاورزی برخوردار می‌باشد به نحوی که رتبه اول در تولید بسیاری از محصولات کشاورزی را به خود اختصاص داده و برخورداری از موهبت دریا و بنادر مستعد و قابل توسعه منطقه ویژه اقتصادی و قرار گرفتن در جایگاه منطقه آزاد تجاری، فرصت‌های بسیار مناسبی را در تامین امنیت غذایی و کالا‌ها و محصولات مورد نیاز کشور دارد که توجه مسئولین بر ایجاد و توسعه زیرساخت‌های آن یک امر ضروری می‌باشد.

وفائی نژاد با بیان اینکه در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در جهت رشد و توسعه فعالیت‌های تجاری با کشور‌های حوزه خزر شکل گرفته است، افزود: برخورداری و مزیت‌های حوزه خزر از جهت توسعه صادرات، خصوصا محصولات کشاورزی و نیز تامین کالا‌های مورد نیاز کشور از جمله روغن خام، گندم، دانه‌های روغنی، خوراک دام و ... همچنین ورود موقت کالا و ترانزیت و سوآپ آن می‌تواند منجر به توسعه چندوجهی استان و رشد اقتصاد دریاپایه گردد.

وی تسریع در توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز از جمله توسعه فعالیت‌های حمل و نقل ریلی و ایجاد شرکت‌های حمل و نقل سراسری و بین المللی و توسعه راه‌ها و ایجاد سیلو‌ها و مخازن را از ضروریات توسعه فعالیت‌های تجاری بر شمرد و تصریح کرد: این امر می‌تواند در راستای تحقق شعار سال و رونق تولید و اشتغال و سرمایه گذاری و خلق موقعیت‌های جدید برای توسعه استان گردد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ضرورت توجه به سرمایه گذاری پایدار برای ذخیره استراتژیک کالا از جمله ایجاد سیلو و مخازن روغن خام در استان را فرصتی مناسب برای دور زدن تحریم‌ها و پدافند غیرعامل در مقابل تهدیدات برشمرد و افزود: پروژه ساخت ۲۵ هزار تن مخازن روغن نکا و ضرورت تسریع در مصوبات دولت در این خصوص موجب رشد سرمایه گذاری بخش خصوصی در این زمینه خواهد بود.

وفائی نژاد در پایان به مزیت‌های تامین کالا‌های اساسی از جمله واردات ۸۰۰ هزار تن گندم و روغن خام که در دولت سیزدهم از مسیر بنادر استان مازندران صورت گرفت، اشاره کرد و اظهار داشت: بهره برداری از ظرفیت بنادر شمالی می‌تواند فرصت مناسبی برای افزایش تراز تجاری و رونق اقتصادی و توسعه مبادلات تجاری با کشور‌های حاشیه خزر، تامین مواد اولیه واحد‌های تولیدی و کالا‌های اساسی و استراتژیک کشور و دور زدن تحریم ها، کاهش هزینه‌های تمام شده واردات کالا‌های اساسی و صرفه جویی در منابع را فراهم کند.

دیگر خبرها

  • اتمام حجت معاون قضایی دادگستری کرمان پیرامون اجرای مصوبات بلا اقدام و ترک فعل‌های مدیران
  • بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی می‌شود
  • افزایش اعتبار هنرستانهای خراسان شمالی /هنرستان ها باعث رشد اقتصادی منطقه می شود
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • تعاونی خیرین با هدف توسعه اشتغال و تولید ایجاد شود
  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال
  • نقش آفرینی مراکز نوآوری در حفظ و ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان
  • پرداخت بیش از یک هزار میلیارد ریال تسهیلات به فعالان مشاغل خانگی در همدان
  • کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم
  • دانشگاه‌های تحقیقاتی چگونه اقتصادهای منطقه‌ای را تقویت می‌کنند؟