Web Analytics Made Easy - Statcounter

برگزاری امتحانات نیز به شکل حضوری می‌تواند بخشی از دانش آموزانی را که به هر علتی جدیت کافی را در امر یادگیری نداشته ترغیب کرده و هدف نهایی را که حصول یادگیری کامل می‌باشد را محقق کرده و همچنین محک خوبی برای سنجش کیفیت آموزش‌های مجازی باشد خبرگزاری میزان-پس از کش و قوس‌های طولانی با نظر ستادملی مقابله با کرونا طی سه مرحله مدارس به سمت آموزش حضوری رفت از این رو  در آذرماه بود که آموزش حضوری به شکلی رسمی به عنوان یکی از وظایف اصلی مدارس مطرح شد، اما موضوعی که در حال حاضر مطرح شده است ،برگزاری امتحانات نیمسال اول درهمه مقاطع تحصیلی است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  امتحانات حضوری با وجود آموزش مجازی
علیرضا کمرئی سخنگوی آموزش و پرورش گفت:دانش آموزان چه در کلاس‌های حضوری شرکت کنند و یا آموزش را بصورت مجازی دنبال کنند باید سرجلسه امتحان حاضر شوند و امتحانات فقط برای دانش آموزانی که مبتلا به کرونا شده و یا عذرموجهی برای حضور در مدرسه دارند بصورت مجازی برگزار خواهد شد.

کمرئی گفت: به مدارس اعلام کرده ایم که برنامه مدرسه باید براساس کلاس‌های حضوری انجام گیرد مگر اینکه برای رعایت فاصله دانش آموزان، برخی از دروس بصورت غیرحضوری بوده و آموزش بصورت ترکیبی انجام شود.

او بیان کرد: مدیران مدارس موظفند محدودیت‌های تشکیل کلاس حضوری را تا به امروز برطرف کرده باشند و از امروز تعطیلی کلاس حضوری در هیچ مدرسه‌ای پذیرفتنی نیست و باید حداقل یک یا دو روز در هفته کلاس‌ها حضوری برگزار شود.
کلاس های صرف مجازی وجاهت قانونی ندارد سخنگوی آموزش و پرورش گفت: مدارس می‌توانند برای تشکیل کلاس‌های حضوری از دانش آموزان و خانواده‌ها نظرسنجی کنند، اما طبق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، کلاس‌های مدارس باید به سمت حضوری برود و تشکیل صرف کلاس‌های مجازی در هیچ مدرسه‌ای وجاهت قانونی ندارد.


چندی پیش نیز علیرضا کمرئی سخنگوی آموزش و پرورش درباره نحوه برگزاری امتحانات دانش آموزان در گفت‌وگو با میزان گفته بود: مقررات مدرسه مشخص است وقتی فعالیت‌ها به صورت حضوری است، طبیعتا دانش آموزی که ثبت نام کرده موظف است مقررات مدرسه را رعایت کند و حضور پیدا کند.


وی گفت: از این رو ما مایل نیستیم از تعابیر اجبای و اختیاری استفاده کنیم رسالت مدرسه فراهم کردن محیط یادگیری هست برای دانش آموزان نیز هدف از ثبت نام، حضور درمدرسه است.

وی گفت:برای آموزش حضوری تصمیم گیرنده اصلی ستاد ملی کرونا است وقتی ستاد مجاز میداند تفسیر‌های متفاوت الا در شرایط استثنا صحیح نیست چرا که قاعده کلی فعالیت حضوری مدارس است.

طی روز‌های گذشته با اعلام خبری مبنی بر حضوری شدن امتحانات نیمسال اول در همه مقاطع تحصیلی این امر مورد سوال قرار می‌گیرد که با توجه به مجازی بودن آموزش طی دو سال گذشته، حضوری شدن امتحانات چه معایب و مزایایی خواهد داشت.

اگرچه که عده‌ای از افراد معتقدند آموزش مجازی و امتحانات حضوری مخالف عدالت آموزشی خواهد بود، چرا که دانش آموزان برای امتحانات حضوری آنچنان که باید آماده نیستند، اما عده‌ای دیگر معتقدند که با حضوری شدن امتحانات سنجش و پایش دقیقی از سطح یادگیری حاصل خواهد شد.
کیفیت آموزش با امتحانات حضوری محقق می شود
مهرداد ویس کرمی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با میزان در مورد حضوری شدن امتحانات تمامی مقاطع تحصیلی گفت:با توجه به آسیب‌هایی که آموزش مجازی داشته است حضوری شدن آموزش و همچنین حضوری شدن امتحانات جدیت بیشتری در یادگیری دانش آموزان ایجاد کرده و کیفیت آموزش را نیز بالا می‌برد.   جدیت بیشتر برای یادگیری با امتحانات حضوری محقق می شود
وی ادامه داد:در طی دوسال آموزش مجازی شاهد افت تحصیلی دانش آموزان و افت کیفیت آموزش در کشور بوده ایم، آزمون حضوری تلاش دانش آموزان را برای یادگیری بشتر و جدیت بیشتری در این امر به آنان می‌بخشد.

نماینده مردم لرستان گفت:اگر تا به حال برخی از دانش آموزان به واسطه مجازی بودن فرآیند آموزش را جدی نمی‌گرفتند و با کمک دیگر اعضای خانواده به انجام تکالیف و امتحانات می‌پرداختند حضوری شدن آموزش موجب می‌شود که این دانش آموزان نیز جدیت و تلاش بیشتر به خرج دهند.   سطح امتحانات نباید بالاتر از سطح آموزش باشد
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت:اما سیاست آموزش و پرورش باید به طور کلی این باشد که امتحانات در سطح بالاتری از آموزش‌ها نباشد و از سویی مشکلات مربوط به هر منطقه و مدرسه را سنجیده و برای آزمون‌ها و امتحانات حضوری نیز آمادگی لازم کسب کند.

وی در پایان گفت:گذار به سوی آموزش و امتحانات حضوری باید منطقه‌ای و مدرسه‌ای اتفاق بیفتد و ابتدا چالش‌ها و نیاز‌ها سنجیده شده و سپس این مهم در جهت کاهش آسیب‌ها و افزایش کیفیت آموزش حاصل شود.
در نتیجه باید گفت که، عدم دسترسی به امکانات سخت افزاری و یا همچنین مشکلات نرم افزاری حاصل از آموزش مجازی، افت تحصیلی دانش آموزان در سنجش و پایش‌های مقطعی، مشکلات جسمانی و روحی دانش آموزان در آموزش مجازی همه و همه مواردی بود نظام آموزش کشور را به سمت بهره مندی از فضای حضوری در آموزش ترغیب کرد از این رو برگزاری امتحانات نیز به شکل حضوری می‌تواند بخشی از دانش آموزانی را که به هر علتی جدیت کافی را در امر یادگیری نداشته ترغیب کرده و هدف نهایی را که حصول یادگیری کامل می‌باشد را محقق کرده و همچنین محک خوبی برای سنجش کیفیت آموزش‌های مجازی باشد.   بیشتر بخوانید:
به شریفی بودنِ فارغ التحصیلِ بیکارِ شریفی شک کنید!
انتهای پیام/ برچسب ها: مدارس آموزش حضوری امتحانات حضوری

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مدارس آموزش حضوری امتحانات حضوری حضوری شدن امتحانات برگزاری امتحانات امتحانات حضوری دانش آموزان آموزش و پرورش آموزش حضوری کیفیت آموزش آموزش مجازی آموزش ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۲۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به افزایش معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، علی اکبر حسینی محراب بیان کرد: معدل امتحانات نهایی پایه دهم تا دوازدهم بر ارتقای شاخص آموزش و پرورش استان و رتبه کنکور دانش‌آموزان اثرگذار است.

وی با اشاره به نزدیک شدن به هفته بزرگداشت مقام معلم (هشتم تا چهاردهم اردیبهشت) اظهار کرد: این مناسبت فرصتی است که از زحمات معلمان و اساتید قدردانی شود و معلمان نمونه کشور با رهبر معظم انقلاب دیدار خواهند کرد.

حسینی محراب اظهار کرد: برای ارتقای کیفیت علمی و آموزشی دانش‌آموزان ضرورت دارد تا از فناوری‌های ارتباطی جدید از جمله برنامه شاد استفاده شود.

وی درباره کمبود‌ها در برخی مدارس استثنایی استان خوزستان افزود: به منظور اجرای عدالت آموزشی این‌کمبود‌ها باید برای دانش‌آموزان استثنایی رفع شود.

جمعیت دانش‌آموزی خوزستان یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر است.

دیگر خبرها

  • برگزاری امتحانات نهایی در ۵۰ حوزه امتحانی در سمنان
  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند
  • آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران
  • فراهم شدن امکان تغییر رشته تحصیلی دانش آموزان
  • تأکید بر آگاه سازی دانش آموزان از نحوه برگزاری امتحانات نهایی
  • اخذ نوبت سنجش سلامت دانش آموزان اتباع امکانپذیر نشده است
  • ضرورت توجه به افزایش معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان
  • مدارس تا فرارسیدن ایام امتحانات باید دایر باشند
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر